Badanie rynku!WAZNE!
Badanie rynku!WAZNE!
Witam!Wielu z was widziało napewno rockringi E.THIRTEEN , jezeli nie widzieliscie tutaj mozecie je zobaczyc
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=306274
Sprawa jest taka ze moge miec takie rockringi tyle ze rodzimej produkcji. Szerokosc rockringa to az 10 mm. Wstepnie mysle nad rockringami na koronki z 32 ząbkami. Srednica takiego rocka wynosiła by jakies 150-160 mm.
I teraz pytanie do was. Czy zainteresowani byscie byli kupnem takiego rockringu?? jezeli tak to jaka cena by was usatysfakcjonowała??
Dodam ze rockring E.THIRTEEN kosztuje 35$.
Prosze o opinie i nie pisanie niczego w stylu: moge dac za niego piątaka.
Dzieki.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=306274
Sprawa jest taka ze moge miec takie rockringi tyle ze rodzimej produkcji. Szerokosc rockringa to az 10 mm. Wstepnie mysle nad rockringami na koronki z 32 ząbkami. Srednica takiego rocka wynosiła by jakies 150-160 mm.
I teraz pytanie do was. Czy zainteresowani byscie byli kupnem takiego rockringu?? jezeli tak to jaka cena by was usatysfakcjonowała??
Dodam ze rockring E.THIRTEEN kosztuje 35$.
Prosze o opinie i nie pisanie niczego w stylu: moge dac za niego piątaka.
Dzieki.
Mysle ze mialoby to wziecie, pod kilkoma warunkami. Jesli chodzi o rozmiar to malo kto uzywa 32 z. jesli juz robic to 38 lub 44. z jakiego tworzywa bedziesz to robil? jak dokladnie bedzie to zrobione? jak beda wygladaly detale? Cene sam zaproponuj, w zaleznosci od tego jaki jest koszt wytworzenia, materialu i ile chcesz zarobic
ciamek
ciamek
pchlaa na tym bajerze da sie grindowac dlatego chce sie za to wziac...
ciamek to bedzie robione z pleksy ale nie wiem jeszcze jakiej, na bank 10 mm szerokosci, a co do detali to nie zalezy mi na wygladzie( zadnych naklejek ani bajerów typu kształt piły czy grawerowane napisy) tylko funkcjonowaniu, szerokosc 10 mm a przy mocowaniu srób jakies 5-6 mm...
ceny nie proponuje poniewaz jak napisałem w pierwszym poscie chce sie dowiedziec czy to by miało wziecie i za ile...
czekam na wasze dalsze opinie!!
ciamek to bedzie robione z pleksy ale nie wiem jeszcze jakiej, na bank 10 mm szerokosci, a co do detali to nie zalezy mi na wygladzie( zadnych naklejek ani bajerów typu kształt piły czy grawerowane napisy) tylko funkcjonowaniu, szerokosc 10 mm a przy mocowaniu srób jakies 5-6 mm...
ceny nie proponuje poniewaz jak napisałem w pierwszym poscie chce sie dowiedziec czy to by miało wziecie i za ile...
czekam na wasze dalsze opinie!!
-
- Kontakt:
wg mnie 32z(w streecie) wystarczą bo jak jest do grindów to streeciarze(tacy jak ja)kupią go od razu cena sugerowana przez mnie to 30zł bez różnych bajerów zatem byś dorzucił jakieś bajery to ludzi by bardziej przyciągały bo na rynku niema jakiś wymyślnych wzorów rocklingów i wtedy by dali znacznie wiecej wg.mnie!! sprzedam kone shred pilne gg:6151275
jebac nikoma
-
- Kontakt:
cena bedzie 40-50, niestety taniej sie nie da chyba ze jeszcze taniej plekse skołuje, bedzie to robione na tokarce przez firme zajmującą sie tym fachowo, bedzie mozliwosc ustalenia srednicy zewnetrznej, przy mocowaniu srub rock bedzie cienszy i bedzie miał jakies 5-6 mm, niestety nie bedzie to takie ładne jak evila ale cos za cos, mi chodzi o działanie a nie o wyglad...
-
- Kontakt:
uwazaj bo taki rockring rockringowi nie rowny; jak zrobisz z innego materialu niz ten super mocny ktory jest uzywany w e13 to bedzie bryndza taka jak w wielu tanich gow.nianych napinaczach; widzialem jak kumpel mial nie orginalny rockring - wytrzymal 1 grinda; a inny oryginalnego katuje juz dlugo i nic; to sa dwa zupelnie inne materialy
www.ride-zone.com
=ride for your life==
=ride for your life==
dlatego bedzie partia próbna która bede sam testował, jezeli wytrzyma to robie wiecej...
ciamek nic nie stoi na przeszkodzie zeby ten rockring był do fr...zamawiasz z jaka chcesz srednicą zewnetrzna i taki sie zrobi zeby pasowało ci do napinacza( jesli masz napinacz)
jesli chodzi o grindowanie to mam w planach zeby miały wieksza srednice niz normalne aluminiowe rocki bo wiadomo ze wszystko sie sciera, pleksa tez wiec musi byc zapas...
w tym tygodniu postaram sie przedstawic fory rocka na 32 z.
czekam dalej na opinie...
ciamek nic nie stoi na przeszkodzie zeby ten rockring był do fr...zamawiasz z jaka chcesz srednicą zewnetrzna i taki sie zrobi zeby pasowało ci do napinacza( jesli masz napinacz)
jesli chodzi o grindowanie to mam w planach zeby miały wieksza srednice niz normalne aluminiowe rocki bo wiadomo ze wszystko sie sciera, pleksa tez wiec musi byc zapas...
w tym tygodniu postaram sie przedstawic fory rocka na 32 z.
czekam dalej na opinie...
-
- Kontakt: