mam problem z tym programem. help przez tydzień ciągnołęm pliki a od wczorraj stoi. emule pisze ze mój IP jest na czarnej liscie, wyczytałem gdzieś ze moze to być sprawka kolesi od neta wiec pchnołem do nich maila ale napisali ze nieblokują tego programu. Wydaje mi sie ze ten ban powinien juz dawno minąc wkoncu niepodłaczałems ie do nic 1,5 dnia. Czy moze to byc problem w konfiguracji programu? help !!!!!!!!!!!!!
Tez tak mialem. Wylaczylem emula na noc i rano podlaczylem sie bez problemu znowu.
To sie dzieje jak za czesto sie podlaczasz do jednego serwera (np. automatyczne podlaczanie)
jak mam inny problem może mi ktoś powiedzieć jak moge zobaczyć choć częśc niedokończego pliku avi ?Opcja otwórz jest nie aktywna natomiast kiedy klikam podgląd nic się nie dzieje.Pozdrawiam i z góry dzięki
standardowo jest w katalogu eMule'a w "temp". Poza tym podgląd jest dostępny dopiero wtedy gdy masz początek i koniec filmu ( tam są jakieś dane niezbędne do rozpoznania formatu i tak dalej ) Jak klikniesz prawym klawiszem na plik to tam niżej gdzieś w rozwijanym menu jest opcja "pobierz początek i koniec filmu do podglądu" wtedy e mule będzie ściągał te fragmenty i podgląd powinien być dostępny *chyba nie działa to przy plikach mpg SVCD*
A te pliki z tempa można otworzyć w AllPlayerze. Tylko przed podglądaniem lepiej jest sobie skopiować np. na pulpit, zmienić rozszerzenie na takie jak ma właściwy plik.
Kłopot jest z podglądem takiego np. Collectiva z eMula - bo on jest zapisany właśnie w MPG SVCD - ja spradziłem go w UleadVideoStudio - czyli programie do edycji filmów :D