Streetlegal.
tak sie sklada gangsterze ze mialem streetlegala :/ wiec napewno sie nie nawroce..a zreszta pierdole to forum i was wsztkich , nie pisze juz tu bo PRAWIE(zeby nie bylo) same pedaly tu siedza i tworza zajebisty mikroklimat ze az sie zygac chce jak sie czyta niektore posty typu "jak podskoczyc na tylnim kole"
nara
nara
-
- Kontakt:
w jednym miałeś racje bicer....
W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J.
bo mi sie zygać chce jak czytam posty takiego pajaca jakim jesteś TY.
Może daj linka do jakichś zdjęć przedstawiających Ciebie w czasie jazdy albo jeszcze lepiej link do filmu,co?
Czekam ze zniecierpliwieniem,pozdrawiam Cie PRO
W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J.
bo mi sie zygać chce jak czytam posty takiego pajaca jakim jesteś TY.
Może daj linka do jakichś zdjęć przedstawiających Ciebie w czasie jazdy albo jeszcze lepiej link do filmu,co?
Czekam ze zniecierpliwieniem,pozdrawiam Cie PRO
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
wpadnij do gorlic zobacz sie z tepym. kupil se rower (ballistic +duro +nagorszy ss jaki widzialem +siodelko od kladaka)i za 3 tygodnie krecil 360. przedtem hjezdzil na snowboardzie, rolkach, natrach: na wsyzstkim wykrecil backflipa, na rowerze tez sie uczy backflipa, a nikt z was o nim nie slyszl. na rowerze jezdzi 20 h na dobe. katuje nieziemsko, rame ma krzywa, amor ********, siodelko na bok z 20 stopni. jednym slowem K A T. dobry ziom
[quote="BikerBo"]wpadnij do gorlic zobacz sie z tepym. kupil se rower (ballistic +duro +nagorszy ss jaki widzialem +siodelko od kladaka)i za 3 tygodnie krecil 360. przedtem hjezdzil na snowboardzie, rolkach, natrach: na wsyzstkim wykrecil backflipa, na rowerze tez sie uczy backflipa, a nikt z was o nim nie slyszl. na rowerze jezdzi 20 h na dobe. katuje nieziemsko, rame ma krzywa, amor ********, siodelko na bok z 20 stopni. jednym slowem K A T. dobry ziom[/quote]
:) i w wieku 25 lat bedzie jezdzil na wozku, nie zebym mu zyczyl
:) i w wieku 25 lat bedzie jezdzil na wozku, nie zebym mu zyczyl
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
molmagic : przeczytaj imbecylu ten temat dokladnie , i sie zastanow nad tym co wypisujesz. Jaki jest temat tej dyskusje ktora zaczelem? W ktorym miejscu sugeruje ze ja jestem "Pro" jak ty to nazwalesz tak po amerykansku (c.h.u.j z tym ze nawet nie wiesz co to znaczy , ale napisac trzeba bylo zeby nie mysleli ze jestes z wioski) , jak jestes taki international to wez kurwa czasem pomysl co ty piszesz panienko!!?? bo tylko sobie szkodzisz swoimi dziecinnymi tekstami?? ile ty masz lat panienko...13? ooo przepraszam 13 i 1/2.
wez idz do cyca swojej starej a nie na dhzonie wypisuj swoje niestworzone farmazony.
papa moj ty "PRO"
wez idz do cyca swojej starej a nie na dhzonie wypisuj swoje niestworzone farmazony.
papa moj ty "PRO"
zreszta whatever. jak na moj gust to powinienes zadac pytanie troche mniej kontrowersyjne pod wzgledem tresci i nie wzbudzajace takich emocji :P czyli bez tego "ze smiac mi sie chce" na koncu :P
ale coz, bywa :D a co do ludzi ktorzy sie niepotrzebnie gorzaczkuja : na looz wrzuccie przeciez rower to zabawa jest :D
ale coz, bywa :D a co do ludzi ktorzy sie niepotrzebnie gorzaczkuja : na looz wrzuccie przeciez rower to zabawa jest :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Wiesz bicer, poczytałem troche Twoich postów...no i stwierdziłem że TY poprostu popierdolony jesteś...nic dziwnego jak na rowerek mama coraz daje i nie wychowuje dobrze...czytałem o tym jaki to TY MUSK z fizyki jesteś(mi może nie szło nigdy ale jak można być tak TEPYM JANEM...)Ponadto jestem starszy od Ciebie(tak mi sie wydaje-ja chodze do szkoły w której najniższą oceną jest "2" a ty amsz x golów z fizyki(liceum?gimnazjum?)) Ja na rower musiałem sam zarobić od poczatku do końca to po pierwsze, po drugie jeśli obrazisz moją mame to Cie dorwe i Ci klasycznie wpierdol.e Po trzecie miałeś wrzucić jakieś zdjecia a tylko szumu narobiłeś....ja dalej czekam
Aha i jeszcze jedno przeczytałem ten topic cały bardzo dokładnie pare razy(zanim powiedziałeś mi o tym żebym przeczytał)
i po pwierwsze to Ty narobiłeś szumu swoim 2. postem w tym topiku,
a po drugie:
"a zreszta pierdole to forum i was wsztkich , nie pisze juz tu bo PRAWIE(zeby nie bylo) same pedaly tu siedza i tworza zajebisty mikroklimat ze az sie zygac chce jak sie czyta niektore posty typu "jak podskoczyc na tylnim kole" "
No sorry ale skoro Ty jesteś stworzony do wyższych zadań niż pisaniena forum jak podskoczyć na tylnym kole to może rzeczywiście powinieneś sobie darować...A że jesteś pro to wywnioskowałem po tym jak wyśmiałeś erenesa...a skoro wyśmiałeś to lepszy jesteś,a jak taki dobry jesteś to amsz zdjecia i filmy pewnie jakieś....
i po pwierwsze to Ty narobiłeś szumu swoim 2. postem w tym topiku,
a po drugie:
"a zreszta pierdole to forum i was wsztkich , nie pisze juz tu bo PRAWIE(zeby nie bylo) same pedaly tu siedza i tworza zajebisty mikroklimat ze az sie zygac chce jak sie czyta niektore posty typu "jak podskoczyc na tylnim kole" "
No sorry ale skoro Ty jesteś stworzony do wyższych zadań niż pisaniena forum jak podskoczyć na tylnym kole to może rzeczywiście powinieneś sobie darować...A że jesteś pro to wywnioskowałem po tym jak wyśmiałeś erenesa...a skoro wyśmiałeś to lepszy jesteś,a jak taki dobry jesteś to amsz zdjecia i filmy pewnie jakieś....