OSZUST I DOWCIPNIŚ NA DH-ZONE

HOOKED
Kontakt:

Post autor: HOOKED »

przeraża mnmie fakt że coraz wiece3j tematów wygląda tak jak ten..
i to,ze patrząc po mentalnosci niektórych,można wywynioskować,ze naprawde te ustawki kiedyś staną się prawdą..chlip..żałosne?? chyba tak...
.::SEX , DRUGZ & CHRISTIANISATION ! ::.
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

8!k3r fajna akcja by była pojawia się nagle 20 bikerów chwile gadają a zaraz wszyscy na parkingu REAL-a zaczynją się napierdalać...ja bym przyszedł z FF i zbroi :D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

qrwa grezliq nie wiem po co ten temat.jak bym byl na miejscu aganga tez bym ci nei wyslal bo nieraz sie nacialem ze wysylam za pobraniem i paczka nieodebrana.trzeba bylo mu wplacic na konto a nie zakladasz post i sie uzalaz ze chcial cie wychujac.zjeb
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

ja znam osobiscie aganga jest to spoko koles , sam od niego kupilem amorka i jestem bardzo zadowolony i nie dziwie mu sie ze nie chce w ciemno wysylac .pozdro dla aganga :)
Olek_Drag
Kontakt:

Post autor: Olek_Drag »

A ja napisze jedno :] Z tego co tu wyczytalem doszedlem do jednego wniosku zamist baikerzy trzymac sie razem to dochodzi pomalu do tego ze niedlugo np ludzie jezdzacy w jakims tam teamie lub np na konach beda napierdalac tych co jezdza w innym teamie albo np na schottach :P

Ludzie zastanowcie sie co wy wyprawiacie :]

A co do tego tematu to uwazam ze jest zbedny bo to czy racja jest po stronie aganaga czy grezliq to zaden z nas do koonca nie wie :]

Ale i tak pozdrawiam wszystkich :P
Pitbull '06+Sherman Flick Plus '05
corny
Kontakt:

Post autor: corny »

ja mam tanio kaski bmxowe wal na gg
gg:3347295
Zablokowany