J już dawno mówiłem o tej petycji na temat ski teamu. Robią nas w babbuko na każdym kroku, i chyba czas to przykrucić.. Ja bym już dawno to napisał alenie bardzo u mnie z engliszem.
Stinky Coiler sprawuje sie zaj...e, wkońcu to troche lajtowniejszy Stinky hehe.
jak chcecie ja moge napisac, u mnie z angielszczuzna jest spoko z reszta moja siora anglistyke na uniwerku skonczyla, wyslal bym wam po kopii a wy byscie im odeslali (kazdy jedna im wiecej tym lepiej) tylko prosze o propozycje co do tresci...
mnie osobiscie najbardziej wkurza to ze ciuchow ani zadnych akcesorii nie ma dostepnych, nie mowiac o fakcie ze w polowie sezonu nie ma zadnego wypasionego modelu do kupienia.....
Stinky jak już sę podejmujesz tego zadania to wymień w liści wszytkie zarzuty przeciwko ski teamowi!! tzn. nowe modele wchodzą w marcu a kończąsioe w połowie czerwca!! nie ma żadnych akcesori ciuchów obsłógua nie miła nie uznją gwarancji i wogóle takie różne!! a tresc listu wstaw do tego topica to każdy sobie skopiuje!!!
A i dopisz żę jest to prostest polskich bikerów co by sie nie dziwili ze będzie od groma tycvh listó o identycznej treści! :D POZDRO MIŁEGO PISANIA !!!
no z przyjemnoscia sie podpisze pod czyms takim, ale na forum podeslij polska wersje, bo pewnie czesc forumowiczow moze miec problemy z jezykiem, a moze tez by chcieli sie podpisac
wlasnie myslalem o specu tez, sprobuje sklecic jakis tekst w angielskim zeby mozna bylo potem tylko nazwe firmy zmienic, wyslecie sobie tam gdzie uwazacie, ciekawe tylko czy jak takiego topika zaloze na dh-zone czy mnie admin nie wypieprzy za szkalowanie glownego sponsora strony.... HEHE
ile jest warta rama kont stinky deelux...z damperem fox vanilla rc..bo hce 3000..i niewiem moze przesadzam?
jak ktos by hcial to nieh wali sms na numer 507366182...bo mi zalega i sie kurzy w pokoju a to super sprzent:)........pozdro
Stinky ja sie chetnie podpisze i pod listem do Kony i do Speca :-) bo chcialem kupic kone ale of koz nie bylo ... musialem na gwalt kombinowac kaske zeby cos kupic i byl spec :-) ale ze specami jest to samo :-) i gwarancji to oni w ogole nie uznaja. Ani kony ani speca ani kleina. Przy mnie kolo wpadl z peknieta ramka kleina (nie wiem jak on to zrobil) i koleszka powiedzial ze to zle uzytkowanie ramy i ze tego gwarancja nie obejmuje - ten tekst jest dobry na wszystko
Czekamy na petycje :-)