AC 06' czy FR2 07'
Matos moim zdaniem bardziej sie oplaci jak zlozysz cos. Bo wtedy rower spelni twoje oczekiwanie seryjny sign jest uposrodkowany miedzy enduro, a fr. A ty zalzysz rzeczy ktore nadaja sie do twoejgo stylu jazdu. Pozdro. Co do Seeraxa to nie przesadzajacie... ja tu bylbym zalamany kim innym.
Ssij pento
offtop:
Sulring ty już nie masz co wymyślić skąd ty bierzesz taką Wode ?? i pisz na temat
argumentow mam pod dostatkiem i prosze cię zagnij mnie jakoś w stosunku fr2doAc bo narazie nie przemawia za mną wyższość produktu Signa/a z firmy produkującej typowe tanie rowery komunijne Kroosssikkkaaa
Sulring ty już nie masz co wymyślić skąd ty bierzesz taką Wode ?? i pisz na temat
argumentow mam pod dostatkiem i prosze cię zagnij mnie jakoś w stosunku fr2doAc bo narazie nie przemawia za mną wyższość produktu Signa/a z firmy produkującej typowe tanie rowery komunijne Kroosssikkkaaa
http://filips.pinkbike.com/
GiantAc argumenty masz gowniane i skoncz juz bo naprawde mnie nerwy ponosza, a jak nie potrafisz dostrzec wyzszosci to popatrz na cene i osprzet. Wsiadz na rower, a pozniej zrob to samo z AC. Jezeli nie zauwazysz wyzszosci. Tzn, ze jest cos z toba nie tak. W kazdym topicu zahcowuejsz sie tak smao. Identycznie bylo z topiciem o twoim filmie itp. Poprostu nie potrafisz sie przyznac ani do bledu ani do tego, ze cos jest lepsze.
Ssij pento
Sulring nerwy ponosza mnie czytajac twoje odpowiedźi , wyższość signa dostrzegam w osprzęcie taaa ale czy ten osprzęt sprawdza się w rzeczywistości oceniłem to na porowniach mojego roweru i kolegów ? w każdym topicu na dole możesz znaleść usprawiedliwienie mojej wypowiedzi . a propo mojego filmu ? tutaj chyba rozmawiamy o rowerach tak masz jakis problem wal na PM ? a ostatnie posty prawie większośc była na temat ramy .
a to co mnie najbardziej wnerwiło to to że robisz z mnie zapyziałego gnoja !!!!!!! i chyba mylisz fakty raczej do ciebie można przypisać powyższe cechy . ja ciebie uważam ża osobę która myśli że połkneła wszystkie rozumy i nie dopuszcza innej prawdy niż swojej za prawdziwą .
nie dogadam sie z tobą
a to co mnie najbardziej wnerwiło to to że robisz z mnie zapyziałego gnoja !!!!!!! i chyba mylisz fakty raczej do ciebie można przypisać powyższe cechy . ja ciebie uważam ża osobę która myśli że połkneła wszystkie rozumy i nie dopuszcza innej prawdy niż swojej za prawdziwą .
nie dogadam sie z tobą
-
- Kontakt:
GiantActo co piszesz jest po prostu załosne.zapierasz sie rekami i nogami na tego ac.nie wiem czy go masz choc z twojego nicka wyglada ze tak.gosc chce rower do fr/dh a ty polecasz mu rower w którym trzeba zmienic wszystko a na koncu rame tak jak zrobił moj kumpel.kross według mnie ma dobry osprzet i ten nowy to wogle wydaje mi sie naprawde pozadny.z domainem i tanimi ale hydraulikami nie takimi złymi i damper jest do zmiany chyba tylko.mowisz cos o kołach od ac.moze ty jezdzisz enduro /hard xc ale do dh to one sie nie nadaja jak wogle cały ten rower.tyle odemnie
http://mmorswin.pinkbike.com/
mmorswin krk nie mówie że AC jest niesamowity mówie że nie jest zły i niechce żeby robiono z jego osprzętu a tym bardziej ramy(Wg opinii)do zastosowania w xc:] jak mówiłem w postach na początku . sign 06 miał jakieś dziwnie słabe częsci które szybko padaly u moich kumpli z tad moja negatywna opina w stosunku Krossa a pozytywna w stosunku slabszego osprzetu ac który u mnie działa . jezeli w signie 07 cześci są jak oryginalne(nie oemowe) w koncu kosztuje 4k to jak najbardziej sign a to że bardziej pasuje mi praca ramki ac to przełozyl bym osprzet signa do ramy gianta . to cały czas starałem się przekazac
pozdro
pozdro
to sie nazywa optymizm:) moze rzeczywiście przesadziłem :DMatos pisze:SeraaXtwoja logika jest błędna,nie liczyłbym na więcej zniżki niż 100-200zł,a wyskakiwanie z 500zł to już tragedia...
takeij ceny w sumie sie spodziewam za rok. ale i za 3800-3900 zł fr2 '07 to wg mnie opłacalny zakup
GiantAc tia ;) porównujesz zapewne pracę ac do fr na standardowych damperach??:)
i jeszcze pewnie na spręzynie 850;] to nic dziwnego,że Ci sie mogło nie podobać.
a tanie gianty tez świetnie schodzą na komunie:) bo to "giant" hehe
dobra gadka ;) kross "be" po polski i tani...
I skoro ta obręcz w ac jest taka dobra jak twierdzisz (ze dm padają a z tą nie masz problemów) to czemu producent nie przerzuci jej na stronie z kategorii "mtb" do kategorii "downhill/trial"
Może warto do nich napisać i podzielić sie swoja opinią ??:>
DM 24 w signie są kapslowane... przynajmniej w moim i w tych co chodzą teraz na allegro mowie o modelach 06...
A co do AC to jak komuś naprawde podoba się ta rama to chyba lepiej kupić signa 06 za 2300 zl sprzedać rame za 600, i wtedy kupić jakąś ac używke za 1300 przynajmniej bedziecie mieli porządny osprzęt w tym AC :p
A co do AC to jak komuś naprawde podoba się ta rama to chyba lepiej kupić signa 06 za 2300 zl sprzedać rame za 600, i wtedy kupić jakąś ac używke za 1300 przynajmniej bedziecie mieli porządny osprzęt w tym AC :p
Ja sie zgodze z |Giant AC| niemozna porównywać polskiego wypierdku to gianta. Fr2 ma zawieszenie które pozostawia wiele do zyczenia ,alu też z tej niskiej polki,dampera to juz niemusimy opisywać ile razy juz bylo w zwyklej fr2 ze damper padl. Ac napewno niejest rama do hardcorowego katu ale pod fr sie napewno nadaje. A firma kross to juz sami wiecie:) no comment co z tego ze jak sie polamie ramke to dostajesz drugą?? mysle ze wiekszosc woli miec 1 rame dlugo i zeby sie nic niedzialo niz 3 a sie sypaly.
PinkBike http://tiny.pl/w765
aaaaaa chcialem wspomniec cos o double trackach was kurwaaaa ******** ogladaliscie film jib?? widzieliscie co oni wyprawiali z tymi obreczami? oni ich niezniszczyli a wy juz wy najwieksze riderzy swiata rozpieprzacie double tracki jeden po drugich. Nieumiecie zaplatac kół dlatego sie sypią.
PinkBike http://tiny.pl/w765
ten "wypierdek" jest taki polski jak giant ;)pitbul pisze:Ja sie zgodze z |Giant AC| niemozna porównywać polskiego wypierdku to gianta. Fr2 ma zawieszenie które pozostawia wiele do zyczenia ,alu też z tej niskiej polki,dampera to juz niemusimy opisywać ile razy juz bylo w zwyklej fr2 ze damper padl. Ac napewno niejest rama do hardcorowego katu ale pod fr sie napewno nadaje. A firma kross to juz sami wiecie:) no comment co z tego ze jak sie polamie ramke to dostajesz drugą?? mysle ze wiekszosc woli miec 1 rame dlugo i zeby sie nic niedzialo niz 3 a sie sypaly.
Tajwańska robota, nawet nie wiadomo czy projekt ramki jest polski. A o to skąd wiesz jakie alu jest w krossie to juz nie będę pytał;]
Damper ma tą wadę, że jeśli ustawi sie kompresję to potrafi pęknąć. w ks504, gdy kompresja jest na min. nic sie nie dzieje. Przynajmniej z moim. A na miękkiej sprężynie nawet jakoś pracuje;)
Można powiedzieć,ze za 600zł dostajesz ramę + damper gratis,co tu narzekać:)
I naprawdę nie jest on tak zły jaka o nim krąży opinia. Klasowo to samo co giatowski hv shock, tylko ma regulację tłumienia (kompresje pomijam, bo jej lepiej nie używać:D)
Ja tez wole mieć 1 ramę niż 3, i mam fr2. Bo naprawdę ciekawi mnie kto ją do tej pory połamał.