połamany point
połamany point
witam, dwa dni temu w sobote standardowo wyszedłem na rower żeby sobie troche pojeździć(poskakać) ,razem z moim kumplem po jakiejś godzine jady ostrzejeszj jazdy po mieście pojechaliśmy spokakać na schodach(na zalesie,kto jest z rzeszowa bedzie wiedział jakie są schody na uniwersytecie) tam poskakalismy jakieś 30 min aż w końcu za którymś razme przy robieniu stair gapa przez dość długie schody odpadła mi szyjka!!!! w poicnie II(ten z innym tylnym widelcem niż wszystkie) z dużą prędkością wbiłem sie w chodnik , dopiero po chwili doszło do mnie co sie stało, uderzyłem w chodnik najpierw obojczykiem a później głową :/ ,teraz pojawia sienastępny problem jak wrucić do domu ,ale wkońcu z pomocą mojego kumpla wruciliśmy, później wycieczka na pogotowie ,wczasie gdy lekarz mnie oglądał zemdlałem i walnołem sie na podłoge, po zrobieniu zdjec wyszło że mam złamany objczyk z przemieszczeniem :/ :/ :/ odrazu zapakowali mnie w karetke i do szpitala (miałem miec operacje) po dokłdnych oględzinacg w szpitalu okazało sie że operacja nie bedzie potrzeba(wcześniej zemdlałem dwa razy,już w szpitalu i robili mi zdjęcia,lekarze uważają że te omdlenia to z bólu) teraz jestem zagipsowany mam zrobioną ósemke przez ramiona,pod pachami i na plecy, wg.lekarz jak dla mnie to bede zagipsowany jakieś 4 tygodnie(dlatego że mam mocne kości i silny organizm, w innych przypadkach 2 miesiące) teraz jestem kompletna jażyna nie moge sie ubrać ani nic, strasznie mnie to boli :/ nie wiem jak wytrzymam ten miesiąc siedząc w domu, w któce postaram sie o zdjęcia połamanej ramy.......
-
- Kontakt:
a ja jak zlamalem obojczyk na obozie - 5 lat temu, to opiekun stwierdzil ze nic mi nie jest, ze to stluczenie, i nie mialem nastawianego, gipsu ani nic z powyzszych - jakos sie zroslo, teraz za to go czuje :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=32342
DM+Rohloff
DM+Rohloff
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: