Nom to są dziewczynki w wieku okolo 14/15/16 lat :D, ale robią wielkie szoł, bo są małe i wogole i nawet zrobiły piosenke "CHłopaku podnieś swoją dupę" czy jakos tak ale oczywiscie po angielsku.
"I Są teraz sławne i mają wielu idoli" <hahaha> <lol2>
to jest ekipa z pol niebieskiego dżipa..... jest to powiazane zapewno z tokio hotel ktore tez jest niesamoiwtym scierwem, chciarz BLOG 13 tez im niecyzm nie ustepuje.... porazka totalna
ogulnie wczoraj na interi czytałem ze to sa chyba siostry ...1992 rok... gorace 14<lol2> i one sa polkami chyba... a ja bym dał se reke uciac ze sa ze stanow///
Krakus_dh
Możliwe...Mimo iż musiała by dać staremu i zabawić sie ze starszą bo ich rodzice ich wypromowali we własnych firmach :P Phi...Powiem staremu zeby zajął sie budową skateparków i będzie moim sponsorem...Ale nie dam mu :P
ahhahahahahahahaahahahaahahhaahahahahahahahahahahahahhaha!!!!!!!!!!!! <hahaha> i leze ze smiechu na podlodze!! Ludzie!! ten swiat jest juz wogole ********!! Gdzie ludzie maja oczy!! moze wogole pojedzmy wszyscy na wielka wojne o rope bo w kraju nie ma pieniedzy a Ci co zostaliu niech siedza w kosciele a jak wroca niech ogladaja w TV ******* teleturnieje, graja w wymagajace audiotele z serialami i sluchaja debilizmow w radiu!! "juz upada ta kraina. tego nic juz nie powstrzyma" doprawdy.. swiat jest teraz na debilizmie!! ludzie sa bezmuzgimi yeti jedzacymi w MC'fuckersach i slchajacymie jakeigos gowna!! zal.. poprostu mi tego wszystkiego zal.. wybaczcie ze takie to dugie,ale nie moglem sie powstrzymac :|
SPRZEDAM NAPINACZE DO STREETLEGALA => PRZEJSCIOWKA 14/10
BFR- Big Fat Romek
wejdzcie na ich forum porobić bydło :D:D tam przewaga szalonych 13nstek :D:D