ArturGrennKaKTuSSS niby pomysł dobry ale ma i Swoje wady...
padło już tam kilka słusznych komentarzy... nie zawsze przychylnych dla pewnych osób a mówiących dużo prawdy... gdyby nie anonimowość to by pewnie nigdy pewne sprawy nie wyszły na światło dzienne...
Panowie Moderatorzy chcą więcej władzy by tłamsić głos ludu ??? ach ta Angora;)
Ja też byłbym za tym żeby komentarze do newsów były dla zalogowanych.
To samo można by zrobić w giełdzie(lub przenieść ją na forum, tokeny chociaż dać... )
Ja też bym był za tym... Tak btw to jakos to wpisywanie glosow "za" skojarzyło mi się z komentarzami na onecie typu "kraków też jest za, wpisujcie się"
snizy gadanie, co ma wyjsc to wyjdzie predzej czy pozniej, a nie bedzie spamerów i troli tyle w komentach. Również popieram pomysł. Zreszta jak wszystkie zapowiadane wielkie zmiany od dawien dawna...
jeszcze raz zadam pytanie - czemu Moderatorzy tak się boją wolności słowa na stronie Głównej... bo można będzie edytować posty, sypać banami.... ktoś kto jest 100% anonimowy nie boi się napisać bolesnej prawdy lub zrobić coś dla jaj... humor też jest potrzebny.
Zobaczcie ile obecnie jest komentarzy pod News-ami (lawinowo przybywa - szczególnie tych o pijakach z PZKol), większość z nich bardzo dobrych - chcecie to zepsuć, zniszczyć... jedna PRAWDA... Nasza.
Zobaczcie na hcfr... pełen luz a zarazem porządek i cóż wyższa wartość merytoryczna.
Spaced... trolle i spamerzy... fakt ale przynajmniej jest śmiesznie czasami, szczególnie po wypowiedziach szanownego kolegi z Utah Zenona (którego tak uparcie moderacja tępi)
snizy jakiej wolnosci słowa? Renzurujemy tu na forum jakies wypowiedzi? Po prostu tam w wypowiedziach jest śmietnik totalny. Nie musi byc loginów ale bez moderacji to bedzie smietnik. Nie kombinuj z teoriami spiskowymi, ze nasza prawda bo akurat sam nie zauwazyłem zeby modzi cos niewygodnego na forum sobie usuwalil. Nawet na forum tej moderacji jest czesto za mało i jest za lekka, a ty wymyslasz teorie spiskowe nt. jakiegos faszystowskich planów modów. Stary zejdz na ziemie bo ta teoria jest wyssana z palca. Zwłaszcza, ze banów nie mozemy dawac wiec nikogo nie mozna zbanowac.
A na HCFR jest inaczej bo mniejszy portal, dhz jest ogólnie znane wiec wszystkie dzieci neo tu wbijaja i jest zwyczajny burdel pod artami. To nie jest humor ale własnie zwykły spam i smietnik. Bedzie koniecznosc logowania to ludzie beda musieli sie ZASTANOWIC zanim cos napisza, a nie pisac swoje przemyslenia z kibla. Sry tu nie chodzi o kasowanie niewygodnych rzeczy bo nawet jak sie z kims modzi spierali mocniej na forum to nie widzialem sytuacji, ze cos było kasowane wiec nie siej paniki.
snizy odstaw dana browna bo wszedzie widzisz ostatnio spiski i złe intencje. Irytuja mnie takie komenty ale na forum tez to sie działo i nic nie kasowałem. Ogólnie w komentach jest burdel, ludzie podszywaja sie pod uzytkowników forum i czesto tocza sie tam dziwne rozmowy. Jak rozumiem, nie czujesz, ze na forum i w komentach jest bałagan?
BTW. Chyba mi twoja wypowiedz nie lezy i zaraz ja ocenzuruje...
Tak na prawde to chcemy z modami zrobic liste niewygodnych ludzi i jezdzic z nia po polsce i łamac im kolana...
To może pogodzić obie frakcje i po prostu osoby niezalogowane nie mogły by podpisać się nickiem osoby jaka już jest zarejestrowana ( przy próbie dostawały by odpowiedź, że taki nick jest już zajęty i tyle ). A osoby zalogowane automatycznie miały by swój nick i nikt by się pod inne osoby podszyć nie mógł
Można zrobić nowy dział na forum tzw. giełda ponieważ w tej giełdzie co teraz jest to większość jest bez sensu(bla bla bla itp.) Tak może być fajnie i wygodnie.
Dobra, to ja też mam pytanie i proszę potraktować mnie poważnie.
Czemu ta buźka -> nie działa?
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś się tym zajął, dzięki!