Duncon 2005 - i wszystko jasne :]
co jest z fulami,do godz 24 jeszcze niecale 4 godziny jak nie pokaza to oznacza tylko ze duncon jest OSZUSTEM :D
a co jak peknie mi ramka oni mi napisza ze musze czekac 2 tygodnie a bede czekal miesiac :/ hmmm
:))))))))))))))))))))) i po *** bylo pisac ze w czwartek
a co jak peknie mi ramka oni mi napisza ze musze czekac 2 tygodnie a bede czekal miesiac :/ hmmm
:))))))))))))))))))))) i po *** bylo pisac ze w czwartek
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
Jak dla mnie chlopaki daja rade, ramki nie sa moze piekne ale za to bardzo funkcjonalne.
Podoba mi sie troche przerobiona Karpielowa zawiecha, Cane Corso od razu widac ze bedzie fajny progres , dropy dropy dropy :D Chude toto wszystko ale calkiem spoko.
Presa tak samo, karpielowa zawiecha, calkiem spoko tlumik.
Cena mastiffa - smiech na sali , w sumie pare rurek, ale wreszcie nawet najbiedniejsi beda mogli sobie kupic NOWEGO fullika !!
Xfusiony z tego co jezdzilem dzialaja zajebiscie plynnie, nie wiem jak z trwaloscia bo ani jednego dlugo nie ujezdzalem, budowa podobna jak dnm ( inside ) Dzialaja naprawde czule, kicha tylko ze nawet 230 i 240 ma taka malutka sprezynke , to nie bardzo pasuej do takiego tloka ;p W prese wolalbym jakiegos romica albo avy.
Pogadajcie tez z manitem , mozna by do freeridowek ladowac swingerki za doplata...
Poza tym wyjebka i sam seks imo :)
Podoba mi sie troche przerobiona Karpielowa zawiecha, Cane Corso od razu widac ze bedzie fajny progres , dropy dropy dropy :D Chude toto wszystko ale calkiem spoko.
Presa tak samo, karpielowa zawiecha, calkiem spoko tlumik.
Cena mastiffa - smiech na sali , w sumie pare rurek, ale wreszcie nawet najbiedniejsi beda mogli sobie kupic NOWEGO fullika !!
Xfusiony z tego co jezdzilem dzialaja zajebiscie plynnie, nie wiem jak z trwaloscia bo ani jednego dlugo nie ujezdzalem, budowa podobna jak dnm ( inside ) Dzialaja naprawde czule, kicha tylko ze nawet 230 i 240 ma taka malutka sprezynke , to nie bardzo pasuej do takiego tloka ;p W prese wolalbym jakiegos romica albo avy.
Pogadajcie tez z manitem , mozna by do freeridowek ladowac swingerki za doplata...
Poza tym wyjebka i sam seks imo :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
do przemo nastepny jestes co sie o te 400mm przypieprza, a bierzesz pod uwage ze nie kazdemu to odpowiada, przeciez jak masz krotki tyl to rower przy duzych predkosciach bardziej nerwowy sie robi, a co do filozofii manuali itp. to nie tylko tylne widly maja zanczenie. I jeszcze jedno skad ze sie wyrwal ze tak prawisz o aluminium ze 60xx to gorsze od 70xx bo co numerek wiekszy, czlowieku to sie rozni domieszka, poztym masz jeszcze stosowane rozne procesy obrobki........ więc nie mów za wiele jak nie trzeba.
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
co do damperow to nie jestem przekonany kumpel po roku jazdy przekatowal jeden z wyzszych modeli xfusiona tak ze tlumienie dzialalo od polowy do konca skoku :P i oczywiscie juz sie naprawic tego nie dalo ;/ i jakos nie lubie tej firmy, ale pozyjemy zobaczymy.
co do ramek to wygladaja naprawde fajnie
zobaczymy je na zywo i zobaczymy jak sie na tym jezdzi bo teraz to raczej nie mozna nic oceniac.
co do ramek to wygladaja naprawde fajnie
zobaczymy je na zywo i zobaczymy jak sie na tym jezdzi bo teraz to raczej nie mozna nic oceniac.
www.hcfr.pl !!