małolaci!!

LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

zacni ludzie x_X
jak juz 100 razy napisalem i czuje ze jeszcze nie raz napisze:
rozroznienie nalezy wprowadzic na kretynow i nie-kretynow a nie mlodych i starych

chwytanie za slowka nie jest szczegolnie dobrym i rozwijajacym dyskusje posunieciem wiec 'pokaz mi 10latka madrzejszego od 20latka' pozostawie bez odpowiedzi, jednak myslenie 'jestes mlodszy - jestes kretyn (ew nie umiesz jezdzic)' to bzdura

zawsze znajdzie sie jakis ***** i tak liczebnosc ich populacji jest znaczaca zarowno posrod ogolu 10, 15 i 20latkow, bo wiek w pewnych sprawach nie gra roli

fakt, ze czasem pojawiaja sie wypowiedzi conajmniej niedojrzale, ale nie oszukujmy sie ze tym starym sie one nie zdazaja...

a mlodszym trzeba to wybaczyc... acz nie wierze ze to zrobicie... anyway 90% z nich za 2 lata spogladajac wstecz dostrzeze swoje bledy

mowie z autopsji ;]
http://bodzio.pinkbike.com/
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

xxxxxx co ty w tej chwili napisales....co ty zrobiles, ej johny. Moze ci sie tematy pomylily, bo nie widze zadnego postu dot. FF czy ramy i wogule. A ze masz orange 224 to bardzo fajnie, pewnie masz synku bogatych rodzicow. gratulacje, ale po co nam o tym mowisz? mnie to nie interesuje, no chyba ze dla kogos takie informacje sa ciekawe. W koncu to forum dyskusyjne.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

bicer prawda

LinksFR święta prawda ..... (dokładnie o to mi chodziło)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

bicer Mam w dupie to co sądzisz!! Bogatych, nie bogatych. To może teraz będziemy sie kłucić kto jest bogatszy? ZAJEBISTY JESTEŚ.
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

ja sie wcale nie chce klucic, nic nie sprowokowalem. To byl twoj umysl 14latka. Nie odpisuj nie mojego posta. pozdr
xxxxxx
Kontakt:

bicer To miało być śmieszne? Bo było żałosne.
koleś
Kontakt:

Post autor: koleś »

xxxxxx najlepiej bedzie jak juz nic ie powiesz bo gadasz jak potłuczony. weź swojego ogange idz sie przewietrzyć
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

xxxxxx wyluzuj ...
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
SzyszeQ
Kontakt:

Post autor: SzyszeQ »

no spoko kilka sprostowań...

ja mam 17 a niedlugo 18 lat...

a co do adriana DH .. oooo stary ty to masz dopiero nasrane w glowie wg mnie.. zwrocic na siebie uwage noo stary dales popis swoich umiejetności to samo moge napisac ja o tobie!! ze tu piszesz... zalozylm topik bo jest to sensowna sprawa której nie nalezy ignorować.... no a co do tego gdzie ja zalozylem.. no fakt pomylka moglo byc w innym dziale..

ja to zalozylem bo mialem nadzieje ze da wam to trochu do myslenia... a opów zmobilizuje do pracy :P <joke> a wy se poprostu robice jajca z bogrzebu... noo ludzie co to ma być?? jak chcecie sie poklucic i na siebie najezdzać to idzcie se na czaterie albo spotkajcie sie ... dajcie sobie po razie i po krzyku.....

łoooo matko..

jak ktos ma jeszcze jakies głupie zdanie do napisania niech se to zrobi na czole a nie na forum o innym temacie niz pieprzycie swoje pieprzone głupoty..

innymi slowy poprostu se idzcie i nie róbcie wiochy..

pozdro dla k@milk@ i opów :P
koleś
Kontakt:

SzyszeQ pisałes o małolatach i chyba dostałeś odpowiedz.
xxxxxx
Kontakt:

SzyszeQ Ty se na dupie napisz głupie zdanie, najlepiej "jestem ze wsi"
koleś
Kontakt:

xxxxxxidż sobie.psujesz klimat
xxxxxx
Kontakt:

koleś Z miłą chęcią. Powoli mam już dość tego "klimatu" ekmh... jeśli można tak to nazwać.
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

jak miałem 13 lat to jeździłem dookoła bloku na tylnik kole na romecie MTB, ale streetowym bo 24" :] ai nie udzielałem sie na zadnym forum bo wszyscy mieli c64 na kasety, spectrumy albo atari.
dupa.
SzyszeQ
Kontakt:

Post autor: SzyszeQ »

ehh dobra niech ci bedzie xxxxxx ale po co to piszesz?? ma to jakis sens?? hmm wg mnie niema wiec jak mas zpisac glupoty to omijaj to forum z daleka.. papa
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

adrianDH mam prawo do napisania tego co mysle , a ze cie to nieobchodzi to komlpetnie zwisa mi to ... popostu mówie jak jest ...

przypatrując sie temu co piszesz wywnioskowałem jedno ... oceniasz ludzi po wieku i im ( według ciebie ) młodszy tym mądrzejszy ... ( i wcale niemówie ze im starszy człowiek tym wiecej wie ... )

pozatym pisz se na mnie co chcesz , mów co chcesz i na kogo chcesz ... , nieprzejmuje sie tym tak bardzo jak ty adrianDH , wszystko bierzesz sobie do serca ... a dla takich tutaj niema miejsca jak sam widzisz ... bo :
człowiek który sie przejmuje co na niego piszą , pisze posta za postem i co chwile na kogos kurwuje a jakby np zapytac co umiesz na biku to odpowiesz ze nic ... albo tandetnego banyhopa lub manuala który raczej jest podstawą u kazdego bikera ... ( manual moze nie ale bany ta .. )

zresztą co ja bede pisał ... popisze se troche a ty i tak swoje powiesz
konex pisz se ile chcesz , mnie to nieprzeszkadza :D , ale widac ze ci sie nudzi :P , bo np w lato niebedziesz na forum tak aktywny ( tak mi sie wydaje )

tyle ...
F*CK MTB ..
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

dobrze wiedziec ze jest druga strona ... której nieczytałem bo niewidziałem
F*CK MTB ..
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

co do wieku..

ja jestem Ryszard, mam 40 lat i od 17 lat naprawiam pralki

pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
stogi
Kontakt:

Post autor: stogi »

Ja wam powiem ,że to starsi stwarzają problemy.Mysle ,że to forum powstało po to,aby pomagać,dzielić sie doświadzeniami,a nie wyzywać sie ciągle. Mogli byscie nie zwracać uwagi, i olać nas,ale ciągle sie czepaicie.
Zablokowany