Normalnie jak wirus komputerowy

Rozumiem, że się oburzyłeś, bo ktoś Ci coś wytknął.DawidFR pisze:
Dodam jeszcze że np. Ty nie pomogłeś mi w wyborze, tylko udzieliłeś się na koniec, podsumowując pięknie wszystkie posty użytkowników...
Normalnie jak wirus komputerowywejdzie i naśmieci
PadłemDawidFR pisze:(chyba mnie rozumiesz)
Dno stary i 3 kilometry mułu.DawidFR pisze:Ciekawie będzie wyglądał rower za taką kasa a przerzutka zabytek za 100zł
To po ch*uja się pytasz na FORUM co polecamy, skoro kupisz to co lansersko wygląda.DawidFR pisze:Nie składam rowerka dla FORUM tylko dla siebie a zdanie Twoje na jego temat, nie obchodzi mnie
A moim skromnym zdaniem Dart wyprzedza konkretnie NS-a jak i wszystkie firmy na świecie swoimi nowymi paletami kolorów szkoda że to na kolorze się nie jeździ, wtedy Dart byłby najlepszy
TAK KU*WA LEPIEJ DZIAŁA OD JAKIEGOŚ KOSZERNEGO SRAMA!DawidFR pisze:I co DuraAce lepiej działa ? Śmiech na sali
Prosta zasada - nie zazdroszcze burakomDawidFR pisze:Ciekawie będzie wyglądał rower za taką kasa a przerzutka zabytek za 100zł (i co z tego że dobry), co Ty zazdrościsz czy co ? ;/ Nie ma co zazdrościć rowerka z X0... Co innego z DuraAce CZY Ultegrą
A moje? Mam nadzieję, że też nie, bo byś się jeszcze zasmucił. Ale po co Ci ten temat, jak Cię nie obchodzi?DawidFR pisze:Nie składam rowerka dla FORUM tylko dla siebie a zdanie Twoje na jego temat, nie obchodzi mnie
Sam się nie udzielaj, bo pieprzysz głupoty, że zęby bolą od czytania.DawidFR pisze:No właśnie KubaLaPL najlepiej się nie udzielaj tutaj, bo szkoda...
TAK JEST, OBRAŹ SIĘ BRZYDALU, NARRRRRRRRRADawidFR pisze:A X-9 wygląda lansersko cioł** ? Chyba dla Ciebie, bo XT jest 100 razy ładniejsze niż X-9 i powtarzam w du*** mam zdanie Twoje i kolegów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości