Pancerna obręcz na tył.

Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

mAcieKz ladnie pokazuje tym ktorzy pierdola, ze niby on nie ma techniki. On byl i jest prze kozakiem. Mysle, ze znacznie latwiej skoczyc dropa z ns na i dealnie wyprofilowane ladowanie sloopestyle niz jak on wszystko na tej swojej pustyni wszystko na naturalnych przeszkodach. Widziliscie te loty? Polowa miala ladowania na plasko ;]
Ssij pento
Piku
Kontakt:

Post autor: Piku »

Piku pisze:a moze DX 32 24/48 według mnie godna polecenia obrecz.
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/1696972/
Bunny Bar
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Sulring Jarasz się że kolo na płaskie latał ??? Nie dziwię się że do teraz ludzie sądzą że tak się powinno skakać :)) Jak masz kasę na części ( a oni tam mają ) i sponsora to możesz rozwalać baja co tydzień latając na płaskie....a swoją drogą to obecnie lata się dalej,ładniej,czyściej i bardziej komfortowo....bo rowerki mają po 18kg a nie po 30 kg :))

Bender jest kozakiem !!! To fakt !!! Tyle że taka tendencja już powoli zamiera...a Slope jest 800 razy bardziej techniczny niż spadanie dropa :)) Drop jest najłatwiejszą przeszkodą.Potrzebna jest generalnie psychika a nie technika ....a aby skleic 360,whipa czy inne kombosy trzeba się sporo nacwiczyć :))
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

Jozan pisze:Chyba mówimy tu o poszczególnych częściach typu jak w temacie obręcze.... bo to się nie tyczy wszystkiego, idąc twoją ideologią v10 [4.5kg]czy
Cane Corso [4kg], i myślisz o v10 dużo waży pewnie z dupy zrobiona i nie działa biorę CC bo pewnie działa i lepiej zrobiona bo mniej waży no bez przesady :) Rozróżniajmy, że chodzi o dane podzespoły a nie o wszystko bo na to wychodzi, że Golf jest lepszy od Aston Martina bo lżejszy.....
Popadasz kolego w jakieś skrajności.
Chyba przemęczenie nie pozwoliło Ci na logiczne myślenie.
Nie będę kontynuował tych bzdur bo gadka bedzie jałowa.

po drugie rozmawiajmy na TEMAT zamiast robic OT
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

Schodek pisze:SulringDrop jest najłatwiejszą przeszkodą.Potrzebna jest generalnie psychika a nie technika ....a aby skleic 360,whipa czy inne kombosy trzeba się sporo nacwiczyć :))
Obejrzyj misiu filmik do ktorego linka dalem wczesniej, to zobaczysz ze Bender juz pare lat temu robil 360 z technika, o jakiej wielu z tego forum moze tylko pomarzyc.
FAJA
Kontakt:

Post autor: FAJA »

yogi odchodzisz w swiat skarjnosci i przekonania o wlasnej racji, ok zgodze sie ze na lzejszym jest lepiej, ale nie gadaj ze wszystko co lzejsze mocniejsze, jestem drewniany, lubie pocwiczyc, nie mam wyczucia i naprawde na bazie wlasnych doswiadczen wiem ze glupie odchudzanie nie ma sensu jak ostro cos meczysz nie tyle meczysz co lupiesz tym. jezdze dopiero 2,5 roku, nie jestem cxalineczka i rozwalilem juz pare czesci. wyciagam wnioski z wlasnej jazdy, za kazdym razem chce kupic cos mocniejszego niz poprzednio i pomimo ze jset ciezsze wytrzymuje wiecej. jakos wykonania tez sie odbiuja na wytrzymalosci. temat o obreczach juz kazdy powiedzial, jesli sie wywiaze dyskusja na temat rowerow to moze warto ja dokonczyc i ktos moze cos z tego wyciagnie wiec bez przesady z tym off topowaniem ;//

gadajac o benderze pamietajcie ze te filmy maja swoje lata i wlasnie on byl jednym z prekursorow dyscypliny, on jak cos skacze to nei robi sobie z wzorow gdzie spadnie, on laduje tam gdzie spadnie i tyle. jak ktos cala swoja wiedze opiera tylko na filmikach bendera to mu gratuluje
Sokół
Kontakt:

Post autor: Sokół »

Mam jeszcze jedno malutkie pytanie. Czy do destro streeta podejdzie oponka high roller 2,5 na double widzie??
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Sokół moim zdaniem nie. Ja na lekko poglebionych hakach w desotr streecie miale k-rada 2,35 i bylo prawie na styk. Co do bendere jego era przemija, ale jest prze kozakiem i nikt go nie pobije. A 100 razy wole jego niz komecja jaka jest sloopestyle, ktory jest trudny techniczny widowiskowy. Ale bender robil wszystko z milosci do sportu, a reszta robi to dla kasy.
Ssij pento
milkman
Kontakt:

Post autor: milkman »

Sulringdm 24 jeżeli jest dobrze zapleciona jest naprawdę mocna. Uczyłem się na niej moja nauka wyglądała tak: naprawdę duże niedoloty ,krzywe latanie, spadanie na tył. I to wszystko przetrzymała. Skacze na niej dalej i jest naprawdę godna polecenia. Sulringniemów też ,że inni robią slopestyle tylko dla kasy bo to nieprawda. Mogą odczuwąć taką samą przyjemność z tego co robią jak Bender lecz skaczą w inny sposób.
BENDER to człowiek legenda.
p.s Jaki był największy drop jakiego ktokolwiek zlądował? Ma ktoś może filmik z tego?
Pozdrawiam milkman
http://www.pinkbike.com/photo/1826155/
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

morthias...marzenia nie kosztują :))

BENDER to legenda :))) ale dziś dzieciaki na lekkich bajach skikają takie same historie :))) i o to mi chodzi :)) Czołgi w stylu 30kg odeszły do lamusa no chyba że Dzikus jeszcze biegnie w tamtą stronę :)) Zawsze znajdzie się niszowa ekipa zajarana mocnym sprzętem :)) Ogólna tendencja rynku jest po przekątnej :))

A SLOPE to najbardziej widowiskowa opcja na zawody :)) Zawiera wszystkie style jazdy i wszelakie elementy techniczne :))) Wiec nie ma co pitolić :))) a dla kasy to się do pracy chodzi !!!!

POzdro
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
specjalized
Kontakt:

Post autor: specjalized »

Schodek pisze:A SLOPE to najbardziej widowiskowa opcja na zawody :)) Zawiera wszystkie style jazdy i wszelakie elementy techniczne :)))
Rampage według mnie był bardziej widowiskowy
www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

specjalized pisze:
Schodek pisze:A SLOPE to najbardziej widowiskowa opcja na zawody :)) Zawiera wszystkie style jazdy i wszelakie elementy techniczne :)))
Rampage według mnie był bardziej widowiskowy
Popieram. I nikt tam nie myslal o lataniu na wylajtowanych rowerach, bo takowe by sie po prostu tam nie sprawdzily.
ODPOWIEDZ