Znalazłem jeża, i co dalej ?
a i jakiś tydzień temu jak byłem na koloniach gdzieś na mazurach jak wracaliśy grupą do autobusu to znalazłem jeża który lezał na środku drogi bnył malusieńki gdy go wziełem do ręki był 3 razy mniejszy od mojej dłoni wypusciłem go w pole ale biedak pewnie nie przezył bo był tak młody że jeszcze oczu nie miał otwartych i pewnie nie znalazł matki :(
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
-
- Kontakt:
Hehehe ale tej hodowi trudno sie pozbyć duzo kosztuje i może Ci zniszczyć zycie i finanse jeżeli źle trafisz. heheheheee Poza tym często się obraża i niekoniecznie musi sie odwdzięczać :]forest guma pisze:Domowa chodowla jezy <hahaha> :D
moze wypuść tego i zainwestuj w jakiegos peknietego jeza, ma wieksze wymagania jezeli chodzi o hodowle i trzeba z nim czesto wychodzic ale potrafi sie konkretnie odwdzieczyc :P :P :P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Juz wiem kurwa....
Byłem kiedys w ogrodzieńcu na pokazie ognii i laserów...
Grały zajebiste zespoły (Dzem i Kult) ale przed nimi musiały sie uzewnętrzniac nędzne SiOstaRs i max ******** TeDe... wkurwił mnie wtedy na maxa pajac jeden ******** bo przez 3/4 swojego koncertu bluzgał metalii, puncurów i innych normalnych ludzi którzy stali pod sceną i czekali na dobrą muzyka. Potem zespiewał tą załośną piosenke nie zważając na to ze poza tymi przed sceną 60% widzów to dzieciaki poniezej 14 roku zycia. ******** SKURWYSYN....
Zajeb*** TeDe !!! Kutasa wstretnego..
Wkuriwałem sie wtedy dobre 2 godziny i dopiero jakos Dzem i pogo podczas Kultu mnie rozluźniło.
Byłem kiedys w ogrodzieńcu na pokazie ognii i laserów...
Grały zajebiste zespoły (Dzem i Kult) ale przed nimi musiały sie uzewnętrzniac nędzne SiOstaRs i max ******** TeDe... wkurwił mnie wtedy na maxa pajac jeden ******** bo przez 3/4 swojego koncertu bluzgał metalii, puncurów i innych normalnych ludzi którzy stali pod sceną i czekali na dobrą muzyka. Potem zespiewał tą załośną piosenke nie zważając na to ze poza tymi przed sceną 60% widzów to dzieciaki poniezej 14 roku zycia. ******** SKURWYSYN....
Zajeb*** TeDe !!! Kutasa wstretnego..
Wkuriwałem sie wtedy dobre 2 godziny i dopiero jakos Dzem i pogo podczas Kultu mnie rozluźniło.
motomysz jestem lepszy :D mam 25 rybek i prosie morskie. tak na marginesie jak kto za krakowa to wie co to jest rzeka dłubnia (chyba wie) widziałem kiedyś na niej bobra i to nie na odcinku górskim czy czymś takim tylko jakieś 2km od kombinatu (były hts) to znaczy że albo był tak zmutowany albo huta czysta jest ;]