Duncon 2005 - i wszystko jasne :]
Duncon 2005 - i wszystko jasne :]
http://www.duncon.pl/news.php#
czytajcie, ja si enie wypowiem, poczekam na was,
pozdro www.netbike.pl
czytajcie, ja si enie wypowiem, poczekam na was,
pozdro www.netbike.pl
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
I proszę, historia jak zwykle się powtarza. Duncon wypuszcza nowe ramy, w ogóle robi cokolwiek i od razu hasła w stylu: "pitbulla zjebali", "Duncony Condony" itp. Jesteście żenujący. Czekam na kolejne hasła potwierdzające waszą głęboką wiedzę na temat ram rowerowych i wynikającą z niej konstruktywną krytykę w stylu w/w epitetów pod adresem Duncona. Brawo chłopaki
<<MASA>> aczemu tozjebali pitbulla, moze dlatego ze 5 lat gwary?? widziales ramke??
ja mialem go w rękach, i jest naprawde miodek, nawet od nas kolesie si ezdziwili, naprawde super wyglada, a ty od razu z takim tekstem, mozesz sie rozwiniesz ;/ ??
ja mialem go w rękach, i jest naprawde miodek, nawet od nas kolesie si ezdziwili, naprawde super wyglada, a ty od razu z takim tekstem, mozesz sie rozwiniesz ;/ ??
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
www.netbike.pl
sorry bardzo ale co fakt to fakt miałem cocka ktorego nie jeżdziłem, ale dokładnie się przyjrzałem i nie wiem czy coś ze mna nie tak ale nie widze żadnej rożnicy w obecnych hakach a zeszlych. Moze ktos mi wytlumaczy na czym ta zmiana polegA? material to raczej na pewno powinni zmienic ale wydaje mi sie ze to to jest ciagle to samo
Byc moze jemu się nie podoba, nie przypadł mu do gustu a o góstach się nie rozmawia. I jestem ciekawy czy poprawili haki w Cocku? W sumie to czaiłem sie na tą ramke swego czasu. Ale teraz przypadł mi do gusty CMP Helldancer podobna konstrukcja ale nigdzie nie moge go znaleść. Znalazłem ale jakoś inaczej wygląda niż ją wcześniej wiedziałem.
Wielki plus dla DunCona podobią mnie się nowe ramki, fule tesz widziałem i są super szczególnie tosia mi sie podoba, ma takie wzornictwo troche na Nicolai (a moze mi się wydaje).
Wielki plus dla DunCona podobią mnie się nowe ramki, fule tesz widziałem i są super szczególnie tosia mi sie podoba, ma takie wzornictwo troche na Nicolai (a moze mi się wydaje).
Dam dupy za gar zimnej zupy....