Pomoc w zebraniu kasy na rower :]
Pomoc w zebraniu kasy na rower :]
Siemanko
Sprawa tak wyglada : jak ktos chce zalozcy konto w Inteligo albo w mBanku niech sie do mnie zglosi ! Od kazdej osoby ktoraz zaloze dostaej prowizjie i moze w ten sposob juz drugi raz , uzbieram na rower bo pierwszy poszedl na oplacenie czesnego :/...blizsze info na gg 6966102
Jak ktos chce kredycik zacignac za bika to tez smialo pisac :D
pzdr 900
Sprawa tak wyglada : jak ktos chce zalozcy konto w Inteligo albo w mBanku niech sie do mnie zglosi ! Od kazdej osoby ktoraz zaloze dostaej prowizjie i moze w ten sposob juz drugi raz , uzbieram na rower bo pierwszy poszedl na oplacenie czesnego :/...blizsze info na gg 6966102
Jak ktos chce kredycik zacignac za bika to tez smialo pisac :D
pzdr 900
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w inteligo 50 zl ( jesli w ciagu 120 dni od zatwierdzenia konta czyli uruchomienia bedzie jednorazowa wplata 500 zl - taka kase mozna pozyczyc a na nastepny dzien wyplacic i oddac :D wiec pikus )
w mbanku 20 zl
ZAPRASZAM DO INTELIGO :]
W SUMIE KAZDA OSOBA SIE DLA MNIE LICZY ! Wiec jak ktos nie ma konta zapraszam !
Inteligo :
Zero za zalozenie darmowa karta , jesli masz na koncie min 100 zl zero oplat za proawadzenie , jesli ponizej 100 zl oplata co miech 5 zl , mozna zawsze zlikwidowac :P , sporo bankomatow , jak wplacasz w pko zero prowizji
mBank :
zero oplat jakichkolwiek , karta za friko ale mniej bankomatow niz w pko i jak kase wplacasz nawet w banku na sowje kontao to 3zl
w mbanku 20 zl
ZAPRASZAM DO INTELIGO :]
W SUMIE KAZDA OSOBA SIE DLA MNIE LICZY ! Wiec jak ktos nie ma konta zapraszam !
Inteligo :
Zero za zalozenie darmowa karta , jesli masz na koncie min 100 zl zero oplat za proawadzenie , jesli ponizej 100 zl oplata co miech 5 zl , mozna zawsze zlikwidowac :P , sporo bankomatow , jak wplacasz w pko zero prowizji
mBank :
zero oplat jakichkolwiek , karta za friko ale mniej bankomatow niz w pko i jak kase wplacasz nawet w banku na sowje kontao to 3zl
www.mm-foto.pl