Ten test już dawno wisiał na koncie Fraser'a, ale po przeczytaniu go myślałem że nie wbije na główną, a tu jednak po takim czasie... niespodzianka

piotrex pisze:sugerujesz ze forum jest w jakis sposob zalezne od weeze/Segativa?
balfa2step pisze:Nie wprost oczywiście że jest
Możesz mylić się z takimi osądami , produkcja takich części jest bardzo droga , głownie ze wzgledu na rodzaj produkcji - jednostkowa.BikerJG pisze:Wg mnie nie przekracza 150zl, jesli tak to juz kwestia nieumiejetnie dobranego procesu produkcji. Kto w tych czasach bazuje na marzy rzedu 500%?
pierwsza wymieniona przez Ciebie firma na krytyke raczej mocno sobie zapracowala,a co do dwoch pozostalych to zadnej fali krytyki nie kojarze,ale rozumiem ze Ty kojarzysz i rozwiejesz moje watpliwosci jakims linkiem.balfa2step pisze:Atmosfera w której chwalona jest jedna firma a zapominany o wielu innych ciekawych projektach np. zumbi/omen/mozart itp . W przypadku ich produktów krytyka leje się szerokimi strumieniami
Wystarczy że wspomne o narzekaniach na brak taco w napinaczach mozart , i ogólnie o jakości wykonania np prowadnic ( wg mnie super wykonanie ) , oraz o np braku miejsca na opone w omenie itp .piotrex pisze:pierwsza wymieniona przez Ciebie firma na krytyke raczej mocno sobie zapracowala,a co do dwoch pozostalych to zadnej fali krytyki nie kojarze,ale jesli Ty kojarzysz to zapodaj jakims linkiem.
balfa2step pisze:brak taco w napinaczach mozart
no to jest akurat konstruktywna krytyka,ja tam akurat nie widze w niej nic zlego.balfa2step pisze:braku miejsca na opone w omenie
Tylko ile może kosztować wycięcie z płyty karbonowej kilku elementów ? + kilka śrubek alu ?balfa2step pisze:Możesz mylić się z takimi osądami , produkcja takich części jest bardzo droga , głownie ze wzgledu na rodzaj produkcji - jednostkowa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości