Znalazłem jeża, i co dalej ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A swoją drogą to jak mówicie "hip chłop" jest do dupy. Każdy sobie może wyjśc na scene i powiedziec kilka zdań o tym że pierdoli policje a rymować uczą w 3 klasie podstawówki więc, tyle to chyba żaden wysiłek i nie ma się czym chwalić. A naogół żeby zagrać dobry kawałem rocka trzeba mieć dobry tekst i przeważnie skończyć szkołe muzyczną żeby umieć grac.
Wojtek....Masz pecha <rotfl> u mojego starego oczku rybki zaczely sie bzykac i mam juz 32 ;p Nio i do tego mam kotke plamke ktora zachowuje sie ja pies prosi pilnuje itp Ale wybrede scierwo jeszcze szynke wdupi ser tez a mielonki ani nic takiego obslizglego nie ruszy,,,, i to ma byc kot ?? :P
gg 2109933
-
- Kontakt:
zawziecie slucham muzyki gitarowej (koncerty te sprawy) i tyle moge powiedziec:
z hh trawie jedynie... łone.. jego texty zawieraja wiele ironi i groteski, uwieczniaja nasze polskie realia, czesto pochodzą nawet z klasycznych wierszy, maja swoje morały sa po prostu zyciowe, nie zawieraja tylu przeklenstw ile zawiera podworkowy hh =| zreszta trudno sie dziwic, z tego co wiem, to łona studiuje prawo w szczecinie...
i choc ciezko mi sie czasami do tego przyznac jako zawziety rockowiec, to czasami lubie go posluchac... naprawde.. to naprawde fajne texty... w dodatku bit + rap zawiera swoj rytm...
przesluchajcie...
z hh trawie jedynie... łone.. jego texty zawieraja wiele ironi i groteski, uwieczniaja nasze polskie realia, czesto pochodzą nawet z klasycznych wierszy, maja swoje morały sa po prostu zyciowe, nie zawieraja tylu przeklenstw ile zawiera podworkowy hh =| zreszta trudno sie dziwic, z tego co wiem, to łona studiuje prawo w szczecinie...
i choc ciezko mi sie czasami do tego przyznac jako zawziety rockowiec, to czasami lubie go posluchac... naprawde.. to naprawde fajne texty... w dodatku bit + rap zawiera swoj rytm...
przesluchajcie...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D