DNM Burner RC vs. ST 8RC
DNM Burner RC vs. ST 8RC
Mam zamiar kupić jednego z tych amorków ale nie jestem zdecydowany. O ST 8 RC słyszałem wiele niepochlebnych opini. ale może wypowie sie ktoś kto go ma. Czy warto dołozyć 100zeta i kupic Burnera RC. Czy burnera RC też mozna podpompować tak jak ST8RC. Kto go ma niech coś napisze.
RC nie ma wentylka do pompowania, komora jest zamknieta i sam tego nie rozkrecisz jak sie zapowietrzy :/
Dziala fajnie, ale regulacje sa rownie kijowe jak w st8rc - dzialaja pod koniec skali. Ja kupilem rc i mam nadzieje ze sie nie bedzie zapowietrzal jak st8rc :]
Dziala fajnie, ale regulacje sa rownie kijowe jak w st8rc - dzialaja pod koniec skali. Ja kupilem rc i mam nadzieje ze sie nie bedzie zapowietrzal jak st8rc :]
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
ja mialem st8rc w rb bandit fr i chodzil miodzio przez pewien czas. pozniej cos sie spieprzylo. potem sprzedalem rame z damperem mojemu kumplowi i chodzil coraz gorzej. no i w koncu posiadaczem tego calego sprzetu stal sie Inur, ale nie wiem co zrobil z tym damperem. ogolnie raczej nie polecam, regulacja kompresji nie dziala w ogole, powrot - tylko kilka ostatnich klikniec. burner jest chyba lepszy, ale nie widzialem go ani nie jezdzilem...
-
- Kontakt:
w sumie to te dnm-y nie są aż tak dziadoskie tylko że trzeba z nimi w **** robić :-/ miałem st8rc w sekimie ale windzie i działało całkiem znośnie powiedział bym nawt całkiem nieźle:-)
w cannibal-u jest większy problem...
damper wchodzi 200mm sprężyna to skłaniał bym się do 900 jeżeli chcesz jeździć na największym skoku zależy jeszcze ile ważysz jak około 80kg to myśle że 900 będzie dobra
650 składają się od razu przynajmniej u mnie(benest) :| a waże 75kg
aha jeszcze zależy jakiego masz amora z przodu i jaką łapie Ci geometrie im większy amor tym większa siła działa na tył i łatwiej wszystko się składa
niewiem jak jest z burnerem w cannibalu ale st8rc cholernie się grzeja i olej gotuje po czym lubi cały damper stracić tłumienie
sam się właśnei zastanawiam jaki damper tam włożyć bo benest nie daje rady:| chcaięłm foxa vanilie rc ale chyba nie będzie mnie stać na to... może ewentualnie swinger 4way czy jak tam sie to nazywa bo to mozna nawet w przystępnej cenie dorwać...
niewiem czy to jest składnie napisane... ale chyba nie jak chcesz wiedzieć coś więcej to wal na gg 3832916
pozdro
w cannibal-u jest większy problem...
damper wchodzi 200mm sprężyna to skłaniał bym się do 900 jeżeli chcesz jeździć na największym skoku zależy jeszcze ile ważysz jak około 80kg to myśle że 900 będzie dobra
650 składają się od razu przynajmniej u mnie(benest) :| a waże 75kg
aha jeszcze zależy jakiego masz amora z przodu i jaką łapie Ci geometrie im większy amor tym większa siła działa na tył i łatwiej wszystko się składa
niewiem jak jest z burnerem w cannibalu ale st8rc cholernie się grzeja i olej gotuje po czym lubi cały damper stracić tłumienie
sam się właśnei zastanawiam jaki damper tam włożyć bo benest nie daje rady:| chcaięłm foxa vanilie rc ale chyba nie będzie mnie stać na to... może ewentualnie swinger 4way czy jak tam sie to nazywa bo to mozna nawet w przystępnej cenie dorwać...
niewiem czy to jest składnie napisane... ale chyba nie jak chcesz wiedzieć coś więcej to wal na gg 3832916
pozdro