policja-smerfy

chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Fakt ze nie jestem jakims wielkim zwolennikiem polskiej policji, a raczej jej pracy, ale nie wydaje mi sie by był to powód zeby wypisywac gdzie sie da HWDP... No ludzie! Piszac takie pierdoły zachowujecie sie jak szczeniaki co mamusia je spusciła z widoku i juz dziecko poczuło ze moze zwyzywac kogos tylko za to ze jest tym kim jest...No i co uwazacie ze dobrze tak wrzucic kazdego policjanta do jednego wora i to ze jeden czy dwóch sie obija i leje na wszystko to kazdemu ten h.u.j w dupe sie nalezy? No wezcie sie zastanówcie, przeciez gdyby nie ta policja to przestepczosc była by 100%-owa a tak to naszczescie tylko czasem kradna. A skoro jestescie tacy madrzy to moze sami wezcie bejsbole z kolegami i wymierzajcie sprawiedliwosc okolicznym złodziejom i takim tam zbirom przez które dzieci boja sie wyjsc na podwórko i pograc w piłke...No i co ktory madrala wyjdzie pokazac tym okolicznym kutasom ze nie wolno krasc i bic?
Jak mojej dziewczynie zajebali rower i ona go poznała na miescie to ja za tym hujkiem poszedłem (naszczescie był chudziutki i mojego wzrostu wiec nie bałem sie bardzo konfrontacji z nim) i wieczorkiem jak wynosił smieci to tak skurwiela naprałem z uzyciem bejsbola ze niewiem czy odwazy sie kiedykolwiek dotkna czyjas rzecz... Niestety nie jestem zadna pompka wiec musiłem uzyc kija ale dostał ciegi rowne...Starałem sie nie walnac go gdzies tak zeby mu sie cos stało ale po plerach dostał niezle a potem po nogach...No i co jak policja sobie nie radzi to moze tak zrobcie...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
brzydal
Kontakt:

Post autor: brzydal »

czepiajcie sie dresów... oni są gorsi od policji...
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Nie myslcie sobie o mnie jako o jakims napakowanym kolesiu co tylko mysli jakby komus wpierdolic za przeproszeniem, ale poprostu nie moge zrozumiec tego ze te kutasy wykozystuja swoja przewage siłowa i w pół minuty maja cos na co inny musi wiele pracowac...
Pewnie dziwi was czemu wlałem temu kolesiowi zamiast mu cos powiedziec albo go zastraszyc...Otuz moja dziewczyna na ten rower (giant jakis za 1200zł jak dobrze pamietam - taki do xc poczatkujacego) pracowala całe wakacje i konec roku skolnego u rodziców w kawiarence internetowej gdzie ja ciagle gdzies latałem i zal mi jej było ze ona nigdzie nie chodzi bo chciała ze mna pojezdzic a ja 2 bajków nie mam wiec nie mogłem jej pozyczyc. Siedziałem z nia tam, i ja i ona praktycznie stracilismy wakacje ale bajk był, a ten ***** jej poprostu go zajebał i sprzedał...Nie pomyslał ze ona na to tak pracowała...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
badam
Kontakt:

Post autor: badam »

chrosciel a rower odzyskales albo kase czy tylko go pobiłes??
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ale pisanie hwdp jest maxymalneie glupie i chrosciel dobrze ze to zrobiles przynajmniej ma nauczke a ludzie ktorzy to pisza (hwdp) sa takimi idiotami jakich malo chyba zeby policja dobrze pracowala to potrzebuje jakiejs inicjatywy ze strony spoleczenstwa a nie tylko wypisywania przez 12 latkow hwdp i takie tam to raczej ich nie motywuje do lepszej pracy :/ zastanow sie jak ktos bedzie ci ciagle mowil ze chujowo jezdzisz i jestes do dupoy i wogole **** ci w dupe to w koncu wogole sie poddasz i tak robi wiekszosc policjatow i zachowuja sie jak glupie chuje ale jak by ci ktos mowil ze moze nie jestes jeszcze najlepszy ale bardzo dobrze ci idzie i napewno cos w zyciu osiagniesz to chyba by byla wieksza motywacja, nie ?? odpowiedz sobei na to pytanie ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

hotkey i inni co mi tu beda *********, ze hwdp to dziecinada...
jezeli psy sie ciagle do ciebie przypierdalaja za nic i tu nie chodzi o spisywanie, tylko, ze biora cie na kamisariat za nic, lub zamykaja cie za nic, to co jak napisze im przed komisariatem hwdp to jest ******* dzieciakiem?? myslcie troche... teraz dziecinada sa wasze texty, ciagle powtarzanie tematu hwdp, *** wiecie kto to wymyslil, nie wiecie dlaczego to powstalo, a sie madrzycie, jak gowno o czyms wiecie to nie piszcie postow, chociaz nie, bo niektorzy tutaj lubia napierdalac bezsensu => co raz wieksza ilosc postow na moim koncie, oł je...

ja tam do psow nic nie mam, jesli nie zgarna mnie bez powodu lub nie jebna mandatu tez bez powodu to nie mam zamiaru pisac hwdp...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
emat-e
Kontakt:

hotkey i inni co mi tu beda *********, ze hwdp to dziecinada...
jezeli psy ciagle sie do ciebie przypierdalaja za nic i tu nie chodzi o spisywanie, tylko, ze biora cie na kamisariat za nic, lub zamykaja cie za nic, to co jak napisze im przed komisariatem hwdp to jest ******* dzieciakiem?? myslcie troche... teraz dziecinada sa wasze texty, ciagle powtarzanie tematu hwdp, *** wiecie kto to wymyslil, nie wiecie dlaczego to powstalo, a sie madrzycie, jak gowno o czyms wiecie to nie piszcie postow, chociaz nie, bo niektorzy tutaj lubia napierdalac bezsensu => co raz wieksza ilosc postow na moim koncie, oł je...

ja tam do psow nic nie mam, jesli nie zgarna mnie bez powodu lub nie jebna mandatu tez bez powodu to nie mam zamiaru pisac hwdp...
emat-e
Kontakt:

[quote="-Przemooo-"]...ale jak by ci ktos mowil ze moze nie jestes jeszcze najlepszy ale bardzo dobrze ci idzie i napewno cos w zyciu osiagniesz to chyba by byla wieksza motywacja, nie ?? odpowiedz sobei na to pytanie ...[/quote]

buahaha no fakt b. dobrze pracuja... przez cala polske przejechal typ scigany przez psy... i *** nawet go nie zatrzymali na granicy... inna sytuacja jacys przypadkowi ludzi stali na przejsciu ktore bylo z 7-10m nad ulica, psy ostrzeliwaly samochod biegnac w jego strone... ja juz rozumiem metr nad samochodem , no 2... ale nie 7 metrow nad samochodem napierdalac i kto teraz jest za policja niech sie pierdolnie w leb lepiej... ale tak to jest jak nie ma sie funduszy na szkolenie ... ale kurwa jak nie umiem strzelac to sie za to nie biore w pizdu! i nie wqrwiajcie mnie ze pisanie hwdp to dziecinada!

dla mnie dziecinada jest ciagle pisanie tylko: o jej jakie dresy to potwory... nie jade tam bo mi ukradna rower... uwazajcie tam jest niebezpiecznie... boisz sie czlowieku to nie odjezdzaj dalej niz 10metrow od bloku, zeby mamusia i tatus mieli cie na oku
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Przypadlość policji to czepianie sie rowerzystów.
Więc dlatego ja mam ich już gdzieś, jak każą sie zatrzymać to spierdalam.
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

U mnie nie jest tak źle. Kiedyś mnie tylko spisali za rzucanie śniegiem w ludzi i rzucanie petardami na sylwestra o 11 a nei o 12;/. Nie jest tak źle u nas bo się chyba boją ziomkoof w szeerookich spoodniach. Ale bez policji była by anarchia....

HWDP - hcę:P wstąpić do policji:))

pozdro
eeeeee.....rower...
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

emat-e to powiedz nam od czego sie wzielo hwdp a pomysl ze jak by nie zaczeli strzelac to by bylo znie nie opdjeli interwncji wiec i tak jest zle i tak nie dobrze nie mam zamiaru sie z nikim klucic ale jesli chcesz zeby bylo inaczej sam zacznij zmienic polske od siebie ... wyspolkujesz jakiegos "zioma" co kroi ludzi z telefonow to bedzie postep wiem lojalnosc i takie tam ale skoro oni okradaja niewinnych to chyba temu trzeba zaprzestac bo niedlugo beda zabijali i nikt nic nie zrobi :/ a co do zabiarania na komisariat to ja sie z takim czyms nie spotykalem spotkalem sie tylko z przywozeniem do szkoly ale to patrol szkolny ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
MistiŚ
Kontakt:

Post autor: MistiŚ »

ehhhhh .... przeczytalem pierwszastrone i mialem sie niewpisywac .... przeczytalem 2 i 3 i stweirdzilem ze sie chyba jednak wpisze ;))) co do psow .... niektorzy pisza ze wszedzie znajda sie jakies skurwysyny .... ja nie wiem ale z doswiadczenia wiem ze latwiej w policji znalezc skurwiela niz pozadnego czlowieka ... sorry taka prawda. co do hwdp: bleeeeeh .... kilku moich znajomych zostalo spisanych za to ze byli w szerokich spodniach .... znaczy sie `podejzanie wygladali` ... no ale to juz stadart, tylko szkoda ze kurwa polski a nie swiatowy, sorry winetou ale jak da sie na zachodzie to powinno dac sie rowniez tutaj ... policja ma ogolnie rzecz ujmujac w dupie wszystko oprocz tego co latwe i przyjemne, jak zreszta cale nasze pieprzone spoleczenstwo ... ktos tam pisal ze policja powinna jak zadawnychczasow palowac sportowcow... kiedys pomysla ze ty jestes sportowiec cie spaluja i zobacyzmy co powiesz... idioci :/ tak samo jak kurfa zamykac za wyglad.... gratuluje temu co to powiedzial, jak dla mnie wykazal sie debilizmem przekraczajacym przecietnego policjanta ... to chyba juz wszystko .... dziekuje pozdrawiam zegnam ....
niah, niah, niah .... +1 =]
Sonetti17
Kontakt:

