policja-smerfy
policja-smerfy
wczoraj usluszalem w faktach na regionalnej trojce, ze paly zaczynaja jakas akcje(jak inne ma glupia nazwe) Chodzi o to, ze mają sprawdzać dokumenty itd rowerzystow oraz bacznie pilnowac zeby, cytuje" rowerzysci nie jezdzili po chodnikach, nie przejezdzali po pasach i nie lawirowali miedzy pojazdami: no wiec ja jestem cholernie ciekaw, to jak mamy jezdzic?? bo sciezek dla rowerow jest tak duzo ze normalnie ich nie widac, a z wypowiedzi gliny wynika ze trzeba bedzie z rowerkiem na ramieniu chodzic. moze jest jeden plus, jak beda sprawdzac dokumenty to zeby popatrzyli na numery ramy i sprawdzili czy nie jest kradziona, w innym wypadku cala akcja to cholerna glupota. ale coz nalezy sie przyzwyczic, zet ak to juz jest w tym kraju......
-
- Kontakt:
Wogóle to policja i straż wiejska mnie wkurwiają. Ostatnio z 2 kumplami przejeżdżaliśmy na czerwonym, przed nauką jazdy-babka trąbnęła, ja pokazałem fucka...Zajechali drogę na chodnik.Zaczęli spisywać, gdzie do szkoły chodzę.Miało być przewalone.Wiadomo koniec roku, a tu psy w szkole!
Naszczęście tylko postraszyli i nie było ich w budzie.AMEN
HWDP i HWDSM
Respect dla ludzi, którzy nie lubią policji.
Naszczęście tylko postraszyli i nie było ich w budzie.AMEN
HWDP i HWDSM
Respect dla ludzi, którzy nie lubią policji.
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Hehe pamietam jak nas zatrzymaly kiedys paly i pytaja sie kumpla - Masz papiery na ten rower?
On mowi - Mam.
A gliniarz - No to pokaz.
Buhahah, niezla zlewa byla z tego gliniarza. Spisali wtedy kilka osob pamietam i pojechali dalej :P
On mowi - Mam.
A gliniarz - No to pokaz.
Buhahah, niezla zlewa byla z tego gliniarza. Spisali wtedy kilka osob pamietam i pojechali dalej :P
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
no fakt, nigdy im sie dupy nie chce ruszyc:) ja tam kiedys w podtsawowce zrobilem karte rowerowa(buahahahaha) i mimo ze zawsze ja mam przy sobie bo jest przy innych dokumentach to od kilku lat nigdy paly nie sprawdzily czy takowa posiadam:) a polewka bedzie jak beda sie czepiac ze nie ma swiatelek, ze nie ma odblaskow itd:) a policje to trzeba tepic(niestety nie wiem jak:()
hej
powinienęś zatytulowac "policja-następna durna akcja"
kurde ta policja polska to guwno robi nie dawno z"JT masterem" siedzieliśmy na chodniku oczewiście na rowerze i paly podjechaly i muwia "dobra pokazywac co w kieszeniach" kurde co ja zlodziej że by policja mnie srawdzala powinni jechac do blokowisk i po nocach spisywac dresuw czyhających na rowery WIELKIE
HWDP
pozdro dla wszyskich co wtedy byli na lawce i jt master
powinienęś zatytulowac "policja-następna durna akcja"
kurde ta policja polska to guwno robi nie dawno z"JT masterem" siedzieliśmy na chodniku oczewiście na rowerze i paly podjechaly i muwia "dobra pokazywac co w kieszeniach" kurde co ja zlodziej że by policja mnie srawdzala powinni jechac do blokowisk i po nocach spisywac dresuw czyhających na rowery WIELKIE
HWDP
pozdro dla wszyskich co wtedy byli na lawce i jt master
sprzedaje full na gwarancji zainteresowani mail gg:3354741
Taaka już jest policja.Albo jak jadę w Full Face-ie to gapią się jak na UFO.
Nie wiem co w tym dziwnego.
Pozdro dla Rufusa-którego wraz ze mną zatrzymała straż miejska-Rufus co z tymi fałszywymi legitumacjami. Pamiętasz o co biega...
Nie wiem co w tym dziwnego.
Pozdro dla Rufusa-którego wraz ze mną zatrzymała straż miejska-Rufus co z tymi fałszywymi legitumacjami. Pamiętasz o co biega...
www.cykloza.pl
-
- Kontakt:
Taaa, z tymi palami juz tak jest...
Nie maja co robic chlopaki, to musza sie czyms zajac...
Najlepsze akcje to odchodzily na masach kiedys w Wawie.
Niezle klotnie z psami byly... Kiedys na masie pies przewrocil mojego kumpla, to niezle potem mu wszyscy nawrzucali, musial spieprzac.
Gorzej jak wpadali z meczu z tarczami i palami :]
Teraz masy to juz nie to samo...
Nie maja co robic chlopaki, to musza sie czyms zajac...
Najlepsze akcje to odchodzily na masach kiedys w Wawie.
Niezle klotnie z psami byly... Kiedys na masie pies przewrocil mojego kumpla, to niezle potem mu wszyscy nawrzucali, musial spieprzac.
Gorzej jak wpadali z meczu z tarczami i palami :]
Teraz masy to juz nie to samo...
