Downhill Klub Szczyrk
bylem wczoraj na skrzycznym i dostalem kartke z informacja ze dyrecja zastanawia sie nad zakazem wozenia rowerzystow ze wzgledy na zagrozenie jakie stanowimy...
rozporzadzenie jak powiedzial pan kolejkowy (tez z brodawka na paszczu) ma taki zakaz wejscw przyszlym tygodniu...
mam nadzieje ze mnie tylko straszyl;/
rozporzadzenie jak powiedzial pan kolejkowy (tez z brodawka na paszczu) ma taki zakaz wejscw przyszlym tygodniu...
o K.U.R.W.AM I C H A Ł pisze:bylem wczoraj na skrzycznym i dostalem kartke z informacja ze dyrecja zastanawia sie nad zakazem wozenia rowerzystow ze wzgledy na zagrozenie jakie stanowimy...
team www.CYKLOTUR.com
M I C H A Ł ja tez bylem wczoraj i dostelm ta smieszna ulotke. wg mnei to jest kretynstwo bo taka kase jaka tam bikerzy zostawaiaj (chociarzby sam wyciag) jest dosyc duza, wystarczy 4 razy wyjechac na sama gore i juz nie masz 36 zeta a biekrow tam jest doozo, lepiej byloby gdyby zamknei jakeis traski dla pieszych i zrobili udogodnienia dla bikerow typu jakies uchwyty w krzeselkach na biki sadze ze ludziom wyjezdzajacym krzeselkaim by to nie przeszkadzalo o mozna by spokojnie smigac bez obawy ze kogos rozjedziesz.
aha, jadac traska pod dolnym wyciagiem ponizej hopki z jednego slupa od wyciagu orczykowego wystaje chbya stalowa tasma ktroa sluzyla jako uziemiacz! radz na nia uwazac bo wczoraj 2 razy bym sie na nia nadzial:/ wystaje ona z ziemi i siega wysokosci barku:/
ogolnie polecam przejechac kawalek na biku w strone zachodnia (male skrzyczen) i zjechac traska kolo wyciagu orczykowego:) speed wiekszy niz ze skrzyczengo i traska wypasna:)
aha, jadac traska pod dolnym wyciagiem ponizej hopki z jednego slupa od wyciagu orczykowego wystaje chbya stalowa tasma ktroa sluzyla jako uziemiacz! radz na nia uwazac bo wczoraj 2 razy bym sie na nia nadzial:/ wystaje ona z ziemi i siega wysokosci barku:/
ogolnie polecam przejechac kawalek na biku w strone zachodnia (male skrzyczen) i zjechac traska kolo wyciagu orczykowego:) speed wiekszy niz ze skrzyczengo i traska wypasna:)
1. COS chcial zzrobic uchwyty na rower, takie proste zeby go powiesic obok siodelka tylko ze okazalo sie ze to musi miec certyfikat wiec juz im sie odechcialo.
2. Z trasami tak samo ciezko, wszystko musi byc zalegalizowane a w Szczyrku sa niestety glownie ludzie ktorzy chca zarobic na swoim polu wiec tras robic nie pozwola.
2. Z trasami tak samo ciezko, wszystko musi byc zalegalizowane a w Szczyrku sa niestety glownie ludzie ktorzy chca zarobic na swoim polu wiec tras robic nie pozwola.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Więc tak Owszem kartki były i naprawde rozwazaja nad zamknieciem naszej góry Do czego oczywiście nie mozeny dopuścić. I własnie w tym celu Zaklądam klub w szczyrku który unormuje wszystkie niejasności zwiazane z jazda na rowerach. Stosowny regulamin Trasy zjazdowe a i moze w przyszłości Strarznicy Tras. jak to jest w wiekrzości szanujacych sie parków. A Z ta masa krytyczna to nie jest zły pomysł ten sam temat poruszałem dzisiaj na zebraniu klubowym zemusimy cos takiego zorganizowac. Bo prawda jest taka ze idzie ku gorszemu i mam wielka nadzieje zmienic ta sytuacje. Kródka relacja z zebrania załozycielskiego: Wiec zebranie przebiegło pomyślnie wszystkie ustawy i wnioski zatwierdzono jednogłośnie Wybraliżmy zarząd w squadzie
- Mokrynosek
- Krzychu pomoc rowerowa [Biker1978]
- Alek_fr
- Marcin Dh Szczyrk
- Tomek Gagat (Downhill Contest)
Teraz wszystko zarejestrować i zacząć działać a im nas bedzie wiecej tym lepiej Więc Zapraszam Do "Nuestro Mundo"
- Mokrynosek
- Krzychu pomoc rowerowa [Biker1978]
- Alek_fr
- Marcin Dh Szczyrk
- Tomek Gagat (Downhill Contest)
Teraz wszystko zarejestrować i zacząć działać a im nas bedzie wiecej tym lepiej Więc Zapraszam Do "Nuestro Mundo"
też słyszałem o kartce, byłem w sobotę - niebieski mongoose z czarnym bajkerem ala vaderM I C H A Ł pisze:bylem wczoraj na skrzycznym i dostalem kartke z informacja ze dyrecja zastanawia sie nad zakazem wozenia rowerzystow ze wzgledy na zagrozenie jakie stanowimy...
ponoć jeszcze była adnotacja o niszczeniu sciółki leśnej
buhahaha
kamienistej!
zajebiście tam jest!sasquatch pisze:M I C H A Ł ja tez bylem wczoraj i dostelm ta smieszna ulotke. wg mnei to jest kretynstwo bo taka kase jaka tam bikerzy zostawaiaj (chociarzby sam wyciag) jest dosyc duza, wystarczy 4 razy wyjechac na sama gore i juz nie masz 36 zeta a biekrow tam jest doozo, lepiej byloby gdyby zamknei jakeis traski dla pieszych i zrobili udogodnienia dla bikerow typu jakies uchwyty w krzeselkach na biki sadze ze ludziom wyjezdzajacym krzeselkaim by to nie przeszkadzalo o mozna by spokojnie smigac bez obawy ze kogos rozjedziesz.
a w lesie wyprzedziłem terenówkę, mając ponad 50km/h na kołach
trasa ma około 14km z dużego Skrzycznego
nie rozumiecie ze quadów, motorów nie zlapia, rowerzysty tez ale wystarczy zakazac wyjazdu. co nie zmienia faktu ze powod z dupyzyga pisze:i resztkami klocków hamulcowychSwistak1989 pisze:Juz nie mowiac o zanieczyszczaniu powietrza i resztkach oleju...sasquatch pisze:i to "niszczenie" sciulki lesnej :/ a jak pociskaja quadami to jest ok... polska suck :/
Rockets Crew! [url]http://www.facebook.com/rockets.crw[/url]
-
- Kontakt:
Robson tomek jest w komisji rewizyjnej :) czyli ma za zadanie kontrolowac poczynania zarządu, w samym zarzadzie go nie ma, gdyz raczej nie mogł by być na wszystkich spotkaniach, a jak jest zawarte w statucie uchwały podejmuje zażąd w pełnej obecności.
Skład komisji rewizyjnej:
Przewodniczący - Jagódkowy Żeźnik - Tomasz T. Warszawa
Sekretarz - Pablo - Paweł F. Tychy
Członek komisji - Marcin G. Jaworze
Skład komisji rewizyjnej:
Przewodniczący - Jagódkowy Żeźnik - Tomasz T. Warszawa
Sekretarz - Pablo - Paweł F. Tychy
Członek komisji - Marcin G. Jaworze