Okradziono Siedzibe Brooklyna

freed
Kontakt:

Post autor: freed »

Te ramy są piękne,jak takie surwysyństwo mogło obrobić tą firmę
!!
Ride 4 Fun ! Biatch !
KIEŁ16
Kontakt:

Post autor: KIEŁ16 »

sam bym taką zajebał
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange

gg:3119933
Grześ
Kontakt:

Post autor: Grześ »

taaak brawo MAX jesteś po prostu boski na 1000000000000% polacy ukradli w ogóle to całe zło na świecie to palacy wybijmy polaków i będzie raj na ziemi....
brak mi słów
pozatym ciekawi mnie czy kolesie się przejeli tym w ogóle czy swierdzli shit happens i olali spawe... skoro ich rowey sa takie kutowe to mogą zrobić jeszcze 10 innych kutowych modeli

nie twierdze że to dobrze że ukrady bo nie toleruje kradzieży ale żeby robić w polsce wielkie halo że w zasranym usa ukradli 4 rowery taaa i jeszczze napisać że "ze nie zdziwilbym sie gdyby to byla dzialalnosc naszej polonii" tak po prostu boski jesteś
i tak mnie teraz zjebiecie że oraziłem waszego wspaniałego MAxa ale cóż mam to w d... demokracja
.MACIEK.
Kontakt:

Post autor: .MACIEK. »

To chyba nie na temat ale dzisiaj miałem propozycje <a własciwie kumpel> kupienia nowek kony coap ? tez zajebana ale gdzies z krakowa <chyba ze sklepu> nowa podobno 15 za ta chciał 4 k. Nie wie ktos czy nie zajebali z jakiegos sklepu niebieskiej kony fula ? i jeszcze jakis czesci ?
Francuz
Kontakt:

Post autor: Francuz »

GrześZgadzam sie calkowicie :) Moze Max to zlecil :D:D:D:D:D:D
http://www.e-wypoczynek.pl/dewajtis/
Tanie noclegi w centrum Zakopanego !!
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

DLaczego mamy CIe jebac, to jest twoje zdanie. Po prostu gdzie polakow sie nie spotka za granica to na ogol nie sa to ciekawi ludzie tyklko kombinatorzy i kretacze o ktorych sie slyszy same zle rzeczy. Moze to troche stereotypowe podejscie, przepraszam - nie chcialem nikogo urazic.

A co do tego jak wypowiadasz sie o tej kradziezy, moze ciebie to wali, a mnie nie. TO nie byly zwykle seryjnie produkowane rowery ktorych sie robi dziennie 100 ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

nie obraz sie max ale mnie to tyle obchodzi co byla dziewczyna z wypchaną psitką przez stado sexrencistów.Przeciez to ich problem ze ukradli ,ukradli bo slabo pilnowali.codziennie ludzie kradną masy dobrych samochodow na drugim koncu swiata i nikt sie tym nieinteresuje.To fakt ze jest to przykre ze akurat to byly rowery,ale to jest moim zdaniem malo interesujące gdyz u nas ich nie ma.
jadzie !!
Grześ
Kontakt:

Post autor: Grześ »

nie mówie że robi się ich dienne 100 tylko jeżeli raz zrobili to znaczy że da się drugi i trzecia a jestem w 100% pewnien że koszty materiałowe są naprawde znikome w porównaniu do ceny detalicznej...

szczerze faktycznie wali mnie to pod pewnym względem po prostu nie jestem takim fanem sprzetowym (tzn nie pałuje się na jakimiś wynalazkami) a z 2 strony wiadomo kradzie rzecz niemiaał dla ofiary... owszem nie powinno się tak dziać ale cóż sami sobie taki świat stworzyliśmy...
co do polaków za garnicą po części się zgadza mieliśmy przypadek ostatnio z tym morderstwem ale cóż ja bym takich po prosu osobiście powiesił na rynku a złodzieja obcinał ręce ale niestety prawo jest niedoskonałe.
a znowu nie każdy polak z agranica to złodziej kombinator i morderaca
pozdrawiam
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Komuś sie zachciało niszczyć legende <kur.wa> :/
http://dhcyc.pinkbike.com
Pawco
Kontakt:

Post autor: Pawco »

Ale ktos jest zajebiscie inteligetny zeby ukrasc cos z czego i tak nikt nie bedzie korzystac bo bedzie miec przejebane ehhh:/ ta glupota:/
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

