Downhill Klub Szczyrk

Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

Francuz wlasnie tak powstaje plotka, wiec lepiej daruj sobie niesprawdzone fotki.
gajek
Kontakt:

Post autor: gajek »

yoonior pisze: Pomysł zalegalizowania tras DH/FR, również w Szczyrku, to bardzo szczytna idea (szkoda, że podobna w Myśleinicach umarła śmiercią naturalną), ale nie powinna kolidować z faktycznym rozwojem turystyki MTB.
Zamknięcie szlaków turystycznych dla rowerów byłoby niebezpiecznym precedensem. A także wymazaniem okolic Skrzycznego dla wszystkich, którzy nie jeżdżą DH.
hmm może grandapropaganda? pisaliscie?
[url]http://www.frwc.yoyo.pl[/url]
[url]http://gajek.pinkbike.com[/url]
greenman
Kontakt:

Post autor: greenman »

mokrynosekBardzo dobrze robisz...jestem z czechowice-dziedzic i bardzo podoba mi sie dh i fr a blisko mam do gór wiec jak co to mozesz tez liczyc na moje poparcie...(choc mam troche daleko do szczyrku) a do szyndzielni to tez było by idealnie gdyby tam tez powstała jakaś traska.Duzo razy tam byłem i naprawde teren jest super,pozdrawiam i oby tak dalej!!!
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
tywonek
Kontakt:

Post autor: tywonek »

Powstała jakaś nakręcana panika :-)
Wyciąg w listpoadzie będzie w konserwacji i tyle.
www.cykloza.pl
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

tywonek tzn. nie czynny przez caly listopad?
mokrynosek
Kontakt:

Post autor: mokrynosek »

AjzI cała reszta! Tak ostatni weekend października jest ostatnim weekendem na Skrzycznym w tym sezonie. W listopadzie wyciąg będzie konserwowany i naprawiany przed sezonem zimowym. Cała akcja powinna się uspokoić trochę przez zimę a my będziemy mieli czas i spokój na przygotowanie wszystkiego do nowego sezonu. Musimy zrobić prezentacje Marketingową czy jak to można nazwać i przedstawić ją w cosie i kolejno we wszystkich organach administracyjnych związanych z turystyka i inwestycjami w Szczyrku. Więc bez paniki tylko do pracy. PozDHrower
ODPOWIEDZ