Pytanie do administratorów

royal delfi
Kontakt:

Post autor: royal delfi »

Michal4X na andergrand.pl jest czat i ludzie chętnie gadają to tu też może by można było fajnie pogadać...
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

royal delfi no moze pomysl i spoko.. Ale jak tam Bombell pisal jest zwykle kolo 10 osob online i jakos mysle ze na poczatku to i byloby fajne ale potem pewnie by sie znudzilo..

KaKTuSSS to co jest na stronie glownej bym nie nazwal gielda tylko jednym wielkim spamem, na forum byloby lepiej ja moderowac jak napisal Spaced ;)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Michal4X zdaję sobie sprawę co jest na głównej, pisałem o tym parę postów wcześniej ... a co do czata to nie upieram się przy tym, ale wiem jak było jakieś 2 lata temu, potrafiło się spotkać na nim około 20-25 osób i już było miło. niejednokrotnie była to forma umożliwiająca najszybsze uzyskanie potrzebnych informacji ... no a czasem do uzyskania najszybszej zj&*ki za pytanie o duro ;)

jestem już nie od dziś, znam starsze wersje strony i wiem jak to działało, wierzcie mi, wcale nie jest teraz źle :)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

KaKTuSSS kazdy pisal o gieldzie co tam sie dzieje itp ;) czytalem caly temat..Jak byl czat i szlo pogadac to spoko.. Wkocu tu jestes z 2 lata dluzej niz ja :P..
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

w sumie tak, giełda na forum byłaby dobrym pomysłem, bo nad tą na stronie głównej nikt nie ma władzy poza nikomem. raz że byłby porządek, a dwa że zniknąłby w końcu problem kryptoreklamy na forum. co o tym myślisz nikomie?
kubaseq
Kontakt:

Post autor: kubaseq »

Pomocy. Kumpel chce sie dostać na to forum i nie jest w stanie bo nie dostał linka aktywacyjnego. O co chodzi? :roll:
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Moim zdaniem nie jest najgorzej.

Tylko przy rejestracji powinien być moim zdaniem jakis test IQ , bo czasami na dh-zone tacy "mniej inteligentni" piszą , że aż płakać się chce :wink:

Powinien być zrobiony shoutbox , nowa Giełda.

kubaseq pisze:Pomocy. Kumpel chce sie dostać na to forum i nie jest w stanie bo nie dostał linka aktywacyjnego. O co chodzi?
Ja kiedyś na mojego linka aktywacyjnego z 2 go konta czekałem 4 dni :mrgreen:
SzyszkaRider
Kontakt:

Post autor: SzyszkaRider »

Czy ktoś zrobi porządek na dh-złomie to wątpię...już od stycznia miało być tak "pięknie"...a zmian żadnych :(

I tak raczej zostanie... :?
...
sergio94
Kontakt:

Post autor: sergio94 »

Rozumiem, że wprowadzacie zmiany i w ogóle, ale mnie denerwuje jedna rzecz. Wyszukiwarka widzi tematy tylko po tej przerwie 3-dniowej, ale starsze tematy też są na serwerze, bo można je znaleźć przez archiwum postów danego uzytkownika. To powoduje, że żeby znaleźć jakiś starszy temat, muszę kojarzyć, kto tam się udzielał i w jego postach szukać. Zróbcie coś z tym, bo wydaję mi się, że to nie jest jakiś wielki problem.
Devil17
Kontakt:

Post autor: Devil17 »

chciałem zeby usuwać niepotrzebne posty jak sie jest ich włascicielem co trzeba zrobić ??
http://devil17.pinkbike.com
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Devil17 To trzeba poprosić ładnie Pana moderatora :) Albo możesz edytować swój poprzedni post http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf
Soulforged
Kontakt:

Post autor: Soulforged »

Chciałbym zapytać kiedy wyszukiwarka będzie znów sprawna? Jednocześnie apeluję by jak najszybciej :-)
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

mnie wyszukiwarka działa :)
SzyszkaRider
Kontakt:

Post autor: SzyszkaRider »

Ale no niby tyle zmian na dh-złomie miało być a tu nic...zgon xD :mrgreen:
...
szymon102
Kontakt:

Post autor: szymon102 »

A może w sprzętowni zrobić opcję dla zwykłych użytkowników typu "dodaj sprzęt",
każdy by dodawał czego nie ma, ale żeby syfu nie było to aby produkt był umieszczony to moderator musiał by to potwierdzić np jakimś jednym kliknięciem w swoim panelu.
Pewnie nie jest to proste, nie znam się ale może akurat się przyda. :D

pzdr
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Mozna/bylo tak robic. Jak widac nikt nie akceptuje.
Fils
Kontakt:

Post autor: Fils »

Jest możliwość konsolidacji loginów z forum ze stroną główną. Chodzi o to żeby konta forumowe były także na stronie głównej. Rozwiązało by to problem z głupimi komentarzami pod artykułami.
S: NOWE Tarcze Avid G3 160mm przód i tył
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

Fils pisze:Jest możliwość konsolidacji loginów z forum ze stroną główną. Chodzi o to żeby konta forumowe były także na stronie głównej. Rozwiązało by to problem z głupimi komentarzami pod artykułami.
Popieram..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

i ja popieram
ODPOWIEDZ