BLOG 27 - co to kurka jest :|

wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

ahahahaha chyba sobie kupie plyte lol

wchodze an forum a tu jeb z glosnikow ulalalalalallalalalalalalalalalalala jezu...

Wszystkim 14 latkom mowimy stanowcze nie ! :D
www.mm-foto.pl
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

Mandark pisze:nie jade po nich bo maja kase ale ze pozwolili na cos takeigo! trzeba byc totalnym kretynem zeby sie dac tak skompromitowac swoim dzieciakom!
jakbyś był rodzicem też byś pozwolił...kasa z tego dodatkowa płynie...a kompromitacja to jest, ale w oczach moich i wielu tutaj forumowiczów, ale dla wielu osób to jest po prostu zespół i tyle...a nie żadna kompromitacja

EDIT: większą kompromitacją była wczorajsza wypowiedź 'dody' w telekamerach... (sam fakt otrzymania telekamery pominę)... mój starszy krótko ją skwitował: 'jezu jakie to tępe'... ja tylko marzyłem, żeby ujrzeć ją u boku majewskiego :D
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

Widzieliście zdjęcia tego takio hotel...
Ja zobaczyłem jedno na głównej stronie stronie o2.pl i mnie wzieło na żygi - odrazu główną strone zmieniłem. BTW - to są cioty pospolite, a może raczej potomki Jecksona ?
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

one sa z polski?!?!?!
hanbaaaa
http://www.jokejoke.prv.pl/
NETREX
Kontakt:

Post autor: NETREX »

wie któryś z Was o co im do "kobiety z licznikiem na podbrzószu" nędzy chodzi w tej piosence z tą imprezą w domu?
GG: 4819897 mail: netrex@tlen.pl

...nie deptaj trawy... skacz!! :D
krinkof07
Kontakt:

Post autor: krinkof07 »

Ludzie co to wq ogóle jest z a gowno to blog 27 do gazu z nimi
ODPOWIEDZ