piotrex pisze: B.Z. ja nie wiem,czy Ty masz problemy z glowa czy tylko z oczami?
Skoro intense oferuje wykonczenie "Raw" to chyba nie ma nic zlego w pytaniu o to jak jest ten raw wykonczony?
pozdro
Fakt, przeczytałem jeszcze raz i rzeczywiście w tym wypadku zwracam honor, chodziło goświowi faktycznie o coś zupełnie innego niż założyłem.
piotrex pisze:jak nie wiesz,to nie pisz.jesli wg Ciebie intense nie oferuje wykonczenia raw,to lepiej uzyj google zamiast glowy-lepszy efekt.
Google'a tak samo szkoda mi jak głowy na takie pseudo-polemiki.
piotrex pisze:nie bardzo wiem po co grzebiesz sie w tym temacie od 3stron...
Z dwóch powodów. Żeby z paroma osobami, które uzywają mózgu wymienić poglądy i żeby pograć na nerwach "ach-ochowcom", do których nie dociera, że to nie komuna, że "pan majster i Jasiu" nie sa drudzy po Bogu, że każdy ma prawo napisać co mu się nie podoba, a producent z tymi uwagami też może zrobić co mu się podoba. To jest właśnie współczesny wolny rynek, zasadę nie chcesz-nie kupuj to właśnie mieliśmy w komunie. A i wybór też miałeś, zamiast sraj-taśmy mogłeś zawsze kupic Trybunę Ludu...
Wracając do meritum - skoro Intense zrobił zlewkę to i tak o niczym to nie świadczy, poza tym, że Intense dał dupy, bo skoro jest podany adres mailowy to powinien ktoś sprawdzać skrzynkę i odpisywać (i tutaj nie mogę Steelowi przyznać racji - klient nie ma obowiązku wiedzieć którym kanałem zadać pytanie, a jak j). W żadnym wypadku jednak nie usprawiedliwia zjebki ze strony polskiego producenta w momencie zadania "trudnego" pytania i tekstów w stylu że "jak będziesz chciał kupić to pogadamy". Fakt, podkreślić trzeba, że to nie producent w tym przypadku odwalił taki numer tylko paru jego fanatycznych wielbicieli, ale efekt jednakowo zniechęcający - mnie nie obchodzi, że nie wszyscy Islamiści porywają dla okupu i odcinają głowy, jakoś nieswojo czuję się w towarzystwie każdego kolesia z brodą i ręcznikiem na głowie, zupełnie nie dziwię się reakcji Steela.