Rozbudujmy forum

free$rider
Kontakt:

Rozbudujmy forum

Post autor: free$rider »

Kto był by za żeby rozbudować forum więcej kategorii nie wiem np wszystko o downhillu albo wszytko o dircie... jak myslice
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Jestem za ale osobiscie nie chce miec dzialu o Dircie ;) to na BA.
Sprzetownia oraz gielda powinny byc naprawione ew. mozna dodac mini dzial [OPINIE] ale o tym bylo juz w innym temacie.

Najlepiej jest sporzadzic ankiete co wazne z wykresem.
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

free$rider pisz sobie pisz.. to nic nie da.. ehh juz nie raz o tym bylo pisane zeby gielda byla mniej wiecej jak na BA.. nic nic i jeszcze raz nic..
a tak wogole to po co ci osobne dzialy o dircie czy dh? :| na BA idz jak tak chcesz cos takiego..
free$rider
Kontakt:

aha spoko a i niekoniecznie mialy by byc osobne dzialy o dircie czy dh po prostu taki przyklad dalem cos by sie wymyslilo co nam brakuje na forum.. ale jak mowicie ze nasze pisanie nic nie da to niema o czym gadac
w marcu nowy bike :D
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

ja bym proponowal poprawic gielde zeby bylo cos takiego jak kola cale , obrecze, piasty a nie ze tylko kola takie ogolne a pozatym to jest niby najwieksze forum w Polsce o dh a tak naprawde to malo co sie tu dzieje prawie w ogole nie ma nowinek ,nic sie nie zmienia syf i kila taka prawda chociaz troche staran to moze bylo by tak fajnie jak na pinkbike ale pisac mozna i mozna gowno sobie z tego robia bez sensownie zakladac taki temat...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
free$rider
Kontakt:

KefirQn pisze:najwieksze forum w Polsce o dh a tak naprawde to malo co sie tu dzieje prawie w ogole nie ma nowinek ,nic sie nie zmienia syf i kila taka prawda chociaz troche staran to moze bylo by tak fajnie jak na pinkbike ale pisac mozna i mozna gowno sobie z tego robia bez sensownie zakladac taki temat...
zgadzam sie z tobą szkoda ze nikt tym sie nie interesuje
w marcu nowy bike :D
Michal4X
Kontakt:

KefirQn nie pasuje to idz na inne forum, albo podaj mi jakie lepiej sie zajmuje dh, fr i troszke 4x bo BA jest glownie poruszany dirt i street ;].. twoim zdaniem nie ma zadnych nowinek ta? nie bylo moze nic o Euro Bikes, o Intense, marcokach na 09, duza dyskusja o boxxerach nowych, a z reszta nie chce mi sie wiecej wypisywac.. szukaja istnieje ;]..
a nikt nie zrobi porzadku bo administrator nie ma czasu z tego co slyszalem, a nie jest to wcale cos latwego ;]..

pzdr
KefirQn
Kontakt:

no lepiej sie zajmuje hcfr wiec sory ale tam sie idzie wiecej dowiedziec co i jak...
Michal4X
Kontakt:

no to siedz tam jak wolisz ;].. a pozatym newsy same sie nie zaloza w temacie ;]..
KefirQn
Kontakt:

Michal4X a ty co tu w ogole robisz ? powinienes siedziec na forum gdzie jest 4x a nie dh..
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

czy rozbudowac to nie wiem.. ale gielda na pewno bedzie i to na forum. mysle ze juz niedlugo, tak do konca roku :) wiec prosze o wyrozumialosc.. pozdr
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Tylko nie street i dirt bo to jest równoznaczne z najazdem "dzieci skateparku". A to ostatnie forum nie opanowane przez tą szarańczę
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

free$rider misiu, jesteś na forum miesiąc niecały, i już Ci się znudziło ??
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Michal4X
Kontakt:

KefirQn ej bo bardziej wole tu siedziec niz na BA czy hcfr ;].. raczej mi tego nie zabronisz.. a tak pozatym nie ma forum tylko o 4x ;]..

nikom fajnie naprawde by bylo jak by sie dalo zrobic na forum giede :).. licze ze tak sie stanie do konca roku..

pozdro
bikerman
Kontakt:

Post autor: bikerman »

Steel2 nie ma forum rowerowego, które by nie było opanowane przynajmniej w części przez dzieci neo. Niestety smutna prawda .
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Pytanie czy musimy to tolerować ? Niektórym wystarczy wyjaśnić i zrozumieją, a do niektórych nie dociera i wtedy potrzeba moderatorów
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
KefirQn
Kontakt:

no sa boty na tym forum i to zdrowe i dzieci neo ale jest dzial Dla początkujących i tam powinni zakladac tematy ale dziwnym trafem jakos tego nie robia...
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

co do dzieci neo to jeszcze mozna przezyc bo jak sie widzi bezsensowny temat to sie go nie odwiedza i nie pisze i on znika...ale najbardziej mnie wnerwiaja te gluipe wpisy w gieldzie typu "kjsdgsdcjcbhjakcsdbvhjcbachbc" co to wogole jest? nie mozna tego jakos skasowac? pozatym.. nie lepiej gielde zrobic tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow? wtedy nie byloby takich ogloszen...
sprzetownia tez lezy.... kazdy zawsze mowi "jak sie nie podoba to spadowa gdzie indziej" ale jakby wszyscy po takim tekscie naprawde rezygnowali..to na tym forum zostaloby kilka osob..i z najwiekszego..to forum staloby sie forum grupy wzajemnej adoracji.... takie moje zdanie..

zamiast odsylac ludzi na inne fora..lepiej naprawde troche zmienic na forum i przyciagac ludzi naprawde zainteresowanych tym sportem a nie tylko dzieci neo...

a modzi..chciaz dla swietego spokoju zrobiliby gielde na forum i juz ludzie by duzo przychylniej patrzyli na modow bo cos robia zeby bylo lepiej...a nie tylko punkciki karne daja jak ktos cos spierniczy....
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

jestem za giełdą na forum tak jak na BA
ODPOWIEDZ