Streetlegal.
Streetlegal.
=====>http://www.ukdirt.com/news.php <====
" So far these frames have only been ridden by a group of expert street and dirt riders, strongly involved in the process of designing and developing these machines... "
kto jest tym ekpertem z tych ktorzy jezdzili na tych ramach niby??
mi sie smiac chce jak przeczytam tan tekst...
" So far these frames have only been ridden by a group of expert street and dirt riders, strongly involved in the process of designing and developing these machines... "
kto jest tym ekpertem z tych ktorzy jezdzili na tych ramach niby??
mi sie smiac chce jak przeczytam tan tekst...
lectys mowilem kiedys ze sie mam za eksperta? , nie? . to wez sie lepiej odpierdol , taka mała rada.
pytalem sie kto jest tym ekspertem ktory sie wypowiedzial w tym artykule na temat tej ramy.
ja do ernesa nic nie mam bo to zajebisty koles ale jest wiele osob ktore jezdza lepiej od niego , a zreszta niewazne.
jak nie wiecie kto sie wypowiadal na ten temat to lepiej nic nie piszcie bo mi sie zygac chce jak czytam niektore posty:/
pytalem sie kto jest tym ekspertem ktory sie wypowiedzial w tym artykule na temat tej ramy.
ja do ernesa nic nie mam bo to zajebisty koles ale jest wiele osob ktore jezdza lepiej od niego , a zreszta niewazne.
jak nie wiecie kto sie wypowiadal na ten temat to lepiej nic nie piszcie bo mi sie zygac chce jak czytam niektore posty:/
[b]bicer[/b]Ernes? ekspert??
haha
to ty napisales.... :/
i co kto lepiej jezdzi od erenesa kto ma taka wiedze jak on ?
w polsce wcale nie duzo o takich ludzi, a to co pokazal na filmuki to tylko malutka czesc jego umiejetnosci..... mowiac to ze sa lepsi sugerujesz ze ty jestes lepszy i chcesz to pokazac:) tyy to moze nakrec jakis film
bicer streetride superhipermega exteme & hardcore i pokaz jak jezdzsz zanim zaczniesz sie napiepszac z erensa ........
to wszystko co mam do powiedzenia na temat twojego zachowania
... daremny jestes koles
haha
w polsce wcale nie duzo o takich ludzi, a to co pokazal na filmuki to tylko malutka czesc jego umiejetnosci..... mowiac to ze sa lepsi sugerujesz ze ty jestes lepszy i chcesz to pokazac:) tyy to moze nakrec jakis film
bicer streetride superhipermega exteme & hardcore i pokaz jak jezdzsz zanim zaczniesz sie napiepszac z erensa ........
... daremny jestes koles
.................................. nic :/
[quote="Lectus"][b]bicer[/b]Ernes? ekspert??
haha
... daremny jestes koles[/quote]
Bla bla bla... dobra h.u.j Lectus tak gadasz meżnie, nasmiewasz sie z bicera , to moze rowniez ty cos pokaz, jakies zdjecie chociaz ,cos takiego.
haha
... daremny jestes koles[/quote]
Bla bla bla... dobra h.u.j Lectus tak gadasz meżnie, nasmiewasz sie z bicera , to moze rowniez ty cos pokaz, jakies zdjecie chociaz ,cos takiego.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
A może to hodziło o kogoś z angli,
ten rower to hyba nie erenesta
http://www.ukdirt.com/News_files/NS-str ... bike-1.jpg
ten rower to hyba nie erenesta
http://www.ukdirt.com/News_files/NS-str ... bike-1.jpg
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
hofek nasmiewam sie z bicera z tego jak on sie nasmiewa z innych...
nie komentuje jego jazdy :/ bo nic nie mam do tego ale on zakładajac ten temat jak by chcial sie nabijac z niego ze to testował i ze go opisali jako najlepszego nie wiem moze go to zrazilo ze on nie jezdzi w teamie ns albo cos ale mam to w dupie :) tak jak i ciebie;)
nie komentuje jego jazdy :/ bo nic nie mam do tego ale on zakładajac ten temat jak by chcial sie nabijac z niego ze to testował i ze go opisali jako najlepszego nie wiem moze go to zrazilo ze on nie jezdzi w teamie ns albo cos ale mam to w dupie :) tak jak i ciebie;)
.................................. nic :/
-
- Kontakt: