Pomoc w wyborze ( n95 8 gb vs iphone 2g)

Wjtk
Kontakt:

Post autor: Wjtk »

Ja osobiście mam 3GS od kilku tygodni i jest to zdecydowanie najlepszy telefon jaki miałem. Mac OS miażdży symbian-a i przestańcie gadać, że iPhone to komercyjne gówno, bo tak samo komercyjna jest nokia, chcecie czegoś niekomercyjnego to sobie sami sklepcie telefon. iPhone jest po prostu stworzony dla ludzi, pełny uproszczeń, szybki system i świetny internet. Jak ktoś potrzebuje telefonu tylko w celach biznesowych to może i lepszy BB, ale jak ktoś trochę podróżuje i lubi oglądać filmy i słuchać muzyki to zdecydowanie iPhone. Co prawda u nas cena jest jaka jest ale w USA wygląda to zupełnie inaczej i jest to raczej telefon dla wszystkich.
[b] Monkeyman [/b]
B3ZRADNY
Kontakt:

Post autor: B3ZRADNY »

Spoko, rozumiem Wasze rozczulanie się i profesjonalne podejście do sprawy - a nie takie jak moje, dość ogólne potraktowanie światła błyskającego w MOJEJ WYPASIONEJ NOKII N95 ;)
Od dziś będzie żyło mi się lepiej.

a za idiotę - bo chyba o mnie tu była mowa(?), jednak nie zdążyłem tego przeczytać i edit poszedł w ruch, serdecznie dziękuję, wzajemnie ; *
maro_donald
Kontakt:

Post autor: maro_donald »

B3ZRADNY Nie nazwałem Ciebie ******, tylko powiedziałem, żebyś nie udawał idioty i przeprasza, że teraz to wygląda tak jakbym ciebie nazwał ******, zaraz zmienię i drugiego posta.

Co do mojego "wykładu" to nie chciałem ciebie wyprowadzić z błędu oraz upewnić się, że nikt kto czyta ten temat nie da się nabrać na ten żargon Nokii, który jest mylący. Jest naprawdę duża różnica pomiędzy diodą led, a lampą błyskową.

Ostatnia sprawa to to, że nie powinieneś polecać produktu, który jest porównywany bez zapoznania się z "konkurencją", chyba że napiszesz coś w stylu recenzji, ale wtedy musisz podać argumenty dlaczego uważasz tak a nie inaczej!

cytując ciebie:
"Jak chcesz mieć dobry telefon to bierz N95, zero problemów...
Co do iPhona się nie wypowiadam, nie miałem go dłużej niż 2minuty w rękach"
http://www.pinkbike.com/photo/6610569/
http://www.flickr.com/photos/marekufnal/
ODPOWIEDZ