Rozbudujmy forum

Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

Jak tam plany "rozbudowy forum" bo bylo troszke pisane i nic, nie to ze sie czepiam czy cuś ale pytam z ciekawosci :P ??
XBizkit
Kontakt:

Post autor: XBizkit »

Jak od grudnia temat stanął tak do dzis ugrzązł w zalążku..... Kwa mać czemu polski jest taki trudny:P
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

bo polski jest chorym językiem i ponoć najtrudniejszym do nauczenia na świecie....
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

wlasciwie to zmiany sa juz gotowe, tylko ograniczenia stawia phpbb. obecna wersje forum trzeba 'zupdejtowac' ale tak ogolnie phpbb - tak jak napisal blackdemon, jest strasznie dziurawe. wiec czeka nas najpierw przejscie na inny system (invision, albo vbulletin) i wtedy bedziemy ruszac z gielda na forum i innymi pomyslami. nie ma sensu odpalac nowych opcji na phpbb bo niektore wogole nie dzialaja (testowalismy), i trzeba by przejsc na phpbb 3.0 ale to i tak bez sensu jak bedziemy szukac nowego systemu. troche pogmatwane. jeszcze troszke cierpliwosci...ale bedzie grubo. pozdr
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

nikom pisze:.ale bedzie grubo
mam taka nadzieje :D
XBizkit
Kontakt:

Post autor: XBizkit »

Nikom wiara w ciebie.. bo szukam ostanio czesci i chocby przebrniecie przez gielde to istna droga krzyzowaXD
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

coś się dzieje w związku ze zmianami, czy tylko przy okazji czgo innego forum przestało działać ? :)
KefirQn
Kontakt:

gowno z tych zmian poprawcie bledy bo juz pokasowaly sie niektorym ostrzezenia i odnowa dajecie stare ktore juz dawno wygaslo
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

po co rozbudowywać forum? nie wiem, ale fajnie by było jakby ktoś odświerzył sprzętownię, i usunął ten spam z giełdy i zrobił ją tylko dla zalogowanych uzytkowników i było by wszystko ok.
Back in black
pIOTRAS_OSW
Kontakt:

Post autor: pIOTRAS_OSW »

ooooo tak sprzętownie by wypadało odświeżyć bo już kurzem zaszła brakuje wieluuuu nowych modeli...
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

no sprzetownia, fakt zrobil sie nieporzadek jak na gieldzie. tak wogole gielda bedzie juz na nowym forum.. i beda tez inne nowe opcje. niestety przez ta ostatnia awarie stracilismy czesc plikow, wlasnie z forum i galerii, i trzeba je odzyskiwac z dysku. masakra ;) troche to jeszcze potrwa (tydzien, dwa max).. a poza tym przenosimy sie tez do biura w myslenickim rynku wiec wogole kociol. badzcie wyrozumiali :D
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

nikom jak szukasz pomocy, albo moderatorow to chetnie sie pisze. doswiadczenie mam dosc duze w php i nie tylko. moge ci wyslac na pm aktualne moje "projekty"
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

nie chcąc obrażać moderatorów ale większość z nich jak nie wszyscy nie ma zielonego pojęcia o PHP :) na co moderatorowi znajomość programowania?

ps. ciekawe jestem co Nikom wymyślił tym razem, ja pamiętam czasy starego dhzłoma i jego genialność w swojej prostocie
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

KFP ludziom sie myla stanowiska na forum ;) Szczerze to najlepiej byłoby po prostu przeniesc DHZ na jakis silnik z prawdziwego zdarzenia ze wszystkimi funkcjami(takze moderatorskimi). Dodawanie skryptów na siłe nic nie da bo co sie naprawi to zaraz sie psuje.
cepa
Kontakt:

Post autor: cepa »

ja sie moge podjac przebudowy serwisu :P
jestem programista php, moge to zrobic nieodplatnie :)

nowy dedykowany system w oparciu o Zend Framework + Doctrine, baza MySQL lub PostgreSQL, optymalizacja bazy i zapytan, wsparcie dla seo, przyjazne linki itp, o ile komukolwiek cos to mowi :)
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

cepa to zagadaj do Nikoma, może akurat się przydasz ;)
cepa
Kontakt:

Post autor: cepa »

zaspamowalem maile ofertami :P
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

taka myśl mnie naszła ... może dorzucić jeszcze oprócz sprzętu dział z serwisem gdzie można by przyklejać tematy stricte serwisowe, gdzie każdy zainteresowany znalazłby to czego potrzebuje. wyeliminowalibyśmy wtedy mnóstwo powtarzających się tematów zarówno w dziale "sprzęt" jak i "dla początkujących". co wy na to?
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
KefirQn
Kontakt:

KaKTuSSS dobrze prawisz :) ale najpierw zrobcie porzadek z tym co jest ~!!~
ODPOWIEDZ