wsumie spoko jeśli chodzi o widelec to może dj3 130 mm piasty jakieś pod tarcze mogą być deore i obręcze albo alex dm 24 albo supry i będzie dobry sprzęt.pozdro
fajnie ci sie bedzie pomykac bez kiery amora itd. co nie wymieniles :P
wstaw sobie dj piasty kiere nsx'a hample to vki obrecxze dm24 albo supry mt
i nie dawaj korby ACERA !!! biez alivio ja mam acera i wiem z dosiwadczenia ze to kupa i lepiej alivio :-)
no korba racja mi sie jebnal kwadrat i musialem podkladki jebac od puszek po piwie ale narazie po tym zabiegu chodzi glancko a rower spox tylko dopisz brakujace czexci (amor>rs pike :D )
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
złamanie ośki na kwadrat to normalka po pewnym czasie przecie jak amor dobija przy każdym skoku lub ma siem widelec, ja osobiście mam najtańszy suport za bodajrze 25 zł i jeszce siem trzyma:] ale wszystko na kwadrat to gówno więc niema różnicy przecie co weżmiesz i tak siem kiedyś złamie.
jak chcesz to mam do sprzedania to mam do sprzedania przezute "sh" sore,kasete alivio, piaste deore i stery Tioga MX wszystko w bdb. stanie a sprzedaje bo naped zmieniam na singla a stery bede miał zumbi.
jak jestes zaineteresowany to gg 8002073, pisz dopiero w niedzele wieczorem:D
korby to min. alivio przerzutki to wez obojetnie jakiego srama działaja o wiele lepiej( wiem bo miałem przyjemnosc objezdzac wszystkie modele) mostek to cos z ns-a i kiera to samo