Post autor: Sonetti17 »

Prawda jest taka, że gdyby policjanci mieli kase na sprzęt, odbywali odpowiednie przeszkolenia i zarabiali wiecej kasy (w końcu niektórzy porządni narażają dla nas życie... bo przed cegłą na meczu kask średnio chroni :-/ ) to do policji wstępowali by ludzie być może z powołaniem, którzy mają ambicje, są kreatywni. No ale kto chciałby narażać sie, ścigać prawdziwych przestępców po to, żeby dostać 1100 brutto/miech (a może mniej, wydaje mi sie że tyle zarabiają), a prokuratura i tak da zawiasy, i freedom... bez sensu.
A co do dresów nie zmieniam zdania- to ich powinni gnębić najbardziej. No ale policje jaką mamy taką będziemy mieli, chyba że samoobrona dojdzie do władzy ;P To będą "wsiowe patrole" z widłami <lol>
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

no nie wiedzialem, że zrobi sie z tego topica taka ciekawa konwersacja. Sądze że wielu z was ma racje. W szczególności co do tych dechów i im podobnych. Przeczytałem dziś w neesweeku artykuł o gazetach im poswięcoych. nie no masakra. rzeczywiście, nawet gdyby policja była super extra to nic by to nie dało, bez zmiany naszego obecnego ustawodawstwa:( Brakuje wszystkiego, od sprzetu po cheć do pracy. Jak mi samochód okradli i byłem w komisarjacie(Wrcław- Środmieście) to wjednym pokoju przeznaczonym dla 2 policjantów siedziało ich pieciu, meble jak z prl i takie tam. ale swoja droga chciałbym, żeby cześciej wjezdzali(nawet kilkoma radiowozami) na niebezpieczne dzielnice i dały popalić drechom. raz widziałem, żeby wybrali się w miejsce gdzie pełno było opryszków, ale wtedy mieli 4 ciezarówki i było ich chyba powyżej 200. ostatnio jak z kumplem pompowaliśmy koła na Orlenie to zajechał radiowoz, już mieliśmy nadzieje, ze sprawdza nam numery ram, bo to by oznaczalo, ze pieniadze podatnikow sa dobrze inwestowane, ale oni tylko poszli do kibla, kupili zarcie i pojechali "patrolowac". W takim badź razie posłowie powinni wprowadzić jakies poprawki do ustaw, zeby usprawnic działania policji. Jednak puki co to jest niewykkonalne poieważ w sejmie jest duzo złodzieji, oszustów i im podobnych więc nie kwapią się do zmian, bo wtedy policja mogła by sie za nich wziąść...
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

chrosciel najebales kolesia ale z kad wiesz ze to on ten rower zapirdolil? moze poprostu kupil go od kogos kto ten rower zajebal nieswiadom tego ze jest kroiony :) pozdrawiam
Sonetti17
Kontakt:

Post autor: Sonetti17 »

[quote="slayerek"]moze poprostu kupil go od kogos kto ten rower zajebal nieswiadom tego ze jest kroiony :) pozdrawiam[/quote]

Nie no oczywiście kupując Gianta który normalnie kosztuje koło 1200 za 300 nie domyślamy sie, że jest kradziony ;-) To poprostu większa okazja ;P Chyba że ktoś kompletnie nie zna sie na rowerach...
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

R_O_S_A dla mnie w tej chwili stales sie totalnym dnem
nie znosze lalusiowatych, 15-letnich gnojkow puszczajacych text hwdp
poprostu wielkie gowno
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

[quote="-=GrindeR=-"]R_O_S_A dla mnie w tej chwili stales sie totalnym dnem
nie znosze lalusiowatych, 15-letnich gnojkow puszczajacych text hwdp
poprostu wielkie gowno[/quote]

GRINDER pierwszy raz w zyciu napisalem HWDP!!! Kazdy z nas dobrze wie ze jak by nie bylo policji to by nieiwdomo co bylo, ale mi chodzi o to co ta policja robi!!! Ja osobiscie jezdze tez na desce i bylem kiedys w skateparku i jak tam dojezdzalem to mnie spisali ze po ulicy na desce jadE!!!!!!!!!!! tez bys sie wkurzyl!!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

A z kad wiesz moze przez ten tekst chcialem napisac CHCE WSTAPIC DO POLICJI!!!!!!????????
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
ODPOWIEDZ