hehe widze, ze to nie tylko ja mam takie problemy, niektóre opisane tu sytuacje są naprawde dobre
Opisujcie dalej, ja jak sobie przypomne to też coś napisze jeszcze.
A hehe i np. mamy tez na allegro powystawiane rowery Unibike. Był ostatnio ZONE II (rower za 2599 zł na Juicy5 i osprzęcie FSA Gravity - naprawde fpytke propozycja cenowa), w gratisie do roweru dodawaliśmy kask integralny KRK sukub (prawie 300 zł kask kosztuje) wiec nieco ponad 10% wartości roweru to był gratis. I pisze ktoś ze strasznie do dupy ten gratis, mało wartościowy, on weźmie od nas rower jeśli go sprzedamy za 2300 zł + Krk sukub + jakies ochraniacze na nogi, najlepiej 661. ZGROZO ......
Są ceny detaliczne które obowiązuja i inne takie.
I jeszcze kiedyś w sklepie wchodzi koleś, chciał kupić Unibike FLite (takie XC fajne za 1999 zł) oświadczyłem ze na ten rower nie dam mu rabatu, bo to początek sezonu a w dodatku te rowery są reglamentowane bo Uni nie nadąża z produkcją i sie bierze póki są bez zastanowienia. A pan mi oświadczył, że ostatnio kupił taki sam w innym sklepiie za 1250 zł !!

Na moje pytanie czemu nie pójdzie tam kupić drugiego ... nie odpowiedział.
Jako ciekawostke dodam, że teraz pod koniec sezonu ludzie dzownią do nas, nieraz z drugiego końca Polski, przypuszczam, że nie tylko do nas, i mówią, że jesli znajdziemy dla nich Flite'a albo Experta (najwyższy model uni do XC - ultra zajebisty wypas zza 2599) to płacą cene roweru + przesyłka i dają jeszcze 10% w podzięce.