Fox Vannila rlc
Fox Vannila rlc
witam wszstkich
mam takie pytanie odnosnie tego forka. nie jestto sprzet czesto spotykay w polsce. wiem jedynie z team toyota bytom smiga nanim
otoz jesli znajda sie jacys uzytkownicy czy mogliby przyblizyc jesgo + i -
do czego to jest amor ;) zastanawiam sie nad tym sprzetem tylko wydaje mi sie ze jest to typ sprzetu do "lajtowego" uzywania choc to mowie tylk otakie skojarzenie.
proszeo opinie na temat tego cuda
mam takie pytanie odnosnie tego forka. nie jestto sprzet czesto spotykay w polsce. wiem jedynie z team toyota bytom smiga nanim
otoz jesli znajda sie jacys uzytkownicy czy mogliby przyblizyc jesgo + i -
do czego to jest amor ;) zastanawiam sie nad tym sprzetem tylko wydaje mi sie ze jest to typ sprzetu do "lajtowego" uzywania choc to mowie tylk otakie skojarzenie.
proszeo opinie na temat tego cuda
sikun jestes...
przegladam wszystkie mozliwe strony (anglojezyczne) i czytam o tych amorach, jednak prawie nigdzie nie znalazlem konkretnych wypowiedzi
moze jest na forum ktos z "toyota bytom", cyba jako jdyni smigaja na tych forkach
bardz zalezy mina opinie. slyszalem ze sa dosyc sztywne choc na zwykla oske qr
czkem na opinie, moze ktos jakims cudem snigal na tym forku i powie mi czy warto w niegoinwestowac przy 4x/street/lajtowy dj ;)
moze jest na forum ktos z "toyota bytom", cyba jako jdyni smigaja na tych forkach
bardz zalezy mina opinie. slyszalem ze sa dosyc sztywne choc na zwykla oske qr
czkem na opinie, moze ktos jakims cudem snigal na tym forku i powie mi czy warto w niegoinwestowac przy 4x/street/lajtowy dj ;)
sikun jestes...
znajomy ma ale vanilie rc wypasny widelec generalnie
bardzo lekki stsunkowo sztywny jak na miękką oś
rlc różni się tym że ma regulacje kompresji
jedyną wadą jak dla mnie ale to kwestai regulacji tłumienia 30 klików
nie jest to płynne jak w starszych marcokach ale ustawić sie da pod siebie
jak miał bym brać to zdecydowanie mówię tak ale najchętniej fox'a 40 lub 1 półke to 36 :)
bardzo lekki stsunkowo sztywny jak na miękką oś
rlc różni się tym że ma regulacje kompresji
jedyną wadą jak dla mnie ale to kwestai regulacji tłumienia 30 klików
nie jest to płynne jak w starszych marcokach ale ustawić sie da pod siebie
jak miał bym brać to zdecydowanie mówię tak ale najchętniej fox'a 40 lub 1 półke to 36 :)