bad mama to badziewie... kupujesz kiere i musisz kupic mostek... kurwa... to tak samo jak bys mial kupic rame , a do niej tylko jednego amora... bananowcow stac, a co z reszta?
ale sznurek najbardziej katuje rower a wariat zajebiscie napierdala dirty i jest komercujny (za 5 zl to on dupe wszedzie pokarze) pozatym oboje sa od nsx wiedz oni najbardziej ja wylansowali
ten full do streetu to ma byc taka mala ramka o duzym zakresie regulacji skoku i wielu mozliwosciach ustawienia dampera. prawdopodobnie cala ze stali, choc mozliwe ze prezedni trojkat z aluminium. bedzie mozliwosc uzywania jej jako rower single speed. cena jeszcze nie znana bo nie wiem ile bedzie mnie to kosztowalo, rama bedzie prezentowac bardzo wysoki standart wykonania, wiekszosc elementow wykonywanych na obrabiarkach cnc itd.
cos w stylu tego nowego rowery streetowgo Cowana(scan z jakiegoś magazynu niemieckiego na Pink Biku ) no Dzikus gratulacje, właśnie a bedziesz robił jakieś widelczyki sztywne cos jak Funna na sztywna oś i gwintem na górze ryr sterowej jak w treku??? albo chociaz jakiegoś treka wszyscy byli by szcześli :D:D:D
nie wiem co to sa "bananowcy". nic na to nie poradze, ze wiekszosci nie bedzie na to stac, koszty sa jakie sa i nic na to nie poradze. jesli chcesz cos taniego to amsz komponenty low endowe typu niskie grupy shimano (do acera) jesli masz wiecej kasy to kupujesz z klasy middleend czyli wiekszosc znanych marek (dmr, funn, point czy dm lub ns).no i wreszcie masz rzeczy calkiem odjechane i odpowiednio drogie (chris king, cane creek czy tez polski soul-kozak). te ceny na prawde nie sa wyssane z palca, po prostu ich wykoannie jest na prawde drogie.
cane creek wcale nie jest odjechany i wcale nie taki drogi
a ten ful do streetu jest interesujacy , jeśli przy okazji bedzie lekki i bedzie sie nadawał do 4x, i jesli włoze do niego manitou swinger 4 way AIR i manitou minute 2:0 z przodu i bvezie fajnie to qupie
moze juz pisales, ale tarcze bedziesz robil czy nie?
...amoze wytnij kalipry (czy jak to tam zwa - mam na mysli "obudowe" do zacisku) z radiatorami - rozwiazaloby problem przegrzewania sie ukladu ;D
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
nie wiem czy beda paisty na 32 otwory, raczej nie bo chyba malo kto tego potrzebuje. nei wiem co z widelcami sztywnymi, wbrew pozorom nie jest to takie latwe do zrobienia.
i nie proscie o foty, bo przeciez napisalem, ze beda jak rzeczy beda ostaecznie skonczone. natomaist czesc rupiecio jest jeszcze wykonywana
skok regulowany w zakresie do 200mm (moze i wiecej) tak zeby geometria grala zarowno z malymi jak i duzymi widelcami. zmienia sie wtedy wysokosc osi suportu