[Łódź] ''nowy'' w mieście

ADDyFG
Kontakt:

Post autor: ADDyFG »

hmm, dobra teraz mój najbliższy termin to poniedziałek, wiec mozna zaczać sie zastanawiać... :!: :?:
:roll: jeszcze wpadłem na taki pomysł zeby w środe, dzien przed 1listopada(wszystkich sw.) rano wsiaść w pociag pokaźna ekipa i wybrać sie na kamieńsk :twisted: , to bedzie w zaleznosci czy pospiechem do koluszek, czy osobowym(z koluszek bedzie trzeba osobowym) jakies25zl max w dwie strony, jeden wjazd na gore to 3zl, a karnet chyba 30zl, wyciag jest w tym miesiacu tylko w weekendy czynny, ale jak bylem we czwartek w zaszlym tygodniu z kolega to specjalnie dla nas uruchomili :D :) wiec jakby parwe osob bylo to mysle ze wlacza bez problemu...jak ktos chce zaoszczedzic to zawsze moze bika pod gore pchac :? mysle zeby wyjechac kolo 8rano z jakiegos dworca(jeszcze dogramy) iwrocic, zeby w lodzi byc kolo 16max zeby kazdy za widoku mogl do domu dojechac... :wink: jak i tak idziecie na waxy to lepiej je milo spedzic nie :?: :!: :wink: piszcie co o tym TRIPIE sadzicie, a ja wszystko sie zorientuje...
http://img165.imageshack.us/img165/2029/beztytuuwm8.png
ODPOWIEDZ