Mozo Groove Q
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bzp kopsnij fotą na maila: cncman7@wp.plz góry dzięks i dlaczego dopiero w zime testy :/ ??
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=395641
sorka to jest email tam mi sie "z" wkradło :P cncman7@wp.pl
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=395641
Ja moge wam jeszcze napisac ze po ok tygodiu uzytkowania mozo dostalo luzow :/ Znaczy prawa laga (tam gdzie jest sprezyna) lewa tak gdzie powinien byc tlumik powietrzyny jest pusto :/ ale luzow ta laga nie dostala dziwne...
Jutro mam odebrac nowe mozo tez groova ale po reklamacji to dokonal wszystkich pomiarow i wrzuce foty na pinka ...
Jutro mam odebrac nowe mozo tez groova ale po reklamacji to dokonal wszystkich pomiarow i wrzuce foty na pinka ...
Pitbull '06+Sherman Flick Plus '05
A ja powiem **** takie amory to polsrodki i niepo co na nie kase marnowac lepiej sobie sztywnego chodzby uzywke kupic, jak amor to ma byc konkretny a nie taki shit.
I jeszcze sztywny daje wiecej zabawy, uczy techniki bo nie wybacza bledow:D:D
A i zeby nie bylo kurw,a to kasa nie sram dlatego na sztywnym jezdze ale jak bede kiedys mial to napewno kupie cos lepszego:D
I jeszcze sztywny daje wiecej zabawy, uczy techniki bo nie wybacza bledow:D:D
A i zeby nie bylo kurw,a to kasa nie sram dlatego na sztywnym jezdze ale jak bede kiedys mial to napewno kupie cos lepszego:D
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
Ja mam model gorszy ( Vibe-R ) jakoś zadowolony nie jestem. Niby amor nie do skoków ale przecież "600% sztywniejszy" wiec powinien wytrzymać a tymczasem trzeba go czesto smarować na goleniach bo dosłownie przestaje działać ale mniejsza z tym ma (po jezdzie od marca) ogromne luzy na uszczelkach...
Jak ktos powie co z tym zrobić będę wdzięczny..
Jak ktos powie co z tym zrobić będę wdzięczny..
-
- Kontakt:
ja chyba go bede bral ... ja nie kupie psylo bo mi szkoda kasy bo przy mojej jezdzie dosc szybko polegnie ... chcialem cos w stylu sherman ale na to bym musial jeszcze z kilka miesiecy zbierac ... a na czyms trzeba jezdzic ... sztywniaka trudniej dostac ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
"ja nie kupie psylo bo mi szkoda kasy bo przy mojej jezdzie dosc szybko polegnie ... chcialem cos w stylu sherman" luz z tym ze ten Sherman jest chujow.y jak molo ktory amor i nie ma go nawet jak porownac do Psylo raz ze chodzi o niebo gorzej to nieliczac wytrzymalosci?? to bebechy sa beznadziejne raz ze na miekich sprezynach czyli seryjnych dobija ale dzieki temu chodzi bo jak zalozysz twarde to juz chodzi topoprnie, to jeszcze nadodatek ciekna jak psy a co nalepsze, serwis twierdzi ze tak ma byc a i jeszcze uszkodzenie regulatora skoku po tygodniu chyba:D:D:D:D A jak chcesz wiecej argumentow to spytaj WARIATA to ci da ocene tego widelca na Dirt<lol> A i powiedz czemu sadzisz ze Psylo jest gorszy??
Moze zeczywiscie kup tego Mozo boconamniej w stosunku do tych drogch widelcy nie trzeba o niego tak dbac:D
Moze zeczywiscie kup tego Mozo boconamniej w stosunku do tych drogch widelcy nie trzeba o niego tak dbac:D
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
A więc tak. Zdjęć chwilowo nie zrobie bo ktoś z rodziny pożyczył aparat. Jak tylko go odzyskam walne foty. Nokian NBX 2.5 wchodzi bez problemu i jeszcze jest pare milimetrów miejsca. Kupiłem go w ciemno, nigdy na oczy go nie widziałem. A testy w zimie, dlatego, że brakuje mi jeszcze sterów, mostka i ramy którą bede zamawiał w przyszłym tygodniu u koshala na zamówienie pode mnie ;] Jak pęknie, zrobią sie luzy to sobie kupie coś innego bo robote mam i chwilowo na brak szmalu nie narzekam :) Za chwile jade do kumpla, bo on też zamówił tego mozo. Z kolorów w rowerowy.com zostały tylko białe, niebieskie i czerwone, czarnych niestety już niet :) Pozdro.
http://www.mozosuspension.com/home/prod ... p?Series=9 to jest link do oficjanlej strony Mozo...
Pitbull '06+Sherman Flick Plus '05