Szosowcy
-
- Kontakt:
Rozkmina była o zasadności golenia nóg w szosie. Ok, wyjaśniło się dlaczego i po co. Następnie ktoś poruszył temat wąskich spodni we freestylu więc przedstawiłem mój własny punkt widzenia jak to wygląda i dlaczego jest użyteczne bo o ile dobrze rozumiem o użyteczności cały czas mowa a nie o modzie.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Mnie uderzyło chamstwo ludzi ścigających się na szosówkach albo sztywniakach - starowałem w zawodach xc i przełajowych i słownictwo jakie tam padało wśród zawodników było żywcem wyjęte z filmu "psy"
Wiadomo, że nie wszyscy, ale tak właśnie kojarzą mi się zawody z takimi ludźmi.
Co do samej jazdy - ostatnio dużo jeżdżę na sztywniaku, może nie takie typowe xc bo trochę po mieście, ścieżkach itp ale to jest naprawdę fajna sprawa, dobra odskocznia od fulla, poprawa kondycji i zawsze coś nowego a nie tylko w dół.

Co do samej jazdy - ostatnio dużo jeżdżę na sztywniaku, może nie takie typowe xc bo trochę po mieście, ścieżkach itp ale to jest naprawdę fajna sprawa, dobra odskocznia od fulla, poprawa kondycji i zawsze coś nowego a nie tylko w dół.
-
- Kontakt:
sory pomyłka chłopaki, nie cieszcie sie :P chociaz tak tez mialo jakis chory sens, po cholere byc normalnym:)
Sert93 dla twojej informacji rurki jakek nie gniotą. chyba ze ktos ma spuchnięte bo jest sfrustrowanym 18-latkiem, który chciałby współżyć a nie ma z kim. Zajmij sie swoim życiem, swoimi spodniami i ich zawartością. bo wpatrywanie sie w cudze krocze jest bardziej gejowe niż noszenie rurek. przynajmniej wg mnie.
Sert93 dla twojej informacji rurki jakek nie gniotą. chyba ze ktos ma spuchnięte bo jest sfrustrowanym 18-latkiem, który chciałby współżyć a nie ma z kim. Zajmij sie swoim życiem, swoimi spodniami i ich zawartością. bo wpatrywanie sie w cudze krocze jest bardziej gejowe niż noszenie rurek. przynajmniej wg mnie.
GBN CREW!
http://www.pinkbike.com/u/gbn-crew/
To poleciałeś. Dokładne przeliczenia z cyferek zaraz po literkach z mojego nicku dały Ci wiek równy 18, wyczytałeś również nie mam okazji poruchać i, że lubię sobie luknąć na gniotące się jaja tych pajaców, a to wszystko tylko zapewne z nicku i info które umieściłem na swoim profilu dh-zone, może psychologiem zostań i w szkołach pomagaj?nikifor pisze:

nie noszę damskich spodni, twoje życie mnie ani troche nie interesuje,
czepiasz to odpowiedzialem i umoralniam. pewnie ciebie na ulicy z jakiegos powodu tez mozna wysmiac/skrytykowac
man, Ezrider, sagging, nowe słowo:)
nie rozumiem po co tyle ludzie to rozkminiaja, ze az gadaja o tym i uzywają mądrych słów, żeby wytłumaczyć że spodnie zaczynają się w połowie d*py
czepiasz to odpowiedzialem i umoralniam. pewnie ciebie na ulicy z jakiegos powodu tez mozna wysmiac/skrytykowac
man, Ezrider, sagging, nowe słowo:)
nie rozumiem po co tyle ludzie to rozkminiaja, ze az gadaja o tym i uzywają mądrych słów, żeby wytłumaczyć że spodnie zaczynają się w połowie d*py
GBN CREW!
Trzynastolatki w rureczkach, koszulach w kratę i bucikach pod kolor roweru, siedzący na miejscówce i nic poza tym. To jest dla mnie nie zrozumiałe.
Ale spiny na same rurki nie rozumiem. Okej, dla kogoś może to być "pedalskie, ciotowate, damskie" ale co z tego jeżeli komuś się po prostu wygodniej jeździ. Ciekawe dlaczego wszyscy 'pro' dirtowcy śmigają w rurkach .(to, że mają je opuszczone tak, że całe gacie widać to inna sprawa
)

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No bo przecież kolesie na szosówkach to tylko naginają i umiejętności żadnych nie mają :P ??
To tu już jest jeden wielki fotomontaż :P
Lajkra
To tu już jest jeden wielki fotomontaż :P
Lajkra

Też nie, ale używam bo "spodnie w połowie dupy" nie brzmi tak zajebiście.nikifor pisze:nie rozumiem po co tyle ludzie to rozkminiaja, ze az gadaja o tym i uzywają mądrych słów, żeby wytłumaczyć że spodnie zaczynają się w połowie d*py

A to bardzo wygodne jest i równie "kontrowersyjne" co rurki. Generalnie wiem z autopsji jak bardzo ma się w dupie taką krytykę, wiem że może jest tutaj odrobina hipokryzji w szerszym znaczeniu, ale mnie to nie obchodzi. Rurki do gazu i tyle.