Czy wy administratorzt wogóle czytacie petycje ludzi i tematy w "uwagi do DH-Zone ? bo mi się wydaje że siedzicie na fotelach i popijacie piwo... jak tak to oddajcie portal komuś kto będzie miał chęci prowadzić ten portal i wprowadzi porządki...
Pewnie dostane za to ostrzeżenie, ale ktoś musi wyjaśnić to wkońcu...
Nie potrzeba było zakładać nowego tematu, bo było już pisane w odpowiednim temacie, że cały czas trwają prace i niebawem będzie wszystko ok i uwierz mi, że teraz administratorzy nie siedzą bo stąd te przerwy techniczne...
Jeszcze troszkę cierpliwości i zobaczysz, że naprawdę będzie grubo..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
Ja to bym to chętnie już zamknął, ale będzie że moderatorzy fuj i zamykają niewygodne tematy..
KefirQn, dla mnie newsy na głównej jedne z najlepszych i na bank świeże..
Największym problemem jest giełda, bo sprzętownia dla mnie jakoś nigdy wyrocznią nie była, a raczej wymaga moderowania non stop, bo to co tam ludzie wypisują to woła o pomstę do nieba!
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
A odnośnie moderowania, czy jest przewidziany jakiś nowy nabór na modów. Bo widzę, że tutaj stara gwardia trzyma warte a często jest ich brak na forum kiedy potrzeba
Może przydało by się kilku nowych stróżów prawa i porządku? ;D
A ja bym Bombell dał Tobie tytuł moda Zawsze na miejscu , czasie, piszący zrozumiale i madrze A jestem juz trochę na Tym Forum więc wiem co mówie (czyt. Pisze )
O lol ;D hehe Bo faktem jest, że oprócz kilku "zielonych" co są aktywni jest też paru co na forum nie widziałem już od dawna i mała zmiana czy lub podmiana kadry by się przydała bo są dni, że się robi mały natłok niechcianych tematów/postów a strażnika akurat brak.
PS. Jestem już modem na forum swojej uczelni więc małe doświadczenie mam ;P Ale cii.. nie chwalę się ;D
A tak do tematu to Bombell dobrze prawie, kilka osob powinno miec zielony napis pod swoim nickiem a kilka powinno go stracic bo malo sie z nich udziela ;]..
A zgadnijcie kto jest najaktywniejszym userem na forum hehe
ponad 8000 postów, prawie 7 dziennie dużo tego naprawdę ( 5x więcej ode mnie, tyle że ja mam żonę która niezbyt podziela zamiłowanie do odwiedzania forum )
zresztą reszta top10 też szaleje
BTW: ile już dh-zone zajmuje miejsca na serwerze ?