Rzucila mnie dziewczyna rzez rower...
Cosmospiotrexludzie tu cierpią, bo kobiety ich olewają przez rower a wy robicie offtopa o Kitschu...
hehe, tez tam bywam i tez sie tego nie wstydze - bo panienki (kobiety, płeć piękna, samiczki) tam sa niekiedy Priti Najs:)
a co do kobitek, moja sama zauważyła, że od kiedy z nią jestem opuściłem sie w jezdzie (i w nauce:D) - rozleniwlia mnie:P wszystko bylo by dobrze, gdyby dala sie namowic chciaz na przejazdzke 'bulwarem wislanym' na rowerku...a ta NIE BO ROWER ZACIEZKI (jakas damka z supermarketu:P)... ale co tu zrobić, kobiet sie nie kocha za to co robią (bo czesto to przechdozi ludkzie pojecie) tylko za to jakie są (urokliwe):P Ja chyba swojej na rower nie posadze, za to Ona chce mnie posadzić na rolki - też sie ebde buntowal i mowie 'ze sa zaciezkie i wole rower':)
hehe, tez tam bywam i tez sie tego nie wstydze - bo panienki (kobiety, płeć piękna, samiczki) tam sa niekiedy Priti Najs:)
a co do kobitek, moja sama zauważyła, że od kiedy z nią jestem opuściłem sie w jezdzie (i w nauce:D) - rozleniwlia mnie:P wszystko bylo by dobrze, gdyby dala sie namowic chciaz na przejazdzke 'bulwarem wislanym' na rowerku...a ta NIE BO ROWER ZACIEZKI (jakas damka z supermarketu:P)... ale co tu zrobić, kobiet sie nie kocha za to co robią (bo czesto to przechdozi ludkzie pojecie) tylko za to jakie są (urokliwe):P Ja chyba swojej na rower nie posadze, za to Ona chce mnie posadzić na rolki - też sie ebde buntowal i mowie 'ze sa zaciezkie i wole rower':)
www.feel-free.pl
-
- Kontakt:
spazo9128 Sądze ze jestes zdrowo pierdolnięty .. , dlaczego ?
hmm nigdy bym niezamienił kogos z kim moge pogadac na jakies aluminiowe gówno ..
A jak masz dylematy dziewczyna-rower to znak ze masz niewiecej jak 13 lat .....
Ja niemam roweru przez rok .. i jakos mnie do niego nieciągnie
są lepsze rzeczy do roboty niz jezdzenie i zbieranie na częsci
moje zdanie .. , jak cos komus niepasi .. to wypierdalac .. ;]
hmm nigdy bym niezamienił kogos z kim moge pogadac na jakies aluminiowe gówno ..
A jak masz dylematy dziewczyna-rower to znak ze masz niewiecej jak 13 lat .....
Ja niemam roweru przez rok .. i jakos mnie do niego nieciągnie
są lepsze rzeczy do roboty niz jezdzenie i zbieranie na częsci
moje zdanie .. , jak cos komus niepasi .. to wypierdalac .. ;]
F*CK MTB ..
Hahahahahahahahahahaha, ziomuś, ogarnij się! Zmiazdzyla mnie twoja opowieść hahahahahahha. A tak na serio to kiła i syfilis, przegięcie masz pod czaszką. No, ale jak to mówią - "Najlepsza baba to własna graba" - Powodzenia i nie zachlap klawiatury :P
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
3,143k4r2 Swięte słowa. Powiem wam ze ja mam 15 lat i teraz sie spotykam z taka jedna dziewczyna no i od razu na "pierwszysm spotkaniu" jej powiedzialem ze ja kocham jazde na rowerze i chcialbym zeby to zaakceptowala to powiedziala ze ok tylko zebym uwazal na siebie ;P No wiec wszystko jest ok. Co do tego czy lepsze sie przytulanie czy kupowanie jakis czesci to 100razy bym sie wolal poprzytulac a tak nawiasem mowiac to nie zawsze trzeba isc z dziewczyna na jakas kolacje czy lody czy do kina-mozna np. wybrac sie na spaer wieczorem przy swietle ksiezyca i nie musisz wydawac pieniedzy skoro dla was to taki problem bo ja nym wolal isc z dziewczyna do kina niz kupowac czesci.3,143k4r2co do tych pieniedzy ze wtedy kiedy sie zarabia ro sie calkiem inaczej an to patrzy to przyznaje ci 101% racje ja co prawda nie zarabiam ale jestem tego swiadomy :)
http://www.team.hadronsport.com/
bo was poprostu nie stać na części macie max 17lat i skąd kase weźmiesz o starych przestań nawet nie startuj bo cie wyśmieja po co ci to kup sobie gitare basową bo lepiej na tem wyjdziesz a przytulanie sie do dziewczyny macie za darmo ja wiem ze to jest elo i wogóle ale czasami nawet żeby do kina z sympatią pujść to trzeba mieć te 50 dych na wejście i takie tam pierdoły a wy na części nie jesteście wstanie wydać tych 50 dych to o czym my tu mówimy:)Fujibiker pisze:lepsze sie przytulanie czy kupowanie jakis czesci to 100razy bym sie wolal poprzytulac a tak nawiasem mowiac to nie zawsze trzeba isc z dziewczyna na jakas kolacje czy lody czy do kina-mozna np. wybrac sie na spaer
-
- Kontakt: