UWAGA KOMUNIKAT W SPRAWIE GIEŁDY!!

KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Tak właśnie jest. Prosimy więc o uważne umieszczanie pełnej treści ogłoszeń. Ogłoszenia edytowane nie będą zmieniane - ponieważ w większości przypadków jest to traktowane jako próba podbijania.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Lurtz
Kontakt:

Post autor: Lurtz »

Rozumiem, no niestety nastąpiło moje nie dopatrzenie wtedy :)
Czyli rozumiem moja oferta jest już nie ważna? (Zniknęła z działu rowery) I muszę odczekać 7 dni by wrzucić ponownie tą samą ofertę?

Pozdrawiam
endi25l
Kontakt:

Post autor: endi25l »

A powiedzcie mi czemu my mamy zablokowane dawanie komentarzy w dziale giełda ??? a moderator może pisać i robić syf na giełdzie ???

To są jakieś jaja jak jest zakaz i blokada to powinno tyczyć wszystkich a nie jeden może a wszyscy mają blokadę. Dawna giełda była lepsza można było coś kupić i sprzedać, teraz trzeba czekać aż łaskawie ktoś zaakceptuje albo nie. Giełda schodzi na psy za jakiś czas będzie zdechł pies :P
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

A kto Ci broni kupować/sprzedawać na giełdzie? Moderator ma dodatkowe prawa dlatego że jest moderatorem - to chyba jasne? Gdyby na giełdzie w starym wydaniu nie było takiego syfu i totalnego braku poszanowania dla regulaminu to spokojnie mogłaby funkcjonować do dziś. Na większości forach tematycznych, z których korzystam, giełda jest w podobnej postaci jak u nas i jakoś nie widzę problemu w jej funkcjonowaniu, a przynajmniej wszystko jest czysto i przejrzyście.
endi25l
Kontakt:

No dobra spoko ale skoro my nie możemy to wypadało by żeby regulamin też obowiązywał też was. Wy nam zabraliście funkcje śmiecenia a sami robicie teraz śmietnisko. Czy to jest Fer ???
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Proszę o przykład tego "śmietniska". Moderator ma trochę więcej praw niż szeregowy użytkownik, więc w czym problem? Czego tu nie można zrozumieć? Pamiętajcie, że za tymi prawami idą też obowiązki, z których każdy z nas się musi wywiązywać.
easy_rider_1
Kontakt:

Post autor: easy_rider_1 »

Ile trzeba czekać na zatwierdzenie ogłoszenia ?
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Do czasu gdy moderator zaakceptuje.
Z gówna bata nie ukręcisz.
endi25l
Kontakt:

Śmietnisko jest takie że Mod se pisze na forum giełda a nam nie wolno. Bardzo często było tak że jak ktoś chciał coś kupić to w jednym temacie można było znaleźć oferty innych osób. Bardzo często można było znaleźć coś dla siebie i szybciej sprzedać, teraz trzeba czekać na to czy Modowi się spodoba ogłoszenie czy nie. Zresztą na akceptacje ogłoszenia trzeba długo czekać, jak zrobiliście taką opcję to niech to będzie od ręki zrobione a nie łaskę robicie. Jeżeli ogłoszenie wam się nie spodoba to dajcie znać że ogłoszenie nie będzie zaakceptowane a nie człowiek czeka jak głupek

A przykład masz na zakładce Giełda więc zobacz
balis
Kontakt:

Post autor: balis »

Witam,

dodalem post na gieldzie w dziale "kaski i i odziez". Wczesniej rowniez popatrzylem na posty innych i wypisalem wszystko zgodnie z regulaminem. Trwa akceptacja juz 2 dni. Nie wiem czy moj post zostal usuniety czy moze administracja teraz jest na urlopie. Prosilbym o informacje.

Pozdrawiam,
Balis
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Wczoraj przeglądałem giełdę 3 razy w ciągu dnia i tego postu nie widziałem, natomiast dziś rano się pojawił i go zaakceptowałem - swoją drogą faktycznie modelowe ogłoszenie :)

endi25l poproszę o konkretny przykład bałaganu, który Ci przeszkadza. Mod jest od tego żeby mieć dodatkowe uprawnienia. Nie wiem czego Ty oczekujesz. Zasady są jakie są i albo je akceptujesz albo nie i nie korzystasz z giełdy - chyba prościej nie da się tego napisać.
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

3 raz mam pisac temat do giełdy? 1 raz nik nie zaakceptował (zgodne z regulaminem) drugi raz zaakceptował, zedystowałem dopisując słowo bodajże niecałe, nic zero reakcji. dla mnie totalna porażka.
FRmaniak
Kontakt:

Post autor: FRmaniak »

KaKTuSSS, endiemu chodzi zapewne o to że jeden z modów ostatnio w jakimś temacie na giełdzie dodał post pod ogłoszeniem w którym pytał skąd wziął tą część, nie pamiętam o co dokładnie chodziło. Teraz endi jest oburzony bo on i inni użytkownicy tak nie mogą. I w sumie dobrze, a że mod sobie dodał posta jakoś mnie specjalnie nie boli i nie przeszkadza

KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Komentować nie można, ale jak ktoś ma pytanie to przecież może zadać przez PW.

Artin edycję ogłoszenia uznajemy za próbę podbijania.
artin.van.bruyen
Kontakt:

wtf? w moim przypadku nie była to próba podbijania
chyba że dopisanie jednego słowa to podbijanie, i w dodatku edycja miała miejsce z 2 min po ukazaniu się wątku, który był na samej górze, jak bym miał go podbić? :roll:
galgan
Kontakt:

Post autor: galgan »

Panowie, krótko mówiąc daliście ciała (edit by KaKTuSSS - nie przeklinamy szanowny kolego) z tą giełdą, powinniście znowu pozwolić dodawać komentarze i bez tej zgody adminów. Ale oczywiście żeby nie było tak łatwo to powinniście zrobić tak że upowanie może być co 4 dni, jak częściej to ostrzeżenie(a właśnie gdzie się podziały ostrzeżenia?(!)). Źle napisane ogłoszenie - ostrzeżenie. To było by najlepsze. Bo widze po sobie - mam rzeczy na sell ale ich nie wrzucam tu bo mi się nie chce i za dużo roboty...
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Ja będę upierał się przy tej wersji giełdy, przykro mi. Giełda jest darmowa i jeśli ktoś bardzo chce z niej skorzystać to zada sobie tyle trudu żeby stworzyć poprawne ogłoszenie wg. ogólnie przyjętych zasad i poczeka na akceptację go. Forum to nie państwowy twór, w którym wszystkim się wszystko należy. Jest regulamin, który akceptujecie i co za tym idzie dostosowujecie się, a jeśli się nie podoba to proszę zapłacić i umieścić ogłoszenie na allegro.
artin.van.bruyen
Kontakt:

rozumiem panie KaKTuSSS 8)
ale opcja edycji była by naprawde fajna. bo można zminić choćby cene według uznania :)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

No to akurat można by poprawić - bo potem dochodzi do takich dziwnych sytuacji że bierzemy próbę edycji za próbę podbicia i z automatu ją odrzucamy. Podrzucę temat do Wszechmogącego i spróbujemy coś z tym zrobić :)
ODPOWIEDZ