Ej no bez przesady ja mam 15 lat i taki drop to nie ma problem!!! Jak nie ma gdzie skakac to z DRAGMENE-m ze schodow tej a nawet wyzszej wysokosci skaczemy!!!:D:D:D i to jeseszcze na plaski BETON!!!:D:D:D i uest cooool
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
R_O_S_A fajną masz sztunie zrób jakieś foty jak na niej śmigasz, jakoś na stronie DunCon'a ta Tosa Inu mnie się nie podobała cały rowerek na tej ramie (w dodatku białej :)) zajebiście się prezentuje
niestety u nas dzieciaki interesują sie jakąś jebniętą piłką norzną a jak przejeżdzasz przez osiedle i sie gdzieś zatrzymasz żeby odsapnąć po paru akcjach to do ciebie podejda i będą sie patrzec prosto na rower bez słowa aż sie usłyszy zza spelców "ale złom" ,uważają że ich rower z "dwoma amortyzatorami" są lepsze :|
WIESZ ADI JA OSTATNIO USLYSZALEM TAKA WYPOWIEDZ NA TEMAT MOJEGO ROWERU A DOKLADNIE PODRUBA Z MARKETU I BRECHT, OGULNIE USMIECHNALEM SIE POD NOSEM ZROBILEM DROPA ZE SCHODOW Z POD SKLEPU I SZCZENY MLODZIEZY OPADLY..... JA TAM MAM NIEZLY POLEW Z TAKICH AKCJI
Trochę to śmiesznie wygląda, bo mniej więcej na wysokości jego siodła w oddali idą kable, ale jakby to przypadkiem nie były kable to można by powiedzieć, że koleś jest do dwóch gumek od gaci przyczepiony;] sasasaaa
...a na zimę zaczynam łamanie makrokesza:D Będzie ślisko :D
z tymi pieniędzmi to jest paranoja- może kurde załózmy jakis wielki ogólno polski team żeby dostawać sprzet po atrakcyjnych cenach od sponsorów- bo przeciez to jest po prostu chore- człowiek skłąda i składa popatrzy na ceny to normalnie sie zarąbac idzie. Jak nawet aptrze na bike'i wielu naszych PRO-BIKERÓW co jeżdza sobie po niedzieli na A-gangach itp to mnie aż korci- podejść, zabrac mu to i dac mojego mówiąc że i tak ci to nie portzebne.
Ale z tym teamem to nie głupi pomysł- można by cos kreatywnie pomyśleć
bad -mam 15 lat, zaczynalem od gowna, teraz jezdze na azonie.. jezdze od 2 lat"
i to , sorry, ale to właśnie jest według mnie nie fair:)))
nie chciałem nikogo urazić, powiedziałem co czułem
ummm..10 footer really really small ,good warmup but like i said really small
niezły opis, co? Kurde....tam z przodu to chyba Monster świeci, co? Przecież jak chłopak waży 45kg to maks.... w ogóle nie dobije amorów - on może se na płaskie spadać
Zastanawia mnie jedna rzecz - te foty wszystkie takie piękne...a ja się qrwa zastanawiam ile było z tego gleb?
[quote="KuMiK"]Kurde....tam z przodu to chyba Monster świeci, co? Przecież jak chłopak waży 45kg to maks.... w ogóle nie dobije amorów - on może se na płaskie spadać [/quote]
wiesz mi sie wydaje, ze jak on by spadl z 2metrow na plaskie to by sie odbil od tego roweru heh...
Stinky mozesz wylaczyc capsa? bo wiesz i bez tego ludzie widza co piszesz...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D