Rozbudujmy forum
-
- Kontakt:
Rozbudujmy forum
Kto był by za żeby rozbudować forum więcej kategorii nie wiem np wszystko o downhillu albo wszytko o dircie... jak myslice
-
- Kontakt:
ja bym proponowal poprawic gielde zeby bylo cos takiego jak kola cale , obrecze, piasty a nie ze tylko kola takie ogolne a pozatym to jest niby najwieksze forum w Polsce o dh a tak naprawde to malo co sie tu dzieje prawie w ogole nie ma nowinek ,nic sie nie zmienia syf i kila taka prawda chociaz troche staran to moze bylo by tak fajnie jak na pinkbike ale pisac mozna i mozna gowno sobie z tego robia bez sensownie zakladac taki temat...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
-
- Kontakt:
zgadzam sie z tobą szkoda ze nikt tym sie nie interesujeKefirQn pisze:najwieksze forum w Polsce o dh a tak naprawde to malo co sie tu dzieje prawie w ogole nie ma nowinek ,nic sie nie zmienia syf i kila taka prawda chociaz troche staran to moze bylo by tak fajnie jak na pinkbike ale pisac mozna i mozna gowno sobie z tego robia bez sensownie zakladac taki temat...
w marcu nowy bike :D
KefirQn nie pasuje to idz na inne forum, albo podaj mi jakie lepiej sie zajmuje dh, fr i troszke 4x bo BA jest glownie poruszany dirt i street ;].. twoim zdaniem nie ma zadnych nowinek ta? nie bylo moze nic o Euro Bikes, o Intense, marcokach na 09, duza dyskusja o boxxerach nowych, a z reszta nie chce mi sie wiecej wypisywac.. szukaja istnieje ;]..
a nikt nie zrobi porzadku bo administrator nie ma czasu z tego co slyszalem, a nie jest to wcale cos latwego ;]..
pzdr
a nikt nie zrobi porzadku bo administrator nie ma czasu z tego co slyszalem, a nie jest to wcale cos latwego ;]..
pzdr
co do dzieci neo to jeszcze mozna przezyc bo jak sie widzi bezsensowny temat to sie go nie odwiedza i nie pisze i on znika...ale najbardziej mnie wnerwiaja te gluipe wpisy w gieldzie typu "kjsdgsdcjcbhjakcsdbvhjcbachbc" co to wogole jest? nie mozna tego jakos skasowac? pozatym.. nie lepiej gielde zrobic tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow? wtedy nie byloby takich ogloszen...
sprzetownia tez lezy.... kazdy zawsze mowi "jak sie nie podoba to spadowa gdzie indziej" ale jakby wszyscy po takim tekscie naprawde rezygnowali..to na tym forum zostaloby kilka osob..i z najwiekszego..to forum staloby sie forum grupy wzajemnej adoracji.... takie moje zdanie..
zamiast odsylac ludzi na inne fora..lepiej naprawde troche zmienic na forum i przyciagac ludzi naprawde zainteresowanych tym sportem a nie tylko dzieci neo...
a modzi..chciaz dla swietego spokoju zrobiliby gielde na forum i juz ludzie by duzo przychylniej patrzyli na modow bo cos robia zeby bylo lepiej...a nie tylko punkciki karne daja jak ktos cos spierniczy....
sprzetownia tez lezy.... kazdy zawsze mowi "jak sie nie podoba to spadowa gdzie indziej" ale jakby wszyscy po takim tekscie naprawde rezygnowali..to na tym forum zostaloby kilka osob..i z najwiekszego..to forum staloby sie forum grupy wzajemnej adoracji.... takie moje zdanie..
zamiast odsylac ludzi na inne fora..lepiej naprawde troche zmienic na forum i przyciagac ludzi naprawde zainteresowanych tym sportem a nie tylko dzieci neo...
a modzi..chciaz dla swietego spokoju zrobiliby gielde na forum i juz ludzie by duzo przychylniej patrzyli na modow bo cos robia zeby bylo lepiej...a nie tylko punkciki karne daja jak ktos cos spierniczy....
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
-
- Kontakt: