jak zeskakiwac z dropów tak pozadnie
Ja kurde jeżdże jak jeżdże... Manuala nie umiem :) Na dirtach powiedzmy jest ok choc nie mam takiej "lotności" co kumple. Doła przez to chwyciłem lekkiego bo musze zmienic podejscie do najazdu a to potrwa. Dropy... Hmmm malutko u nas takich miejscówek. Dokładnie 3 choc wiele miejsc niby dobrych choć zawsze cos stoi na przeszkodzie... Głazy na lądowaniu takie tam :D Latam raczej na dwa (sztywna rama) i to mi sie wydaje dużo delikatniejsze niż na tył. Raz zasadziłem pika bo se najeżdżam i myśle "o by to hui strzelił za wolno!!" wiec kręciłem do końca, na najezdzie myśle "prędkośc dobra ale nie ma miejsca coby podciągnać przó... Ojej" Worek kartofli ale nie wyglebiłem... Drugi skok był naprawde ładny i mięciutki :D Ile to to miało... 2m samej pionowej ścianki... Plus pochyłe... Nieduże ale u nas wiekszego nie ma (chyba, poszukam :D) ALE NJABARDZIEJ MNIE WKURZA ZE NA MOIM BIKU NIE ZROBIE 180* z jazdy... Wrrrr na moje usprawiedliwienie napisze ze na RB bandit DS kolegi niewiele mi barkuje... 5 kilo różnicy w masie rowerkow :/
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
-
- Kontakt:
Max jak wysokiego dropa "walies" ..tak z ciekawosci pytam.
Okolo 70cm
Chcialbym sie porwac na cos wiekszego jednak nigdzie u nas nie ma ladnie spreparowanych wybic/ladawan. 90% dropow to sprzetojeby ktore zamiast cieszyc lotem i miekkim ladowaniem tylko rozpierdalaja rower.
A jak juz sie chce cos budowac to zadnch chetnych nie ma , zas jak zbuduje cos sam, to przyjda, zjada ze kicha i maja to w dupie...
Tak samo jak cos wlasnie sobie buduje = komentarze = masz zamir z tego skakac? - NIE KURWA , lubie sobie poprzerzucac ziemie. ja jebie...
Okolo 70cm
Chcialbym sie porwac na cos wiekszego jednak nigdzie u nas nie ma ladnie spreparowanych wybic/ladawan. 90% dropow to sprzetojeby ktore zamiast cieszyc lotem i miekkim ladowaniem tylko rozpierdalaja rower.
A jak juz sie chce cos budowac to zadnch chetnych nie ma , zas jak zbuduje cos sam, to przyjda, zjada ze kicha i maja to w dupie...
Tak samo jak cos wlasnie sobie buduje = komentarze = masz zamir z tego skakac? - NIE KURWA , lubie sobie poprzerzucac ziemie. ja jebie...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
stary to jeszcze nic!!!! ja jak wlasnymi rekoma wykonam jakiegos wiekszego dropa to po 2-3 tygodniach juz jest rozpierdol..ony!!!!!!!!!! i jak tu sie nie zdenerwowac....laza jakies zuchy po dropach, hopach i musza rozpieprzyc wszystko czego nie kumaja do czego sluzy.... albo jakies drechy przyjada golfem I tunning car z bialymi pasami poprowadzonymi przez dlugosc auta, nawciagaja sie i sieja borute.....KUR.WA!!!!!!!!!!!!!!!! to jest wlasnie Polska ja pier...... no comment
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
-
- Kontakt: