połamany point

adi
Kontakt:

połamany point

Post autor: adi »

witam, dwa dni temu w sobote standardowo wyszedłem na rower żeby sobie troche pojeździć(poskakać) ,razem z moim kumplem po jakiejś godzine jady ostrzejeszj jazdy po mieście pojechaliśmy spokakać na schodach(na zalesie,kto jest z rzeszowa bedzie wiedział jakie są schody na uniwersytecie) tam poskakalismy jakieś 30 min aż w końcu za którymś razme przy robieniu stair gapa przez dość długie schody odpadła mi szyjka!!!! w poicnie II(ten z innym tylnym widelcem niż wszystkie) z dużą prędkością wbiłem sie w chodnik , dopiero po chwili doszło do mnie co sie stało, uderzyłem w chodnik najpierw obojczykiem a później głową :/ ,teraz pojawia sienastępny problem jak wrucić do domu ,ale wkońcu z pomocą mojego kumpla wruciliśmy, później wycieczka na pogotowie ,wczasie gdy lekarz mnie oglądał zemdlałem i walnołem sie na podłoge, po zrobieniu zdjec wyszło że mam złamany objczyk z przemieszczeniem :/ :/ :/ odrazu zapakowali mnie w karetke i do szpitala (miałem miec operacje) po dokłdnych oględzinacg w szpitalu okazało sie że operacja nie bedzie potrzeba(wcześniej zemdlałem dwa razy,już w szpitalu i robili mi zdjęcia,lekarze uważają że te omdlenia to z bólu) teraz jestem zagipsowany mam zrobioną ósemke przez ramiona,pod pachami i na plecy, wg.lekarz jak dla mnie to bede zagipsowany jakieś 4 tygodnie(dlatego że mam mocne kości i silny organizm, w innych przypadkach 2 miesiące) teraz jestem kompletna jażyna nie moge sie ubrać ani nic, strasznie mnie to boli :/ nie wiem jak wytrzymam ten miesiąc siedząc w domu, w któce postaram sie o zdjęcia połamanej ramy.......
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

wspolczuje :(
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Wspolczuje! Szkoda ze nie zrobili Ci operacji. Ja przed operacja dwa dni mialem taka osemke i myslalem ze sie wsciekne. Czas jakos zleci, wazne zeby pozniej na poczatku przynajmniej sie oszczedzac...

ciamek
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

wspólczuje stary. kuruj sie spokonie.
przy okazji dodam że właśnie dlatego nietrawie aluminium. trach -> bum!
dupa.
adi
Kontakt:

Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

no ws[pulczuje ja bym nie wytrzymal siedzac i nic nie robiac....;/
lukassszzz
Kontakt:

Post autor: lukassszzz »

a ja jak zlamalem obojczyk na obozie - 5 lat temu, to opiekun stwierdzil ze nic mi nie jest, ze to stluczenie, i nie mialem nastawianego, gipsu ani nic z powyzszych - jakos sie zroslo, teraz za to go czuje :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=32342
DM+Rohloff
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

współczucia stary... a tak poza tym point II <podkreślam to gówno...
http://www.jokejoke.prv.pl/
PiCiA_reda
Kontakt:

Post autor: PiCiA_reda »

współczuje...
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Aż strach się bać. Na to to pewnie zbroja by nie pomogła za wiele...shit... kuruj się i trzymaj się!
adi
Kontakt:

mnie już trafia tyle siedzieć ,a jak sobie pomyśle że jeszcze przedemną cały miesiąc.......
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
ciamek
Kontakt:

Chodzisz do szkoly, na studia? Jesli tak to czas zleci szybciej. Najgorszy jest ostatni tydzien, dwa. Zeby nie tracic czasu zajmij sie sprawa odszkodowania, pozdbieraj wszystkie potrzebne papiery, zeby sie nie okazalo ze zostaniesz bez kasy.

ciamek
Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

3m sie
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

braaaawo:D moze ktos skuma ze aluminium smierdzi:P nie martw sie tez miałem 4 tyg tak samo:P potem z 2 miechy ne jeździsz i znowu zaczynasz od zera:P ale juz jest fajnie;]
www.ROMED.pl lamusy!
Faja^^
Kontakt:

Post autor: Faja^^ »

ee na tych zdjęciach wygląda jakby rama klejona była ;]
współczucia 3 majsie
Faja^^
rampage
Kontakt:

Post autor: rampage »

Wspolczucia;/
Najgorsze jst to ze ebdziesz miesiac w gipsie...miesnie zanikna...do jakejs powazniejszej jazdy moze dopiero wrucic za 3 miechy jak zle pojdzie :(
www.mkbikeonline.com
BimBim

Post autor: BimBim »

lol, tak, zanikna miesnie, hahahahah
Matias
Kontakt:

Post autor: Matias »

Dlatego chce wzmocnić swoją ramę przy główce;) Niektóre firmy zajmują się dospawywaniem wzmocnień.
ciamek
Kontakt:

BimBim - siedziales kiedys w gipsie??? Twoja wypowiedz jest bez sensu... Miesnie zanikaja i prawdopodobnie bedziesz musial je od nowa budowac... Ja po 5 tygodniach w gipsie mialem problem z utrzymaniem kubka z herbata :(

ciamek
ODPOWIEDZ