Stalowa Rama full

SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Robinson wygląda jakby ktoś to sam przerobił na 1 rzut oka.
Ale ważne że działa (ale tego czarnego "odbijaka" na rurze pod siodłowej oryginalnie nie ma - czyżby wymiary ktoś lekko zmienił i zaczęło stukać?)
Wygląda ładnie.
Jedynie ten napinacz kosmiczny (i to chyba ten o którym wyczytałem ze jest ze słabego materiału)
Shawnphono3 moze to bezpośrednio wpływu nie ma, ale ma wpływ na grubość ścianek co potem przekłada sie na wynik że główki w signie jeszcze nikt nie urwał. A signy jeździły już nawet z amorek od mzki :]
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

nie wiem już kto tak napisal, ale to że rama (tu np.sign) jest cieższa nie znaczy że jest wytrzymalsza.
nie znaczy, ale poniekąd wyjaśnia skąd się bierze duża wytrzymałosć konstrukcji.
To była Twoja rama Robinson? Wyrazy wspólczucia, ten Giant chyba faktycznie jest "kruchy"...
Robinson
Kontakt:

Post autor: Robinson »

Nie to akurat nie moja ramka moja ma tylko pękniecie ale też nieźle się to złamanie porusz jak bym teraz usiadł na rower na pewno by pękła do końca. A co do tego BEnesta napinacz dam swój a ten sie usunie fleksem A to czarne to gąbka bo damperek podobno odbija mocno. Ma lekkie luzy ale zniweluje je do zera wysyłając do tokarza coś tam dorobi coś usunie i będzie gites. Troche koroduje przy główce ale to też sie poprawi. Pomaluję ja na czarno a na główcę zrobie lekierem w sprayu czerwone płomienie będzie zajebiście wyglądała i chodziła ;] Piszcie jeszcze co o niej myślicie :)
Obiecuje Koledze SPACED że skocze na płask z 2,5 metra :) i zdjęcie pokaże.
ODPOWIEDZ