vuelta excalibur-opinie?
vuelta excalibur-opinie?
co myslicie o tej obrenczy?
jest pancerna?wiem ze jest werjsa dh i werrsja fr?czym sie róznią?waze 90 kg...wytrzyma mnie?
hyba ze znacie lepzze obrencze -PANCERNE(waga nie jest wazna) w okolicach stówki!!
up ..up..and drop out..
jest pancerna?wiem ze jest werjsa dh i werrsja fr?czym sie róznią?waze 90 kg...wytrzyma mnie?
hyba ze znacie lepzze obrencze -PANCERNE(waga nie jest wazna) w okolicach stówki!!
up ..up..and drop out..
live fast
die young
die young
-
- Kontakt:
nawet mi sie nie chce pisac ile razy juz zachwalalem ta obrecz na forum, przeczytajk sobie watek: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=995
Jesl niska cena powoduje wasz spadek zaufania do tych obreczy to powiem wam, ze w USA ta obrecz kosztuje 30$. Czyli tyle co podstawowy model amerykanskiej obreczy do DH w Europie. np SUN RIMS'a mamuth. Ponad to Vuelta to jednak jest marka z pewna tradycja, takze napewno nie jest to jakies gowno pierwszej wody. Szkoda tylko ze nie ma wersji pod V'ki, jak ktos kupuje tania obrecz, to tez kupuje tani hamulec. Dzisiaj przywalilem w prog londowania hopy ta obrecza i jest prosta, a jak kiedys mocniej uderze i sie polamie to kupe druga za 59zl :P a nie za 250, ktora tez jak solidnie dostanie to sie rozleci.
www.HCsquad.pl
-
- Kontakt: