UWAGA KOMUNIKAT W SPRAWIE GIEŁDY!!

piotrex
Kontakt:

UWAGA KOMUNIKAT W SPRAWIE GIEŁDY!!

Post autor: piotrex »

W dniu dzisiejszym (tj. 4 marca 2013 roku), w związku z praktykami pod tytułem "up" została całkowicie zablokowana możliwość komentowania wątków w dziale giełda.
Ponadto tematy wszystkich nowych Użytkowników wymagają akceptu Moderatora lub Administratora forum-spowodowane jest to totalnym brakiem zainteresowania regulaminem giełdy szczególnie ze strony tejże grupy Użytkowników.

Z pozdrowieniami /w imieniu całej administracji oraz moderacji forum oraz swoim/
piotrex
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

1. Czyli co tydzień można sobie zrobić nowy temat na temat sprzedaży tej samej części, która się nie sprzedała?

2. Komentowanie wątków w dziale giełda dotyczy tylko "up"ów czy ogólnie wszystkich komentarzy łącznie z pytaniami na temat danego ogłoszenia?
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
piotrex
Kontakt:

1. tak-na ta chwile co tydzien,na probe jest ustawiony "czysciciel" gieldy ktory po tygodniu powinien wywalic ogloszenie.
2. wszystkich-po prostu zniknelo okienko sluzace do komentowania.
bamix71
Kontakt:

Post autor: bamix71 »

No i w końcu stanie się wielki ład...miałem dosyć tych wszystkich "UP" i ogólnego bałaganu oraz zakładania kont po to aby coś "opylić"...Thx :D
Radix
Frcol
Kontakt:

Post autor: Frcol »

No fajna sprawa, teraz zadawanie pytań możliwe jest tylko na PW - z jednej strony dobrze. Troche już denerwowało dając up po jakiś 2 - 3 tygodniach a twoj temat po 2 dniach był już na 4 stronie ;D
W sumie można było by zrobić możliwość zadawania pytań pod ofertą, a temat nie szedł by do góry tylko zostawał tam gdzie jest.
http://tnij.org/frcol Giant Glory FR Zapraszam !
http://frcol.pinkbike.com/ Pink Bike
monster11pl
Kontakt:

Re: UWAGA KOMUNIKAT W SPRAWIE GIEŁDY!!

Post autor: monster11pl »

No i w końcu dobrze będzie...
A kontakt zawsze można podać inny, pw nie jest jedyną możliwością :wink:
proban
Kontakt:

Post autor: proban »

Zobaczymy, jak to będzie działać w praktyce 8-)
Na chwilę obecną - mnie się podoba :D
_miCz_
Kontakt:

Post autor: _miCz_ »

wg mnie można było ustawić opcję że post przechodzi jeśli ma np minimum 15 znaków, pozwoli to zadać pytanie na forum, kolejne osoby już tego pytania nie powtórzą, a osoby które będą pisały "upupupupupupupupup" hmmm... "wiecie co z nim robić?!" :D
lupo
Kontakt:

Post autor: lupo »

Aktulanie na stronie głównej "wisi" 37 najnowszych postów z forum, gdzie w przeważającej większości pojawiają się ogłoszenia z giełdy i aż mieni się przed oczami od skskssskksksksks:)
Może warto przeznaczyć np. górę okienka na posty ogólnej tematyki forum (np. 20pierwszych) a dół okienka na giełdę (np. 17 pierwszych)? W końcu byłby porządek. Chyba wszyscy pamiętają jaki chóralny protest zgłosiła większość ludzi gdy ogłoszenia giełdy znalazły się w głównym oknie. Swoją drogą "upki" właśnie doprowadziły do tej sytuacji i całego bałaganu.
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

no jest przejrzyście ;)
Slavvduro
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

W końcu skończy się to chore podbijanie tematów :D
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

nopainnogame pisze:Aktulanie na stronie głównej "wisi" 37 najnowszych postów z forum, gdzie w przeważającej większości pojawiają się ogłoszenia z giełdy i aż mieni się przed oczami od skskssskksksksks:)
Może warto przeznaczyć np. górę okienka na posty ogólnej tematyki forum (np. 20pierwszych) a dół okienka na giełdę (np. 17 pierwszych)? W końcu byłby porządek.
tak to sie da zrobic i prawdopodobnie bedzie juz niedlugo (max polowa kwietnia) przy okazji malych zmian na stronie.
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

nikom pisze: przy okazji malych zmian na stronie.
Jakiś rąbek tajemnicy ??:D
Slavvduro
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Mam prośbę. Rozważcie wymóg umieszczania w ogłoszeniach sprzedaży choćby 1-2 zdjęć. Każdy kupujący i tak zawsze o nie prosi w końcu, a nie kupuje w ciemno, a takie rozwiązanie znacznie usprawniłoby wstępne podjęcie decyzji czy jest się zainteresowanym kupnem danej rzeczy czy nie.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
LisuKrakow
Kontakt:

Post autor: LisuKrakow »

dokladnie, dobry pomysl bo pozniej jest zasyp wiadomosci zeby podeslac fotki ;p
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Impus
Kontakt:

Post autor: Impus »

Zasypu już nie będzie, nie można komentować ;)
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Nie chodzi nawet o żaden zasyp pod ogłoszeniem, tylko o fakt, że prośba o wysłanie fot jest z reguły pierwszą prośbą kierowaną do sprzedającego. Więc po co tracić swój czas i sprzedającego, czekać na odpowiedzi, jak można już na starcie odrzucić daną ofertę sprzedaży jeśli nam się nie spodoba jej stan wizualny?
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
endi25l
Kontakt:

Post autor: endi25l »

A jak to będzie działać jak ja dajmy na to będe chciał dać kilka postów naraz w giełdzie???
Dajmy na to będę chciał kupić koło, Amora, Kierownicę, Korbę itp. To mam czekać kilka tygodni aż będę mógł dać kolejnego posta???
Według mnie lipa z tą nową opcją powinno być tak zrobione że temat albo post powinien być na forum np. 2 tygodnie i powinno się samoczynnie kasować wtedy nie będzie bałaganu i nikt do nikogo nie będzie miał pretensji
piotrex
Kontakt:

ograniczenie czasowe tyczy sie tego samego ogloszenia,nie roznych.
automatyczne kasowanie jest ustawione,poki co sprawdzamy jak (czy) dziala.
ODPOWIEDZ