policja-smerfy
Wiecie co mnie jeszcze wkurza? Oprocz tego co napisaliscie, ze wymagaja odblaskow na rowerze, ale, ze ktos jedzie bez kasku to dla nich nic waznego. Tak na logike, to kask jest w stanie uratowac zycie i rzycie:) a swiatelka (zwlaszcze w dzien) nie. Jak sie jedzie w nocy to jezdzi sie powoli i po chodnikach i sciezkach rowerowych. Tak poza tym wkurzajacy jest dziadek ktory jedzie po miejskiej arterii 10km/h i jeszcze jajcuje. Tego gliny sie nieczepiaja...
-
- Kontakt:
jak kogoś na fullu z integralem na głowie zobaczą to jeszcze zaczną gonić bo pomyślą, że motorem po chodniku jezdzi, (wszyscy wiemy że byliby do tego zdolni), i wtedyqcor mogliby zacząć strzelać po oponach :)
Mam pomysł:
dowód rejestracyjny na rower, buhahahahahahaha :D
Mam pomysł:
dowód rejestracyjny na rower, buhahahahahahaha :D
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
emat-e.... no hmmmmm... jakby to powiedzieć. To że ktoś Ci podpadł, to nie musisz odrazu pisać tak "odkrywczych" i "ynteligentnych" txtów jak HWDP. Nie można po prostu powiedzieć, że policja jest nieudolna, or stg ?? Trzaba po nich jechać i już ?? Oczywiście że często się opierdalają, ale bez przesady... zresztą im się nie chce, bo nawet jak na początku pracy mieli jakiś cel, to Polska rzeczywistość szybko go weryfikuje. Złapią jakiegoś dresa który kogoś pobił i co ?? Znikoma szkodliwość czynu dla społeczeństwa...
Co do odczepienia się od dresów.... z chęcią się od nich odczepię, jak oni odczepią się od normalnych ludzi. Jak będą się bili i kroili na wzajem, to spoko... mogą się nawet pozabijać jak dlamnie. A co do bania się... wiesz, nie każdy jest dopakowany i ma 2m, a gdy ktoś Ci przystawia 30cm ostrze do pleców i mówi dawaj komórkę to odrazu strach mnie opuszcza... zresztą przecież dresów mieliśmy zostawić w spokoju, tacy pożądni ludzie, napewno lepsi od tej strasznej policji...
Co do odczepienia się od dresów.... z chęcią się od nich odczepię, jak oni odczepią się od normalnych ludzi. Jak będą się bili i kroili na wzajem, to spoko... mogą się nawet pozabijać jak dlamnie. A co do bania się... wiesz, nie każdy jest dopakowany i ma 2m, a gdy ktoś Ci przystawia 30cm ostrze do pleców i mówi dawaj komórkę to odrazu strach mnie opuszcza... zresztą przecież dresów mieliśmy zostawić w spokoju, tacy pożądni ludzie, napewno lepsi od tej strasznej policji...
-
- Kontakt:
jesli ktos w stosunku mnie sie zachowal skurwysynsko to bede po nim jechal, a to co wczesniej napisalem akurat mnie nie spotkalo tylko kogo innego...
fakt jak podchodzi do ciebie typ z 30cm kosa to sie zesrac mozna, lub spierdalac...:] zawsze jest jakies wyjscie z sytuacji.
fakt jak podchodzi do ciebie typ z 30cm kosa to sie zesrac mozna, lub spierdalac...:] zawsze jest jakies wyjscie z sytuacji.
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
mlody to znaczy glupi ?
Ja mam 15 lat i takich debilizmow nie robie, nie zucam hwdp bez sensu, nie przeklinam, w zyciu sie nie upilem, nawet nie pale jak wiekszosc w moim wieku, moje kumpele ciagle mi powtazaja ze jestem jakis powazny, a ja poprostu nie chce byc gowniarzem takim jak Ty R_O_S_A albo inni ci co hwdp wypisuja po scianach.
A dresow to mam szczerze w dupie, bo jak idzie takich z pieciu to sie woza a jak taki idzie sam, to nawet jak ma 2m, to czapeczke chowa, spodnie opuszcza zeby zakryly napis nike na butach i idzie bokiem po chodniku, najlepiej gdzies w cieniu...
A dresow to mam szczerze w dupie, bo jak idzie takich z pieciu to sie woza a jak taki idzie sam, to nawet jak ma 2m, to czapeczke chowa, spodnie opuszcza zeby zakryly napis nike na butach i idzie bokiem po chodniku, najlepiej gdzies w cieniu...
umieram na rower
-
- Kontakt:
rosa ja mam pietnascie lat i nie puszczam textow hwdp , kilka razy bylem spisany ale coz taka praca nie ma sie co dziwic ... spisuja bo moze akurat jestes czlowiekiem ktory kogos skroil czy cos ... naprawde pozory myla oni musza sprawdzic a to ze do grupki dresow nie podejda tosie nie dziwie ciekawe czy ty bys podszedl ze swoim kumplem jak bys mial kazac 20 dresom oddalic sie z osiedla mogli by cie zmasakrowac ... wiec bys mial problem no to w finlandji jest w europie najmniejsza :P
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/