UWAGA KOMUNIKAT W SPRAWIE GIEŁDY!!
UWAGA KOMUNIKAT W SPRAWIE GIEŁDY!!
W dniu dzisiejszym (tj. 4 marca 2013 roku), w związku z praktykami pod tytułem "up" została całkowicie zablokowana możliwość komentowania wątków w dziale giełda.
Ponadto tematy wszystkich nowych Użytkowników wymagają akceptu Moderatora lub Administratora forum-spowodowane jest to totalnym brakiem zainteresowania regulaminem giełdy szczególnie ze strony tejże grupy Użytkowników.
Z pozdrowieniami /w imieniu całej administracji oraz moderacji forum oraz swoim/
piotrex
Ponadto tematy wszystkich nowych Użytkowników wymagają akceptu Moderatora lub Administratora forum-spowodowane jest to totalnym brakiem zainteresowania regulaminem giełdy szczególnie ze strony tejże grupy Użytkowników.
Z pozdrowieniami /w imieniu całej administracji oraz moderacji forum oraz swoim/
piotrex
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
1. Czyli co tydzień można sobie zrobić nowy temat na temat sprzedaży tej samej części, która się nie sprzedała?
2. Komentowanie wątków w dziale giełda dotyczy tylko "up"ów czy ogólnie wszystkich komentarzy łącznie z pytaniami na temat danego ogłoszenia?
2. Komentowanie wątków w dziale giełda dotyczy tylko "up"ów czy ogólnie wszystkich komentarzy łącznie z pytaniami na temat danego ogłoszenia?
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
No fajna sprawa, teraz zadawanie pytań możliwe jest tylko na PW - z jednej strony dobrze. Troche już denerwowało dając up po jakiś 2 - 3 tygodniach a twoj temat po 2 dniach był już na 4 stronie ;D
W sumie można było by zrobić możliwość zadawania pytań pod ofertą, a temat nie szedł by do góry tylko zostawał tam gdzie jest.
W sumie można było by zrobić możliwość zadawania pytań pod ofertą, a temat nie szedł by do góry tylko zostawał tam gdzie jest.
-
- Kontakt:
Re: UWAGA KOMUNIKAT W SPRAWIE GIEŁDY!!
No i w końcu dobrze będzie...
A kontakt zawsze można podać inny, pw nie jest jedyną możliwością
A kontakt zawsze można podać inny, pw nie jest jedyną możliwością

Aktulanie na stronie głównej "wisi" 37 najnowszych postów z forum, gdzie w przeważającej większości pojawiają się ogłoszenia z giełdy i aż mieni się przed oczami od skskssskksksksks:)
Może warto przeznaczyć np. górę okienka na posty ogólnej tematyki forum (np. 20pierwszych) a dół okienka na giełdę (np. 17 pierwszych)? W końcu byłby porządek. Chyba wszyscy pamiętają jaki chóralny protest zgłosiła większość ludzi gdy ogłoszenia giełdy znalazły się w głównym oknie. Swoją drogą "upki" właśnie doprowadziły do tej sytuacji i całego bałaganu.
Może warto przeznaczyć np. górę okienka na posty ogólnej tematyki forum (np. 20pierwszych) a dół okienka na giełdę (np. 17 pierwszych)? W końcu byłby porządek. Chyba wszyscy pamiętają jaki chóralny protest zgłosiła większość ludzi gdy ogłoszenia giełdy znalazły się w głównym oknie. Swoją drogą "upki" właśnie doprowadziły do tej sytuacji i całego bałaganu.
-
- Kontakt:
W końcu skończy się to chore podbijanie tematów 

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

tak to sie da zrobic i prawdopodobnie bedzie juz niedlugo (max polowa kwietnia) przy okazji malych zmian na stronie.nopainnogame pisze:Aktulanie na stronie głównej "wisi" 37 najnowszych postów z forum, gdzie w przeważającej większości pojawiają się ogłoszenia z giełdy i aż mieni się przed oczami od skskssskksksksks:)
Może warto przeznaczyć np. górę okienka na posty ogólnej tematyki forum (np. 20pierwszych) a dół okienka na giełdę (np. 17 pierwszych)? W końcu byłby porządek.
Mam prośbę. Rozważcie wymóg umieszczania w ogłoszeniach sprzedaży choćby 1-2 zdjęć. Każdy kupujący i tak zawsze o nie prosi w końcu, a nie kupuje w ciemno, a takie rozwiązanie znacznie usprawniłoby wstępne podjęcie decyzji czy jest się zainteresowanym kupnem danej rzeczy czy nie.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
-
- Kontakt:
dokladnie, dobry pomysl bo pozniej jest zasyp wiadomosci zeby podeslac fotki ;p
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Nie chodzi nawet o żaden zasyp pod ogłoszeniem, tylko o fakt, że prośba o wysłanie fot jest z reguły pierwszą prośbą kierowaną do sprzedającego. Więc po co tracić swój czas i sprzedającego, czekać na odpowiedzi, jak można już na starcie odrzucić daną ofertę sprzedaży jeśli nam się nie spodoba jej stan wizualny?
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
A jak to będzie działać jak ja dajmy na to będe chciał dać kilka postów naraz w giełdzie???
Dajmy na to będę chciał kupić koło, Amora, Kierownicę, Korbę itp. To mam czekać kilka tygodni aż będę mógł dać kolejnego posta???
Według mnie lipa z tą nową opcją powinno być tak zrobione że temat albo post powinien być na forum np. 2 tygodnie i powinno się samoczynnie kasować wtedy nie będzie bałaganu i nikt do nikogo nie będzie miał pretensji
Dajmy na to będę chciał kupić koło, Amora, Kierownicę, Korbę itp. To mam czekać kilka tygodni aż będę mógł dać kolejnego posta???
Według mnie lipa z tą nową opcją powinno być tak zrobione że temat albo post powinien być na forum np. 2 tygodnie i powinno się samoczynnie kasować wtedy nie będzie bałaganu i nikt do nikogo nie będzie miał pretensji