[Łódź] ''nowy'' w mieście
[Łódź] ''nowy'' w mieście
od2 tyg. studiuje w łodzi, i juz teskni mi sie za rowerkiem...czy ktos moze mi polecic jakies miejscowki do stestowania mojej stinky(mam ja 3tyg.) moze z kims bym sie wybral do tych ''rogow''-tez nie wiem gdzie to jest...:I
mieszkam na baultach. moje gg484057
mieszkam na baultach. moje gg484057
Witamy w Lodzi
OD razu kilka rad, ktore pozwola Ci sie nacieszyc rowerem dluzej :
- nie zapuszczaj sie rowerem w jakies waskie uliczki , ani do stref w stylu wschodnia, abramowskiego, wojska polskiego ,limanowskiego i tego typu
- nie zostawiaj roweru nigdzie, nawet przypietego, lepiej wlaz z rowerem do sklepu
- unikaj klopotow
Gdzie na tych balutach mieszkasz ? jaka ulica ? Ja jestem tez z okolic jak wyzdrowieje to moze bym sie skusil na jakis wypad.

- nie zapuszczaj sie rowerem w jakies waskie uliczki , ani do stref w stylu wschodnia, abramowskiego, wojska polskiego ,limanowskiego i tego typu
- nie zostawiaj roweru nigdzie, nawet przypietego, lepiej wlaz z rowerem do sklepu
- unikaj klopotow

Gdzie na tych balutach mieszkasz ? jaka ulica ? Ja jestem tez z okolic jak wyzdrowieje to moze bym sie skusil na jakis wypad.
n0 ridE n0 fUN
mieszkam na Tybury, to w bok od lutomierskiej...kolo jakiejs szkoly chyba podstawowej, albo gim...z tego co napisal ''3,143k4r2
moderator'' bede musial sie telaportowac z domu, gdzies na miasto zeby ominac te ulice:) <niedobrze>....rower przyjezdza do mnie w sobote, ale do pon mam zajecia, w tygodniu w kazdych godzinach jestem wolny...
moderator'' bede musial sie telaportowac z domu, gdzies na miasto zeby ominac te ulice:) <niedobrze>....rower przyjezdza do mnie w sobote, ale do pon mam zajecia, w tygodniu w kazdych godzinach jestem wolny...
http://img165.imageshack.us/img165/2029/beztytuuwm8.png
3,143k4r2
...to moze jak wyzdrowiejesz spikniemy sie i gdzies pojedziemy wieksza ekipa/albo mniejsza
(jeszcze lloll666 wyraza chec..) bo na konie to bylem 1na kamiensku bo mam10km z miasta...i wczesniej na kumpla rowerze2razy bylem(chcial mnie zarazic i mu sie udalo:D) moja Koncita w weekenda przybedzie to od pon.mozna sie umawiac...na manyfakturze widzialem fajny uskok tylko ma ze3,5m :P
...to moze jak wyzdrowiejesz spikniemy sie i gdzies pojedziemy wieksza ekipa/albo mniejsza

Witamy w Łodzi nowego studenta. Ja również mieszkam na Bałutach a na Tybury mam babcie. Ale uważaj raczej w tej okolicy na rowerek. Również chętnie bym się wybrał ale jak nie nauka to praca. Będę śledził ten temat i jak będę miał chwilę to na pewno chętnie się z wami wybiorę. Od miesiąca na rowerze nie byłem
p.s.
Podobno na uskoku nic już nie ma. Ale można się kopnąć na Rudzką. Ja tam jeszcze nie byłem a podobno wymagająco i technicznie
moje gg. 10981968

p.s.
Podobno na uskoku nic już nie ma. Ale można się kopnąć na Rudzką. Ja tam jeszcze nie byłem a podobno wymagająco i technicznie

moje gg. 10981968
Hmm w niedziele wieczorem juz dokladnie bysmy sie zaczeli umawiac wszyscy na te ''rogi'', najwyzej na przyszly weekend, chyba ze w tygodniu tez by pasowalo niektorym bo ja mam czas caly czas:D za wyjatkiem weekendow...albo na weeked sie umowimy na rogi a w tyg na jakies blizsze miejscowki...jeszcze zobaczymy moje gg484057
jutro nie za bardzo mi odpowiada, bo chociaz ja mam czas to musze kiblowac w mieszkaniu bo wlasciciel nam okna w mieszkaniu wymienia i jutro przyjdzie ekipa super-parobow(juz 3tyg.pod rzad sie umawiali ze beda na bank i co tydzien im rama od okna upadla, albo auto sie popsulo...<pierdolenie>)moja lady jutro idzie na zajecia i ktos musi ich pilnowac:(, bo moglbym po powrocie z bika nie miec z czego wpisow robic:P...Wojteks, moje gg jest u goory, a jakbys chcial sie spiknac na wtorek to mi ta sama godzina odpowiada, jak nie masz dostepu do kompa w pon, to moj kom.513 518 145 wtorek na 10ok, ale jutro musze byc w home
!!!
!!!