PawcoA może jakiś szejk arabski zlecił kradzież i będzie śmigał po pustyni?? :D
Francuz
Kontakt:

Post autor: Francuz »

PawcoDlatego mysle ze tylko glupcy amerykancy mogli to zrobic ... Chociaz po tym co zrobili Ci 2 polacy w Belgi ... Mam nadzieje ze to nie byli polacy ... :) niech w takich drogich modelach instaluja GPS albo cos takiego :P
http://www.e-wypoczynek.pl/dewajtis/
Tanie noclegi w centrum Zakopanego !!
Pawco
Kontakt:

Post autor: Pawco »

Taaaa a zeby wyskoczyc z wydmy bedzie napedzac go wielbad:D to raczej nie byli polacy my kradniemy cos co mozna dobrze sprzedac a nie tylko powiesic na scianie i nie miec z tego zysku:D a tak wogule zajebac wszystkich zlodzieji
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Ja widze 2 opcje :

1. Najmniej prawdopodobna - ze zlodzieje po prostu wpadli i brali co popadnie liczac ze sprzedadza to tanio i szybko. I to jest juz glupota z ich strony.
2. Bardziej pradopodobna - ze bylo to zadanie na zlecenie. Nie kumam waszych textow "po co ktos cos takiego kradnie, i tak nie sprzeda" To wytlumaczcie mi po co ludzie kradna dziela sztuki jesli tego i tak sie nie sprzeda ? Bardzo mozliwe ze gdzies siedzi sobie jakis maniak, fanatyk BMW ktory stwierdzil chce miec pro modele i prototypy zlecil komus takie zadanie. Pozniej powiesi sobie je w specjalnym pokoju na scianie gdzie bedzie sobie chlapal patrzac na nie.
n0 ridE n0 fUN
KIEŁ16
Kontakt:

Post autor: KIEŁ16 »

lol pewnie tak jak pisze 3,143k4r2 "ze zlodzieje po prostu wpadli i brali co popadnie liczac ze sprzedadza to tanio i szybko. I to jest juz glupota z ich strony. " ojebali innym złodzieją którzy w tej branży są lepsi od nich.. no oni już wiedzieli co z tym zrobić, a jeden kolo który kupił od tych złodzieji miał magazyn gdzie przypadkowo trafiła policja no i znależli jednego, reszta pujdzie pewnie poza USA i pewnie sie już nieznajdzie ! Życze im żeby sie znalazło i prawdopodobieństwo tego że sie znajdzie jest duże bo to niejest norco czy specialized.. egzemlarze można by policzyć na palcach a jeżeli to prototypy no to jedyne w swoim rodzaju..
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange

gg:3119933
Masta Blasta
Kontakt:

Post autor: Masta Blasta »

3,143k4r2 pisze:''Bardzo mozliwe ze gdzies siedzi sobie jakis maniak, fanatyk BMW ktory stwierdzil chce miec pro modele i prototypy...''
MaxDamageDA pisze:''Mozesz to uznac za jakies zboczenie, ale ja nimi zyje. Interesowalem sie nimi od dawna, od chlopakow z bmw kupilem swojego mtn8, generalnie te rowery to kawal historii sprzetu ktory mnie kreci...''
Haa to Max'a sprawa ; p sprawił sobie unikalna kolekcje bmw i teraz chce nas zmylić z tropu cała polska będzie szukała bmw a jak by sie taki znalazł w posiadaniu Maxa nikt nie pomyśli ze to moze ten którego wszyscy szukają ;P

A tak naprawde to wydaje mi sie ze wszysto było zaplanowane przewaźnie jak są włamania to złodziej wie po co przychodzi, ramki trafią na ściane albo ktoś je będzie ujeźdzał i sie moze znajdą.
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

:D Nareszcie ktos ruszyl glowa :D
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

o boże..okradli...co za tragedia i nieszczescie ! straaaszne....

i czy to jest powod zeby tak to przezywac ?
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
czerwony
Kontakt:

Post autor: czerwony »

hheheheeh
MaxDamageDA
sam okrada ludzi sprzedąjąc im rozpadjące sie rupiecie "używane tylko jeden sezon na zawodach" a teraz żałuje paru miliarderów z koncernu bmw
hehehhheh
załosne
ODPOWIEDZ