What Doesn't Kill Me Makes Me Stronger
-
- Kontakt:
Ostatnio mielismy z kumplami akcje na torze w Toruniu. Akurat odpoczywalismy na kocyku, ktos tam skakal hopy a tu nagle wbijaja sie Polycjanty polonezem. Dzien dobry, macie panowie dokumenty? Sprawdzili numery ram, spisali nasze dane, pogadalismy sobie z nimi. Calkiem spoko ludzie. A ogolnie akcja jest taka ze maja sprawdzac numery ram wszystkich rowerow. Moze choc jeden sie w ten sposob znajdzie. Nie trzepali nam kieszeni ani nic w tym stylu wiec uwazam ze akcja sluszna. Tobie zajmie to 5 minut a ktos moze dzieki temu odzyska rower.
ciamek
ciamek
ja tam nie tepie policji i nie chodze i nie pisze hwdp ale mam ja gleboko wpierdolili mi mandat i mojemu kumplowi w sumie za nic bo juz zlazilismy z rowerow (ten przejazd podziemny na metrze ursynow) i kurwa kolega nie dostal wezwania do zaplaty mandatu a ja tak tak jest wlasnie skuteczna i sprawiedliwa policja drugi przypadek bylem z Blindem na starowce dresy go przy morku zaczepily zaczeli sie szamotac a policja kurwa szla i sie odwrocila a moze z 10 metrow stal radiowoz Sram na was a rame jak chcecie sobie sprawdzic to mnie musicie zlapac !
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
-
- Kontakt:
[quote="-=GrindeR=-"]wielkie LOL dla wszystkich gowniarzy puszczajacych text hwdp... nc...
"a policje to trzeba tepic" - ostro, ciekawe co by bylo, gdyby nie bylo policji, gratz pomyslu[/quote]
I tu sie zgodze.
Tylko ze czasami panowie policjanci naprawde (chyba z braku wolnego czasu) nadmiernie czepiaja sie do nieopowiednich ludzi. Wiele razy tego doswiadczylem - w kazdym calu probuja pokazac swoja wyzszosc i to jacy sa fajni. A gdy sa potrzebni - wtedy wola dac spokoj.
Oczywiscie nie dzieje sie tak zawsze - jak w kazdym srodowisku - tak i w policyjnym zdarzaja sie tez odpowiedzialni i konkretni policjanci - tutaj tez mowie na podstawie wlasnego doswiadczenia. Tyle ze niestety to zdarza sie zadziej... ale sie zdarza.
Ale fakt faktem - teksty HWDP itp. to naprawde gowniarskie zachowanie ludzi, ktorzy chyba nie zastanawiaja sie do konca nad tym co mowia... Ale taka teraz moda, co na to poradzic... :) Ja nigdy takich tekstow nie pisze - chociaz czesto narzekam na psy - podpierajac to konkretnymi sytuacjami, w ktorych bralem udzial.
A numery ram to mogliby sprawdzac, moze by mieli wieksza skutecznosc w odnajdywaniu rowerow, teraz to chyba policja znajduje 1 na 1000, jezeli wogole zajmuja sie szukaniem... Trzeba szukac przez kumpli i samemu...
Kiedys kumplowi sprawdzali numer radia w samochodzie - pies zle wpisal numer i stwierdzili ze kradzione - bylo potem troche jezdzenia na komende i wyjasniania... (to tak BTW) :)
"a policje to trzeba tepic" - ostro, ciekawe co by bylo, gdyby nie bylo policji, gratz pomyslu[/quote]
I tu sie zgodze.
Tylko ze czasami panowie policjanci naprawde (chyba z braku wolnego czasu) nadmiernie czepiaja sie do nieopowiednich ludzi. Wiele razy tego doswiadczylem - w kazdym calu probuja pokazac swoja wyzszosc i to jacy sa fajni. A gdy sa potrzebni - wtedy wola dac spokoj.
Oczywiscie nie dzieje sie tak zawsze - jak w kazdym srodowisku - tak i w policyjnym zdarzaja sie tez odpowiedzialni i konkretni policjanci - tutaj tez mowie na podstawie wlasnego doswiadczenia. Tyle ze niestety to zdarza sie zadziej... ale sie zdarza.
Ale fakt faktem - teksty HWDP itp. to naprawde gowniarskie zachowanie ludzi, ktorzy chyba nie zastanawiaja sie do konca nad tym co mowia... Ale taka teraz moda, co na to poradzic... :) Ja nigdy takich tekstow nie pisze - chociaz czesto narzekam na psy - podpierajac to konkretnymi sytuacjami, w ktorych bralem udzial.
A numery ram to mogliby sprawdzac, moze by mieli wieksza skutecznosc w odnajdywaniu rowerow, teraz to chyba policja znajduje 1 na 1000, jezeli wogole zajmuja sie szukaniem... Trzeba szukac przez kumpli i samemu...
Kiedys kumplowi sprawdzali numer radia w samochodzie - pies zle wpisal numer i stwierdzili ze kradzione - bylo potem troche jezdzenia na komende i wyjasniania... (to tak BTW) :)
What Doesn't Kill Me Makes Me Stronger
masz racje, bez policji mogla by zapanowac anarchia. ale ja dziekuje za taka policje jaka my mamy, jak mi zajebali komure to czekalem 5 godzin zeby raport spisali!! na dodatek dali zdjecia do ogladniecia sprzed 15 lat! idoci. niektore gliny sa spoko, mozna z nimi sie dogadac, ale wiesz na przyklad mam duze stopy(51 numer :) ) a gliniarz mi wyjezdza ze o numer wikesze od kajaka i ze takiego pletwala to jeszcze nie widzla, idoci. powinni wypierdolic wiekszosc gliniarzy i zrobic nowy nabor z ludzi wyksztalconych i rozumnych oraz zrobic cos, zeby lepiej ich kontrolowac