LEGENDA ZZYZX
LEGENDA ZZYZX
Czesc ..mam do was pytanie ...szukam ludzi któzy maja tesh wlasnie takie amortyzatory :-) ...było ich bardzo malo ale to klasyki :P ..szukam dlatego bo ostatnio sie kapłem ze lezy mi taki w piwnicy i juz od paru lat sie brudzi :-( ..stan jego oceniam na dop ...wszystko do malowania ..jest to 2 pólka ...ale jezeli sa jeszcze osoby w polsce które maja takie amortyzatory to bardzo prosze o kontakt :-) pozdo
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=376942
-
- Kontakt:
[quote="Jaca"]z tego amora taka legenda jak z koziej dupy trąbka...
kiedyś był bikeboard wydanie downhillowe i chyba w nim był test tego, ppk i jeszcze czegoś. wypadł potwornie (w sensie źle).
tak dla informacji - robił to hanebrink[/quote]
Pozwole sobie zauwazyc, ze chłopaki z zzyxa robili ponoc za duzo rzeczy i im sie biznes spierdlił i POTEM wział to hanenbrik co by były jakiekolwiek czesci - rzecz jasna o ile dobrze pamietam :) Tak czy siak, szkoda ze to nie dzialało tak jak wygladało. No w kazdym razie do lans bikea to opor niep :P
kiedyś był bikeboard wydanie downhillowe i chyba w nim był test tego, ppk i jeszcze czegoś. wypadł potwornie (w sensie źle).
tak dla informacji - robił to hanebrink[/quote]
Pozwole sobie zauwazyc, ze chłopaki z zzyxa robili ponoc za duzo rzeczy i im sie biznes spierdlił i POTEM wział to hanenbrik co by były jakiekolwiek czesci - rzecz jasna o ile dobrze pamietam :) Tak czy siak, szkoda ze to nie dzialało tak jak wygladało. No w kazdym razie do lans bikea to opor niep :P
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos
co do testu(Bb nr z wrzesnia 1998, zajebisty zresztą) to nie wypadł potwornie tylko jest mało wrażliwy na zabrudzenia i tyle. Wiadomo że ten widelec nie był najlepszy, ale przynajmniej dla mnie jest symbolem pewnego okresu w historii MTB (okresu ktory juz sie skonczył) i dlatego go kocham, za ile chcesz go sprzedac i w jakim jest stanie, co z nim nie tak itd?????
ta, pamietam, test byl razem z ppk ktory sie rozpadal podczas jazdy, a dzial DH byl wtedy na czerwonych stornach, PPK zalozony do karpiela czarwonego :) chyba disco v, ajj, pamietam jak wczoraj, okladka chyba byla z takim jakims wodospadem. O kurwa to byly czasy,,,, azonic ds1 jako niezniszczalny, pamietam jak go kupilem ( za 1200zl) kurwa full podjarany, ajj, 16,5 cala , wtedy to bylo cos, oski romet ktore giely sie co chwila, heh, na tej ramie zerwalem wiazadla . łezka sie kreci....
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
-
- Kontakt: